Horoskop vecka 11, 2016

Är ni redo för en riktig turdag? Jag trodde väl det! Och, ja, den här veckan har vi just en sådan. Men låt oss först tala om det som händer innan dess.

Inga signeringar eller överenskommelser idag!

På måndagen den 14 mars möts kommunikative Merkurius och strikte Saturnus. Merkurius vill mer än gärna tala och är rätt drömmande och kanske en aning orealistisk när han som nu befinner sig i Fiskarnas tecken. Saturnus kräver struktur och vill stoppa förlustandet. Idag är det bättre att ägna sig åt tankar kring projekt och idéer än att försöka övertyga andra eller skriva kontrakt eller avtal.

Som från varsin planet…

Samma dag, den 14 mars, befinner sig även stjärnhimlens kärlekspar,  Mars och Venus, på ett risigt humör. De möts i en kvadratur. Viss stress eller känsla av bakbundenhet kan komma av det här mötet. I kärlek kan par med viss frustration i bröstet tycka att den andra parten tycks ha helt andra, motsatta ideal. Känsla och struktur krockar. Låt saken passera, snart löser energin upp sig.

Gräv och fundera över stort och smått

På tisdagen den 15 mars får vi utmärkt kraft och inspiration för att nå sanningen gällande en viktig fråga. Alla former av utredningar och eftersökningar av sanningen gynnas när intellektuelle Merkurius och grävande Pluto slår sig samman. Båda är på toppenhumör när de samarbetar!

Samtidigt som ni gör lite efterforskningar kring ett ämne som kanske berör andliga frågor eller rent planeringsmässiga inför framtiden satsa också på att tala med ett syskon, granne eller vän om livet och filosofi. Merkurius möter även optimisten Jupiter den 15 mars och riktiga stjärnskott till tankar kan komma fram över en kopp te eller en middag denna dag.

Pengar och veckans bästa vibbar!Så kommer vi till veckans utan tvekan bästa dag: onsdagen den 16 mars!

Jupiter, den store turplaneten, möter Pluto. Detta är starkt förknippat med stora pengar (Pluto styr över bankväsendet och investerare av alla de slag) Lejon kan ha en särskilt bra ekonomisk vecka då både deras andra hus, inkomsthuset, och deras sjätte hus, arbetets hus, berörs. Jupiter kommer se till att ge grönt ljus till allt som Pluto berör i Stenbocken: långsiktigt planering, status, karriär, vinst och stora visioner! Wow! Planeterna möts den 16 mars men det är mycket möjligt att även dagarna innan, den 14-16 smittas en aning. Den här dagen kan lyfta hela veckan och kanske t o m hela mars månad!

Gott Nytt Astrologiskt Nyår!

På söndagen den 20 mars är det dags för det astrologiska nyåret. Solen träder in i det första tecknet i zodiaken, Väduren, och vi alla drabbas av en känsla av att vilja ta oss fram fort och ändra på allt som inte känns rätt för vårt ego längre. Okej, kör i vind, men snabbt då! Nästa månad, i april, kommer flera planeter befinna sig retrograd och tempot kommer onekligen att bli mycket långsamt. Har du något du vill göra som är personligen viktigt för dig här och nu, sätt då fart i början på vecka 12.

Jag önskar er alla en härlig turvecka!

Kramar

Helena