Astro för alla stjärntecken 14 april-27 april

Den 14 april är en mycket bra dag för att resa eller presentera ett projekt.  Fullmånen den 22 april kan ge upphov till diskussioner kring pengar och gemensamt ägande. Mars och Pluto kommer sakta ned i fart i början av perioden. Förbered alla former av skatteplanering och deklarationsuppgifter i god tid i år. Kärleken kan dyka upp helt oväntat på den 21-23 april.

Väduren 21/3- 20/4

Det är dags att se över din ekonomi och det du äger tillsammans med andra. Flera möjligheter att förbättra din ekonomi kan visa sig. Finansiella rådgivare står på din sida. Stress kan sätta sig i nacken på dig, satsa på en massage! Bäst just nu: Oväntade, goda ekonomiska nyheter den 21-23 april. Du är också snyggast i zodiaken!

Oxen 21/4-21/5

Nu är rätt tid för att ta hand om din kropp och se till att du är i balans både rent kroppsligt men även spirituellt. Fullmånen den 22 lyser upp ditt kärleksliv och dina affärssamarbeten. Folk imponeras av hur du ser ut. Du är en pengamagnet! Bäst just nu: Klä dig för succé och än mer framgångar och pengar kommer till dig!

Tvillingarna 22/5-21/6

Frågor kring jobbansökningar och din hälsa hamnar under en utvärderingsprocess som kommer pågå i flera månader. Ta inga hastiga beslut. Önskar du dig förändringar i ditt kärleksliv, försök då att ta beslut innan den 27 april. Sedan tycks det som om allt kräver mer eftertänksamhet. Bäst just nu: Oväntad flirt på event den 21-23.

Kräftan 22/6-23/7Ditt kärleksliv är lite långsammare än tidigare under året men en viktig händelse den 22 april visar att det fortfarande rör på sig! Ett kreativt projekt du arbetat med det senaste halvåret kan betala för sig kring fullmånen. Du har tur och flöde i din ekonomi. Bäst just nu: Din karriär och din status glittrar den 21-23 april!

Lejonet 24/7-23-8

En fråga gällande ditt hem eller din familj som upptagit dina tankar det senaste halvåret, når sitt avslut den 22 april. En renovering kan bli färdig eller flyttplaner sätts i verket. En stor lättnad. Din karriär exploderar efter den 19 april. Erkännanden inom din bransch väntar! Bäst just nu: Utlandsrelaterade nyheter den 21-23!

Jungfrun 24/8-23/9

Oväntade nyheter gällande din ekonomi den 21-23 kan få dig att hoppa högt av glädje eller ge dig hicka. Fullmånen kan bringa med sig nyheter gällande kurser eller ett PR-projekt som du satte i rörelse för ett halvår sedan. Utlandet och utbildningar ropar till dig efter den 19. Bäst just nu: Studier för din karriärs skull lönar sig!

Vågen 24/9-23/10

Nu väntar pengar och kärlek! Fullmånen den 22 april levererar resultatet av det senaste halvårets ansträngningar i form av pengar. Du är troligen väldigt sugen på att bege dig ut och resa och njuta av livet. Den 21-13 kan en oväntad flirt dyka upp när du är ute och roar dig. Bäst just nu: Utvärdera ditt kärleksliv, vad väntar du på?

Skorpionen 24/10-22/11

Du är populär efter den 19:e!  Dina vänner vill att du kommer på bjudningar och event och ditt kärleksliv är mer harmoniskt. Singlar har mycket goda möjligheter att träffa en seriös kärlekspartner. Den 22 april når du i mål med ett personligen viktigt projekt. Bäst just nu: Oväntade nyheter gällande arbete och hälsa den 21-23.

Skytten 23/11-22/12

Sök nytt arbete och ta hand om din hälsa. Du har mycket energi och är mer modig, särskilt i kärlek. En flirt i samband med arbetet är aktuell. Den 22 april når du en viktig spirituell insikt. Den summerar något du arbetat med eller funderat över sedan mitten av november 2015. Bäst just nu: Oväntade kul nyheter den 21-23 april!

Stenbocken 23/12-20/1Det är mycket som händer kring din ekonomi och dina pengar.

Förmågan att betala av skulder är stor och goda nyheter gällande din inkomst den 21-23 tyder på att chefer och överordnade tagit dig under sitt beskydd. Något gällande dina nätverk och dina sociala cirklar förändras den 22 april. Bäst just nu: Sök arbete den 14-16.

Vattumannen 21/1-18/2

Ett statusprojekt på jobbet når sin kulmen den 22 april. Du kan också känna att du äntligen kan landa i ett långsiktigt beslut gällande ditt liv. Du kan ha funderat i flera månader på hur du ska ha det, men nu vet du. Allt som skett i ditt liv senaste året var för det bästa. Bäst just nu: En före detta kan få dig att le igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du befinner dig i en bra period för att se över din ekonomi. Ditt upplägg nu kanske inte är realistiskt. Den 21-23 kan oväntade nyheter gällande dina pengar hjälpa dig på traven. Fullmånen den 22 hjälper dig att se livet från ett annat perspektiv.  Bäst just nu: Den 15-16 april kanske en chef eller höjdare flirtar med dig.