Karriärastro maj 2016- Lejonet

Här händer det saker i din karriär i maj!

Nymånen den 6 maj äger rum i ditt karriärhus och nu är det dags att sätta dina långsiktiga mål för det kommande halvåret. Det tionde huset styr status och rykte inom din bransch och om du sköter dina kort rätt kan en viktig karriärhöjdpunkt äga rum ett halvår framåt i tiden. Det är möjligt att du känner dig lockad av många olika projekt eller riktningar. Men, dygnet har bara 24 timmar och du tvingas välja mellan uppdragen. Kanske får ett kul kreativt projekt stå tillbaka för något med mer ekonomisk säkerhet i sig.

Lyckoplaneten Jupiter vänder framåt den 9 maj efter att ha befunnit sig retrograd sedan i januari. Nu vaknar han sakta till liv i ditt inkomsthus och han ger dig tur inom allt som avser dina inkomster och värdet av sådant du äger. Bered dig på glada nyheter gällande dina pengar under de kommande fyra månaderna.

Merkurius vänder framåt den 22 maj och du kan äntligen få klarhet gällande internetjobb, teknikprojekt och karriärplaner. Det kan ha varit en riktig oreda gällande dessa frågor sedan den 28 april men nu lättar det snabbt.

Månaden avslutas med att du funderar kring hur du bäst bygger upp din ekonomi. Det tycks en aning skakigt. Din konstnärsjäl hade gärna suttit och skapat på en strand vid Medelhavet resten av livet men finns det då något att betala din bungalow med? Dags att se sanninen i vitögat gällande dina pengar och skaffa dig säkra inkomster vid sidan om dina kreativa drömprojekt, hälsar bistre Saturnus!

 1. Oj. Asc i lejonet och tycker ibland att lejonet stämmer bättre än kräftan. Idag presenterades jag för en leverantör och det tog inte många sekunder innan tanken på en webshop kom upp i huvudet för att skaffa mig en sidoverksamhet till bloggen. Älskar att blogga men det är trögt med inkomster därifrån och då kanske de här produkterna skulle kunna vara något som jag kan sälja. Det blir ju mer jobb för mig men det kanske skulle vara värt det?!

  1. Hej Kräfta!
   Du gör helt rätt i att läsa för ascendenttecknet! Med så många planeter som backar, varav både energiske igångsättaren Mars och webshoppige Merkuirus, råder jag dig att tänka några varv fram t o m åtminstone slutet av maj. Gör efterforskningar om tekniken snarare än att lansera något.
   Låter mycket spännande och rätt att kombinera bloggandet med en webshop. Jag älskar den tanken!
   Lycka till!

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..