ANNONS

Horoskop vecka 15, 2016

/

Innovativ och romantisk start på veckan

På tisdagen den 12 april har vi två fina planetmöten att glädja oss åt:

Merkurius och Neptunus möter varandra i en sextil och resultatet blir att kommunikative Merkurius och fantasifulla Neptunus kokar ihop en riktigt bra, kreativ idé. Merkurius befinner sig i Oxen som är mycket praktisk och inte gör något förhastat. Neptunus dagdrömmande och verklighetsfrånvända attityd mår bra av att bli kvarhållen på jorden. Vibbarna är originella och smart smyckat med fantasifullt. Spännande!

Det andra mötet sker mellan Venus och Mars, stjärnornas eget kärlekspar. När dessa två får mötas under goda omständigheter utlovas kärlek, violiner, romantik och sex. Vi kanske kände av mötet mellan dem redan under den gångna helgen och på måndagen den 11 april men på tisdagen är det som deras exakta möte äger rum.

Trevlig resa!

Veckans nästa härliga möte äger rum mellan Merkurius och Jupiter på torsdagen den 14 april. Både Merkurius och Jupiter är tokiga i att resa. Om du måste ge dig iväg ut på bussar, tåg eller flyg, under vecka 15, välj då torsdagen som din resedag. Du lär få resa bekvämt (gratis uppgradering av flygstol?) och praktiska frågor kring bagage och tider klaffar.Goda nyheter kring skrivprojekt och undervisning, eventuellt med koppling til utlandet, kan också komma den här dagen.

Repris av omfattande renovering av omständigheter och psyke samt skatte- och skuldfrågor

Ni har väl deklarerat? Mars och Pluto är på väg ned i retroläge och ju förr du är klar med din deklaration, innan den 17 april, desto bättre! (Redan i  det här inlägget  skrev jag om saken.)

På söndagen den 17 april vänder Mars retrograd. Han befinner sig i Skyttens tecken men kommer när han vänder framåt igen, den 29 juni, att ha backat ända tillbaka till Skorpionens tecken.

Den 27 maj- 2 augusti blir lite av en återupprepning av det vi upplevde under perioden den 3 januari- 6 mars i år. Det som inte blev helt klart gällande Skorpionens ämnen i januari-mars, får vi nu en andra chans att se tillbaka på och rätta till.

Ni som vet i vilket hus Skorpionen befinner sig i ert horoskop kan få en hint om vilket område det är som behöver sig en andra översyn innan det sedan äntligen blir klart när den 2 augusti kommer. Ni som inte vet vilket hus som berörs kanske kan dra er till minnes frågor kring skatter, skulder, samlevnad, renoveringar och sex och fertiliet som var aktuella under jan-mars. Något av det som skedde då kan bli aktuellt att ta ställning till igen.

Generellt under perioden 17 april- 29 juni:

Unvdik alla former av nya projekt, lansering av nya produkter eller tävlingsbetonade övningar till och med den 29 juni, då Mars vänder framåt igen.

Många planeter retrograd nu

Jupiter, Saturnus, Mars och Pluto…. Nu avtar takten rejält och det bästa vi kan göra är att odla gott om tålamod och se tillbaka på det förgångna. Snart ( den 28 april) kommer även Merkurius att bege sig retro och läget bli närmast stillastående.

Är ni redo?

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00