ANNONS

Karriärastro maj 2016- Oxen

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Den 3 maj kan du imponera på folk runt omkring. Våga stå upp för den du är och du kan få snabb utdelning för din unika stil.

Nymånen i ditt eget tecken den 6 maj ger dig en nystartschans som heter duga! Vad drömmer du om? Nu ska du sätta fart mot dina drömmar. Se dagen som början på ett sexmånadersperiod då allt kan hända, om du bara sätter intentionen att lyckas. Månen har fin kontakt med turplaneten Jupiter som befinner sig i ditt kreativa hus. I samma hus finns även kändisskap. Kanske får du se ditt eget namn eller fotografi i tidningar eller tv i samband med att du presenterar ett nytt kreativ projekt. Du är modig och säger vad du tänker!

Den 9 maj vänder Jupiter framåt och alla fomer av skapande, tankar på barn och graviditet eller bara mer nöje i ditt liv får flöde framåt.

Efter den 20 maj kommer du ha väldigt mycket att göra på jobbet. Det är din årliga jobb- och hälsotopp. Små detaljer och minutschema för att klara av allting hamnar högst upp på dinlprioriteringslista.

Någonting du arbetat för under det senaste sex månaderna kan ge dig mer pengar vid fullmånen den 21 maj. Kanske är det en kommission, royalty, passin inkomst eller annan större summa som du får genom ett partnerskap som kommer till dig.  Alla typer av frågor kring skatter, skulder och banklån kan också ge dig nyheter idag.

Kanske avslutar du maj månad med att fundera över om du bör tänka om gällande hur du väljer att prioritera mellan ekonomisk säkerhet kontra jobbglädje. Vad är viktigast för dig i ditt liv just nu? Passionerad kreatör på heltid eller ett tryggt bankkonto först?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00