Female Entreprenur Association

Ibland behöver man lite extra kraft och putt i baken för att ta sig framåt. Under en längre tid följde jag juristen Carrie Green som är tidseffektiviteten själv. Hon driver Female Entreprenur Association och Gud vete hur många andra siter och företag. Jag tror inte hon ens hann bli verksam som jurist innan allt annat bara flödade på för henne. Hon startade tydligen FEA när hon läste juridik.

Nu var det ett tag sedan jag tittade in på hennes hemsida men bara genom ett snabbt klick blev jag glad. Hon har som mars månads mission att ”hitta klarhet och lägga upp en plan”. Helt i min smak. Sist jag tittade in hos hennes hade hon också en väldigt bra gratis tidning att läsa, nu verkar det som att hon gjort den till en del av sitt medlemsprogram alt att man får den när man läser hennes nyhetsbrev.

Sidan har helt klart vuxit enormt sedan jag var där sist. Det finns mängder av artiklar och kul information. Jag kommer kasta mig över den så fort jag publicerat detta inlägg.Kanske hittar du också något matnyttigt!

En kick i baken inför det astrologiska nyåret, eller hur?

Glad helg till er alla!

Kramar

Helena