ANNONS

Karriärastro maj 2016- Jungfrun

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Nymånen den 6 maj ger dig en utmärkt tidpunkt för att sätta nya mål. Kanske kommer du på dig själv med att tänka om en aning. Alla former av nya perspektiv gör att du mår bättre och blir riktigt inspirerad av att jobba mot dina mål och nya inkomstmöjligheter.

Turplaneten Jupiter befinner sig i ditt tecken sedan i september förra året och du är zodiakens favorit. Du har inte haft Jupiter här på tolv år och nu ger han dig mod, tur och kraft att sätta fart mot dina drömmar stad. Sedan januari har Jupiter befunnit sig retrograd och kanske har du känt dig en aning förvirrad gällande vad du egentligen ska satsa på eller så har du valt att omarbeta vissa delar av dina planer under den här tiden. Den 9 maj sätter Jupiter fart framåt igen och du kommer se att du får upp farten och känner dig på banan. Nu har du fyra månader kvar av strålkastarljus, använd dem väl! Även om sommarens lata dagar är på väg så uppmuntrar jag dig att satsa fullt ut på att nå dina entrprenörsmål eller andra livsvidgande visioner. En lång resa eller en kurs i utlandet kanske vore något i sommar? Erfarenheterna kommer göra dig rik!

Jag ser att du faktiskt kommer satsa allt på din karriär i maj och även i juni. Solen kommer befinna sig i ditt karriärhus efter den 20 maj och alla former av stora planer och kontakter med chefer och tunga namn inom din bransch kommer regera. Möjligheter att ta dig framåt i ditt arbete och även bättra på din status, kommer finnas där ända fram till midsommmarveckan.

Det finns dock ett litet aber i situationen: I slutet av maj kanske det inte är så glada toner i hemmet när du står med jobbväskan i hallen och ger dig av för att mer eller mindre leva på kontoret. Att balansera ditt familjeliv med dina karriärhändelser kommer bli en utmaning. Kanske blir det faktiskt ditt arbete som måste backa en aning. Som de säger på engelska ”The family that plays together, stays together”.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00