Merkurius i det nionde huset

Ja, nu ska det bli fart här i skrivarlyan. Riktig fart! Jag har redan Mars som eldar på mina kreativa projekt och får massor att hända och nu ska kommunikative Merkurius hjälpa till lite ytterligare genom att bege sig in i mitt bokskrivarhus, det nionde huset. Det tredje huset är också förknippat med skrivande, där Merkurius också är styrare. Nu blir det alltså dubbel dos av kommunikation, idéer och skrivande.

Manus växer och växer och deadline känns som den närmar sig med stormsteg. Med hjälp av Merkurius kanske jag får några nya tankar innan han sedan beger sig ned i retroläge i slutet av april. Jag hoppas ha stommen för manus klar vid det laget så att jag kan ägna retrotiden åt att putsa manus.

Dags att sätta upp stör-ej-skylten till skrivarlyan alltså! Och börja förbereda Sommarhoroskop 2016 också!

Vad gör ni andra denna Påskvecka?

Glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

 1. Julia skriver:

  Ska gå ut nu på 5v praktik på ett sjukhus med mitt skadade knä men utan kryckor!
  Visst är jag livrädd på alla sätt hur det ska gå men det känns också som en spännande och givande utmaning. Det är väl det som är det härliga med livet att det både är spännande och utmanade på samma gång. Men ibland är det ju hemskt tufft också. Min lilla son fyller 9 den 27 mars och vi har påskpyntat fint här hemma :)
  Man kämpar på.
  Kram Julia ❤️❤️❤️

  1. Heja dig Julia!
   Hoppas ni får en mysig påsk och att du får fira mycket med din son!
   Kramar
   Helena

   1. Julia skriver:

    Jag trivs helt fantastiskt där :)
    Kram ❤️

 2. Jag jobbar på dagtid och på kvällen med min fritidsaktivitet, ingen vila här inte ;)

  Trevlig vecka önskar jag dig!

  1. Då kör vi på i ungefär samma tempo! Härligt att höra!
   Glad Påsk!
   Kramar Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..