ANNONS

Karriärastro maj 2016- Vågen

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Oväntad ekonomisk hjälp från ovan kan komma kring den 2 maj. Kanske är det någon i din familj eller en finansiär eller bankman som träder fram för att hjälpa dig få ihop de pengar du behöver.

Nymånen den 6 maj äger rum i ditt åttonde hus och sätter fart på frågor kring finansiering av en fastighet som du kanske äger tillsammans med någon. Likaså kan ett partnerskap i affärer bli aktuellt för dig att titta närmare på. Månen kommer arbeta med dig under de kommande sex månaderna och se till att hjälpa dig framåt gällande alla fomer av krediter och avtal gällande ekonomi och tillgångar som du delar med en partner eller annan. Drömmer du om passiva inkomster? Se då till att så dina frön den 6 maj. Astrologer brukar säga att man ska agera inom de första 48 timmarna efter nymånen. Testa och se vad som hänt ett halvår senare när fullmånen i samma tecken äger rum!

Ah, vilket lättnad, den 22 maj vänder Merkurius framåt! Hejdå förvirring, förseningar och allmänt kommunikationstrassel! Merkurius kommer ge dig luft under vingarna gällande att tänka i nya banor. Som jag nämnde ovan kommer du troligen springa till banken i olika kreditfrågor under det kommande halvåret och eftersom Merkurius backat i just det huset kan det ha känts som det har stått lite still. Men, nu är det grönt ljus för att skriva papper och officiella dokument om ägarskap och investeringar.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00