ANNONS

Karriärastro maj 2016- Skorpionen

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Nymånen den 6 maj äger rum i ditt partnerskaphus. Nu kanske du får kontakt med en person som du skulle vilja ingå ett samarbete med.

Den 9 maj vänder turplaneten Jupiter framåt. Han befinner sig i ditt elfte hus och har sedan januari befunnit sig retrograd. Kanske har du funderat över hur du ska bättra din onlinenärvaro, sätta upp en internetbusiness eller få bättre nytta för dina nätverk och kontakter. Alla former av gruppkontakter och organisationer kommer ge dig flöde och tur under de kommande fyra månaderna. Använda alla dina nätverk för att uppnå dina drömmar. Och ett litet tips: den som ger, han får tillbaka.

Kanske funderar du på att ta ett lån under den senare delen av månaden, from den 20 maj. En gemensam bostad eller en investering, kan vara orsaken. Med massor av energi i ditt åttonde hus till och med den 20 juni så kan det bli aktuellt att slå dina påsar samman med någon i affärer eller kärlek. Vänta dock med att skriva kontrakt tills Merkurius är med dig efter den 22 maj.

Pengar, inkomster och ägodelar, kära Skorpion! Fullmånen den 21 maj äger rum i ditt andra hus, inkomshuset. Slutet på en resa som startade ett halvår tidigare kan nu nås. Kanske är det en härlig inkomstbringande möjlighet som äntligen blir verklighet i form av ett jobb, eller en väldigt lukrativ investeringsmöjlighet.

Handlingskraftige Mars är tillbaka i ditt tecken från och med den 27 maj. Minns du vad som hände gällande dina planer under januari- mars? Vad satte du i verket eller planerade för men kom kanske inte riktigt igång med? Det råder viss stress med Mars så kanske känner du att du släpar efter. Kanske blev du tvungen att se över en realistisk plan eller ordningsschema för hur du skulle ta dig från A-B? Alternativt behövde du putsa lite mer på din idé. Nu får du en chans att se över dina mål och projekt och få det rätt. Se det som en tid för strategisk planering. När slutet av juni kommer är det som om du släpps lös och, ja, du tycks ha eld i baken! Den goda nyheten är dock att du älskar det du sätter fart med så mycket att du klarar pressen!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00