Karriärastro maj 2016- Väduren

Här händer det saker i din karriär i maj!

Den 3 maj kanske du lockas av tanken på att starta en hjälporganisation eller donera en del av din lön till ett välgörenhetsprojekt. Att ge tillbaka inspirerar dig idag.

Nymånen den 6 maj kommer få dig att fokusera på att skapa trygghet och säkerhet under de kommande sex månaderna. Fastighetsinvestering eller olika sparandeformer kan vara något du ser över. Om du är jobbsökande är det en bra dag för att skicka ut din CV.

Tacka ja till lite hjälp från en framstående person den 7 maj. Nu kan en inflytelserik person såsom en chef eller stjärna inom sin bransch, hjälpa dig. Våga be om hjälp om du får en chans, det kan göra hela skillnaden.

Lyckoplaneten Jupiter vänder framåt den 9 maj. Nu lättar arbetsbördan betydligt och de små detaljerna som de senaste månaderna känts som en miljon olika bollar att hålla koll på, blir mindre. Nu kan du istället få en chans att njuta av väl utfört arbete som du åstadkommit sedan januari månad.

Fullmånen den 21 maj är en utmärkt chans att ge dig själv den där entreprenörschansen som du funderat kring det senaste halvåret. En resa eller drömmar om att studera kan nu också bli verklighet. Om du filat på ett bokmanus kanske du hör glada nyheter från ett förlag.

Den 22 maj vänder Merkurius framåt och alla frågetecken eller osäkerhet kring din ekonomi och ditt ägande kommer sakta men säkert att klarna.

Din styrare Mars flyttar in i Skorpionens tecken den 27 maj och aktiverar ditt åttonde hus. Allt kanske inte är som det verkar när det gäller din gemensamma ekonomi med din partner eller i förhållande till andra som du delar ekonomi med. Om saker tycks stå helt still gällande en fastighetsinvestering får du troligen besked efter den 29 juni då Mars rör sig framåt igen. Ligg lågt och se tiden an. Stress gör bara saken värre.

 1. Helen skriver:

  hej! Kommer det ett karriärsastro även för de andra tecknena?

  1. Hej Helen!
   Ja alla tecken får sina utsikter innan 1 maj. Ett tecken per dag på bloggen! Imorgon är det Oxen o s v.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..