Författarfoto- ”Stjärnorna som framgångskarta”

För några veckor sedan var det fotografering på HarperCollins. Det blev en riktigt social tillställning också. Jag träffade flera andra författare och pratade om allt från skärmtid för barn till veganmat och andlighet.

I veckan fick jag se några av bilderna och valde spontant denna som officiell bild. Bilden är tagen av Nina Thomson.

Jag har nu också fått feedback från förlaget gällande det jag skrivit hittills i ”Stjärnorna som framgångskarta” och ja, det ser bra ut. Mycket bra ut till och med. Min förläggare gav mig tummen upp! En liten sten lättade från mitt hjärta. Det är alltid lite nervöst att gå och undra om man redan nu hamnat snett och måste tänka om. Men det gick alltså vägen. Nu trycker jag gasen i botten och lämnar in hela det färdiga manus i maj/juni. Väldigt kul och jag känner verkligen av Solen i mitt nionde, skrivande hus. När Jupiter sätter fart framåt i början på maj, tror jag att jag närmar mig sista bokstaven i boken.

Är det någon annan av er som skriver bokmanus nu?

Kramar och glad Skärtorsdag till er alla!

Helena

 1. Bästa Helena! Har följt dig med stort nöje från start Brooklyn-Barcelona- Tel Aviv.
  Du skriver så lättsamt och bra, fast ändå tjusigt. Det är en kost få förunnade. Vilken fin bild på dig! Tack för goda råd på vägen! Alltid.

 2. Helene skriver:

  Åhh, vad fin du är ❤️
  Glad och härlig Påsk

 3. Lina skriver:

  Och bilden av dig är jättefin!

 4. Lina skriver:

  Helena, jag är helt såld på dig och dina horoskop. Har dem som karta och kompass, tänker att det är som religion minus att ingen kan bli förbannad och döda varandra för att vi alla har olika. Stökig period i mitt liv, andligt och reellt kaos så då håller jag dig i handen och tycker att det är urkul. Tack!

  1. Hej Lina!
   Oj, tack! Vad fint du skriver! Jag blir så glad om det jag ser i stjärnorna kan hjälpa eller inspirera dig. Mig har stjärnorna hjälpt och de är verkligen toppen som vägledare. :-)
   Låt oss höras vidare snart! Och du, hur blev din bild?
   Stora kramar och glad påsk!
   Helena

 5. Vilken fin bild på dig! Jag skriver också bokmanus i påsk :)

  1. Tack Sofia!
   Blev väldigt glad när jag läste på din blogg om att du skrivit kontrakt med HC också! Vi har ju stött på varandra i flera boksammanhang och, skam den som ger sig, nu är du antagen! Stort grattis! När har du deadline?
   Kramar och glad påsk!
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..