ANNONS

Solen konjunktion Uranus

/

Solen och Uranus möts på 20 grader i Vädurens tecken idag. Med Solen i Väduren är vi starka, modiga och självsäkra men också en aning krigsbenägna och tålamodsfattiga. Uranus tänker snabbt och innovativt. Idag kan vi få väldigt bra idéer, snabbt! Glada överraskningar såsom att någon verkligt kunnig person är beredd att ge dig lite hjälp kan också visa sig. Vi kan ha sett bevis för effekterna av detta möte redan igår, fredag.

Alla ni som undrar inom vilket område som kommer beröras av Solen och Uranus möte kan läsa om nymånens inverkan på de olika tecknen. Det är samma hus och livsområden som vid nymånen som nu kan ge oväntade nyheter. I det här  gamla inlägget kan du även läsa mer horoskophusens betydelse.

Hoppas ni får härliga nyheter och överraskningar idag!

Fortsatt glad lördag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00