Horoskop vecka 13, 2016

Förra veckans fullmåne fick våra känslor i gungning. Både på ett personligt och ett värdsligt plan. Saturnus kommer nu arbeta hårt för att förbättra frågor kring struktur av skolsystem och flyktingfrågan. Det blir lite av en utvärderingsperiod från och med nu och fram till och med i mitten av augusti. När Jupiter i höst träder in i Vågens tecken lovar det att kärlek och rättvisa vinner och att fred hamnar allra högst upp på agendan. Mycket uppmuntrande och välbehövliga energier efter den senaste veckans bedrövliga händelser. Jag intalar mig själv att varje dag tänka positiva tankar och att inte släppa tron på att världen är en god plats. Det finns så mycket kärlek, låt oss se den framför annat.

Nu till vecka 13 och dess planethändelser.

Den här veckan är det påsklov och många reser och åker skidor eller lapar sol. Vi har några planethändelser som kan ge lite nyans till ledigheten också för det ser ut som om tankar och mental verksamhet inte kommer ta den minsta påskledighet. Låt oss titta:

Sortera om i tankar och papper

På tisdagen den 29 mars befinner sig intellektuelle Merkurius och strukturerade Saturnus på ett väldigt gott humör tillsammans. Det är full fart framåt när det gäller att få ordning på papper och städa upp bland papper och pärmar. De som håller sig långt ifrån kontoret och skrivbordet under påskveckan kanske lägger ned lite extra tid på att se över de egna livsperspektiven. Ligger prioriteringarna rätt eller behöver du göra en förändring i din plan? Det är inget fel med att välja om. Misstaget ligger i att inte våga ta en annan väg, om du inte är nöjd.

Låt dig inte tvingasPå onsdagen den 30 mars möter Merkurius istället Pluto och den här gången är det inte lika glada tonarter. De befinner sig i en kvadratur till varandra och det kan kännas som att det som de vill förmedla s a s kraschar emot varandra.

Någon som är mycket viljestark och envis och troligen i en auktoritär position, såsom en bankman eller högre chef eller myndighet, kan försöka få dig att gå med på något du inte vill. Och här måstes ingenting som du inte vill! Säg nej eller bromsa åtminstone beslutstagandet med ursäkten ”betänktetid behövs”. Goda råd från en expert eller juridisk rådgivare kan sedan hjälpa dig rätt.

Oväntat smart

På torsdagen den 31 mars är Merkurius fortsatt i farten och torsdagen ser gladare ut. Merkurius ansluter sig till Uranus, de oväntade överraskningarnas planet. De båda befinner sig i starka Vädurens tecken och, pang, du kan få en enormt bra idé eller tanke till en lösning på en situation du grubblat över. Med de båda planeterna i egots tecken, Väduren, rör sig dina tankar troligen kring en personlig önskan eller kanske en företagsidé eller affärsprojekt.

Så, en mycket mentalt aktiv påskvecka väntar alltså!

Jag önskar er givande tankar och funderingar och en härlig påskvecka!

Kramar

Helena