Karriärastro maj 2016-Tvillingarna

Här händer det saker i din karriär i maj!

De stora framgångscoacherna, John Assaraf och Jack Canfield, hävdar det båda två: Lagen om attraktion fungerar och man bör använda den om man vill nå sina karriär- och pengamål. Gör det den 7 maj! Affimera och visualiera din framtid och se det manifesteras snabbare än du tror.

Din årliga tillfredesställelsetopp aktiveras efter den 20 maj. Allt som är du ska få plats i ditt liv. Om du tidigare under månaden länt dig sliten mellan att vara andra till lags och att följa dina egna drömmar, får du nu en chans att rätta till prioriteringarna enligt dina egna önskemål.

Fullmånen den 21 maj äger rum i ditt sjunde hus som styr partnerskap. Nu kan det bli aktuellt att skriva ett kontrakt med någon som du diskuterat med de senaste månaderna.

Din karriärplanet, Mars, befinner sig i retrograd position i maj. Du funderar över en del gällande ditt arbete och kanske upplever att du saknar riktning. Ge dig själv tid över sommaren. Saker klarnar troligen en aning efter den 29 juni då Mars beger sig framåt igen men inte förrän den 3 augusti lossnar det på riktigt. Det bästa du kan göra är att använda tiden till att få full kontroll över papper, mappar och pärmar på jobbet. Sommarkul värre, eller hur? Men, du kommer vara glad när du gjort det! Då är du fri och ledig att hoppa rakt in i något nytt spännande som kanske dyker upp i början på augusti.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..