ANNONS

Fråga om retroperiod

/

”Hej! Jag har fått en ny tvist på en idé jag har haft tidigare och det känns rätt denna gång. Har redan anmält mig på två kurser för att komma igång och strukturera idén. Det känns helt rätt men tänker på retrograd perioden, är det dumt att starta nu? ”

Hej!

Det du beskriver är en utmärkt idé att ta tag i när det gäller kommande retroperioder och då särskilt Merkuirus retro from den 28 april- 22 maj. Merkurius styr kurser, idéer och kommunikation. Du verkar också ha anmält dig i god tid utanför retroperioden. Alla former av retroperioder gynnar att se tillbaka och utvärdera sådant man redan haft på tråden så att säga. Borsta till din idé igen och ser om du har några nya saker att lägga till. När sedan Merkurius vänder framåt kan du börja ta steg för att förverkliga dina idéer. Beroende på vilka planeter som styr över det område som du vill satsa på kan du sedan sätta igång när det verklar som mest gynnsamt. Ofta brukar det faktiskt sammanfalla med att en planet vänder framåt igen, när man får en chans att starta på nytt. Jupiter är den stora entreprenörplaneten och han vänder framåt igen den 9 maj. Precis innan dess har vi haft en fin nymåne i arbetssamme Oxen som styr pengar och inkomster och några till fina aspekter som jag älskar. Jag hade valt att satsa på, och tror generellt att mycket kommer röra på sig, veckan 6-14 maj. Hela den vecka stavas Pluto, Venus och Jupiter i fina aspekter till varandra!

Lycka till!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00