Tack alla ni som läser, delar och gillar!

När jag startade den här bloggen var målet att förhoppningsvis hitta 2 500 läsare i veckan. Men, oj, om ni läsare överraskat mig! Ni är så många som läser här och särskilt som i torsdags, då jag publicerade 2-veckors astrot. Det kommer mail både till Amelia och till mig på Face Book där ni berättar hur ni tycker att mina horoskop stämmer in på det som sker er. Det är så otroligt roligt om det jag skriver ger er inspiration och nöje.

Idag vill jag därför sända er alla som läser här ett stort, varmt tack för att ni återkommer till min blogg, gillar och delar inläggen på Face Book och för att ni skriver fina mail och kommentarer! TACK!

Hoppas ni alla får en underbar lördag!

Kramar

Helena

 1. Tack för alla fina ord! CC: du kommer i fortsättningen inte att behöva rysa mer när du läser. En gammal redigeringsgrej från Happytown som fortfarande sitter i tyvärr. :-) Nu blir det rättning!
  Kram till er alla!
  Helena

 2. CC skriver:

  Förlåt att jag är så jobbig. Älskar din blogg. Men varför envisas du med att skriva ”Face Book” istället för ”Facebook”? Ryser i kroppen varje gång jag ser det. Typ det ENDA som går att irriteras över här på din finfina blogg.

 3. M skriver:

  Because you´re worth it :)

 4. Tack själv! :-) Det är så kul med dina horoskop och du förmedlar det på ett positivt sätt. :-) Jag har din bok Happy town och tycker den är jättebra! Gillar också din livssyn. Önskar dig en fin helg!

 5. Annika skriver:

  Tack själv Helena :) Jag gillar ditt positiva sätt att skriva och fastän horoskopen inte alltid stämmer så får jag mycket inspiration och energi härifrån. En riktigt trevlig lördag till dig och din familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..