ANNONS

Snart dags för karriärastro för maj

/

Kära läsare,

I nästa vecka är det tänkt att jag ska börja publicera karriärastro för alla stjärntecken för maj månad. Ni brukar gilla de här serierna och jag hoppas att ni ska gilla den här också!

Den senaste tiden har jag satsat allt på bokmanus och det stora sommarastrot, både för bloggen och tidningsversionen, och jag börjar närma mig slutet av alla tolkningar. Hoppas att ni ursäktar att dagens inlägg blir lite kort och trist. Jag måste helt enkelt knattra på om jag ska få ihop alla era stjärntolkningar.

Jag önskar er alla en härlig helg! Glad fredag!

Kramar

Helena

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00