ANNONS

Astro för alla stjärntecken 28 april-11 maj

/

Kommunikationsplaneten Merkurius beger sig ned i lågenergiläge den 28 april. Förseningar och missförstånd gällande avtal och information kan dugga tätt i flera veckor framöver. Undvik att skriva viktiga papper. En chef eller VIP-person hjälper oss gärna den 3 maj. Markera den 7-9  maj som kärleksdagar präglade av skönhet och glamour, både för singlar och stadgade.

Väduren 21/3- 20/4

Du fokuserar på pengar och ditt ägande och ser ut att tjäna pengar på ett sätt som är roligt för dig. Du har mycket energi men kanske inte vet exakt vilka långsiktiga mål du ska prioritera.  När din styrare, Mars, rör på sig i sommar, klarnar det för dig. Bäst just nu: Pengar flödar den 2-4 samt den 10-11. Spela en rad på lotto!

Oxen 21/4-21/5

Dags för personlig nystart den 6 maj! Nu sätter du planer i verket som känns personligen viktiga för dig. Du kanske har funderat i flera månader, men nu är det dags! Skjut upp viktiga avtal gällande pengar och ägande tills efter den 22 maj. Bäst just nu: Du ser väldigt bra ut nu! Passa på att ta foton till CV, pass eller PR-projekt.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dina funderingar gällande ditt kärleksliv, ditt hem och ditt boende börjar klarna efter den 9 maj.  Det kan ha känts snurrigt sedan i januari men nu närmar du dig ett beslut. Att vända dig inåt och exempelvis meditera eller bara tillbringa tid ensam hjälper dig mycket i ditt beslutfattande. Bäst just nu: Du är din egen lyckas smed!

Kräftan 22/6-23/7

Det kan bli ett oerhört socialt kommande halvår. Den 6 maj är startskottet för olika typer av event och nätverksrelaterade tillställningar där du får träffa massor av nya vänner och bekanta. Ni tycks alla brinna för samma intresse. Onlinebusiness och teknologi tycks locka er alla. Bäst just nu: Pengar kommer till dig den 2-4 maj.

Lejonet 24/7-23-8

Karriären exploderar! Nymånen den 6 maj kan ge dig ett nytt spännande projekt att sätta tänderna i det närmaste halvåret. Det kommer ge dig högre status och sprida ditt goda rykte ytterligare. VIP-folk håller koll på dig nu. Glöm inte att vila också! Bäst just nu: Den 2-4 och 10-11 maj lovar pengar och stora karriärnyheter.

Jungfrun 24/8-23/9

Utlandet och högre studier lockar dig mycket efter nymånen den 6 januari. Boka en resa eller se över möjligheterna att läsa en kurs. Din karriär gynnas extra mycket av att du vidgar nya perspektiv och studerar. Håll koll på den 3 maj för dessa områden. Bäst just nu: Goda nyheter gällande ett kreativt projekt eller en kurs 6-7 maj.

Vågen 24/9-23/10

Du funderar en del kring gemensamt ägande och mycket möjligt är det dags för dig att slå dina påsar ihop med någon annan, såsom en kärlekspartner eller affärsbekant. En fastighet kan också komma att delas upp mellan dig och din kärlek. Det kan bli en mer harmonisk lösning för er. Bäst just nu: Kompromissa för kärlekens skull.

Skorpionen 24/10-22/11

Singlar kan finna kärleken under det kommande halvåret. Stadgade upplever troligen mer harmoni kring det som du och din partner startar i samband med nymånen den 6 maj.  Efter flera månader av förvirring kring din ekonomi klarnar det efter den 9 maj. Bäst just nu: Kärleken OCH karriären strålar exceptionellt den 10-11 maj!

Skytten 23/11-22/12

Den 6 maj kan ett nytt spännande projekt landa på ditt bord och du kanske sätter en halvårig deadline. Mycket möjligt handlar projektet om esoteriska ämnen eller människans inre potential. Om du saknat livsmål kommer Jupiters rörelse framåt den 9 maj ge dig klarhet och självförtroende. Bäst just nu: Sök arbete den 10-11 maj.

Stenbocken 23/12-20/1

Nyheter om en graviditet eller ett kreativt projekt kan komma vid nymånen den 6 maj. En passionerad kärleksflirt också! Passa på och njut av livet så mycket du kan, snart nog kommer arbetet kalla igen. Bäst just nu: Du känner dig särskilt glad den 3 och 7 maj. Kanske är det nyheter från utlandet som bidrar till glädjen.

Vattumannen 21/1-18/2

Du sätter ned nya känslomässiga rötter vid nymånen den 6 maj. Ett nytt fysiskt boende är möjligt eller bara en helt ny attityd gällande ditt familjeliv. Det verkar som att du mår bättre rent hälsomässigt när detta beslut är taget. Prioritera att hitta din livsbalans. Bäst just nu: Ett hemligt kärleksmöte i hemmiljö den 7 maj.

Fiskarna 19/2-20/3

Dina grannar eller syskon kan ge dig något att sätta fart med vid nymånen den 6 maj. Mycket möjligt rör det en fastighet eller fysisk egendom som behöver tas om hand. Om du känt dig osäker gällande din karriär kommer du nå klarhet efter den 9 maj. Bäst just nu: Roliga nyheter om en resa, kanske med familjen, den 3 maj.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00