ANNONS

Karriärastro maj 2016- Kräftan

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Nymånen den 6 maj aktiverar ditt elfte hus. Dags för nya rutiner gällande hur du arbetar med teknik eller internet på jobbet? Eller är det drömmen om att inleda ett samarbete som nu plötsligt tycks lossna? Alla former av samverkan gynnas. Ju fler du känner och minglar med, desto större karriärmöjligheter!

Lyckoplaneten Jupiter vänder framåt den 9 maj och nu kan äntligen pr och marketingprojekt få fart efter att ha haft det segt sedan i januari. Om du talar eller föreläser kommer du likaså se att ditt budskap blir lättare att nå fram med och att dina bokningar blir fler. Överhuvudtaget kommer informationshantering att gå mycket smidigare efter den 9 maj.  Nu är det läge för en kampanj i sociala medier eller kanske börja sälja en bok eller häfte med dina samlade erfarenheter.

Fullmånen den 21 maj får dig att inse att det är dags att lyssna till din inre röst som säger åt dig att stressa mindre på jobbet eller så kan det vara tid att kavla upp ärmarna och gå igenom de där högarna med papper, post och annat som du staplat på hög alldeles för länge nu.

Månaden avslutas med att du funderar kring hur du bäst lägger upp arbete och privatliv så att du har kraft och energi till bägge delar. Inte helt lätt men goda intentioner och att du är medveten om att du ska tänka på de där hemma också, sätter dig på rätt väg.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00