Horoskop vecka 16, 2016

Mars och Pluto retro

Dags att gå ner i retroläge! Mars, den mest energiske planeten på stjärnhimlen, har precis vänt retrograd och kort därefter vände också Pluto bakåt. Mars kommer nu backa från sin position i Skyttens tecken ända in tillbaka till Skorpionens tecken. Det kommer bli en period av att se tillbaka gällande powerprojekt istället för att tvinga fram händelser. Och nu, framförallt, välj att avstå från alla typer av nylanseringar. Först när Mars kommit ikapp sin nuvarande position, i slutet av augusti, kan vi återuppta det vi just lämnade.

Ja, för alltid!

Måndagen den 18 april startar med en fin kärleksaspekt mellan Venus och Saturnus. Löften som lovar att hållla länge regerar denna dag. Dags att bli hans eller hennes för alltid? Kärlekssamtal kan handla mycket om planering och långsiktighet.

Pengar och fastigheter

På tisdagen den 19 april flyttar Solen in i Oxens tecken och nu kommer mycket handla om långsamt byggande av säkerhet inför framtiden. Fastighetsinvesteringar och inkomster får Solens ljus under en hel månad och alla stjärntecken får sin vinkling på byggandet av säkerhet under den här perioden.

Hemligheter bakom vår rygg

Samma dag, på tisdagen den 19 april, kommer inte riktigt Venus och Pluto överens. Något gällande känslor och kärlek tycks vara i gungning. Pluto styr över Skorpionen och bara tre dagar senare, vid fullmånen i Skorpionens tucken den 22 april, kan vi få nyheter om hemligheter som pågått bakom vår rygg. Någon kan ha haft en ohederlig agenda och medvetet försökt lura dig i pengar eller kärlek. Pengar, skulder och krediter kommer ha en central roll vid den här fullmånen. Som alltid finner ni min tolkning av hur alla de olika stjärntecknen påverkas av fullmånen om ni kikar in på bloggen den 22 april.

Oväntade kärleksmöjligheter

Venus och Uranus slår sig samman i en konjunktion i Vädurens tecken på fredagen den 22 april. Venus är kärlekens planet och Uranus den som överraskar med oväntade händelser. Eftersom de är på gott humör tillsammans kan det här leda till en kul överraskning i kärlekslivet. Singlar kanske hittar någon att byta blickar, och telefonnummer med, på en plats som känns väldigt oväntad.  Om du befinner dig i ett fast förhållande är det kanske du eller din partner som planerar för en trevlig överraskning till kvällen. Venus älskar skönhet, harmoni och vackra tillställningar så en trevlig middag på en mysig restaurang kan bli en riktig vinnare.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 

 1. Bästa Helena, jag har lämnat Tvillingmannen efter 11 år vid förra veckans nymåne i Väduren. Kom rakt ifrån hjärtat. En process som pågått under en lång tid. Vi må vara vänner, men för stunden föredrar jag total tystnad och stiltje. Fine Jon Skorpion (vi pratade om Skorpioner igår ha ha men då i syftet att det är viktigt att vädra lakanen före läggdags här i Israel om du är ute i naturenl) är trygg och seriös. Nu försöker vi, om än med mycket tillförsikt, tålamod och kärlek. Ville bara säga detta, då du var ”right on spot” före ett litet tag sedan. Shalom from Tel Aviv! Alexandra

  1. Hej Alexandra!
   Spännande färd du är ute på! Jag hoppas att allt ska bli lyckligt med den nye mannen. Du får skriva och berätta mer framöver! Njut av livet och kärleken! Tack för att du skrev och berättade. :-)
   Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..