Karriärastro maj 2016- Skytten

Här händer det saker i din karriär i maj!

Den 3 maj är en dag då du kan inspirera andra. Använd dina kunskaper och personlighet för att locka över kunder, medarbetare eller chefen på din sida! Gå gärna på en intervju men skriv helst inga papper förrän efter den 22 maj.

Nymånen den 6 maj ger dig fart och effektivitet. Du som normalt sett inte har drivor av tålamod får nu en extra dos av effektivitet och ansvarsförmåga för att klara av din arbetsbörda. Finns det behov av ett nytt system eller detaljerat tidsschema för att möta deadlines det närmaste halvåret? Sätt det i kraft denna dag! Du kommer troligen få arbeta lite mer än du tänkt dig under sommaren eftersom denna nymåne är startskottet för mycket jobb under de kommande sex månaderna. Kanske ligger du i också i startgroparna med ett stort och viktigt projekt som väntas bli klart i november.  (Alternativt tar du dig an din hälsa på ett mycket nitiskt sätt.)

Den 9 maj vänder din egen styrare, Jupiter, framåt. Hurra! Om du sedan i januari trevat en aning i olika riktningar gällande din karriär så kommer denna händelse föra med sig klarhet. Du kommer nå insikt om vad du ska prioritera. Kanske ställs du inför ett vägval och tar ett viktigt beslut gällande din karriär. Ett sådant beslut skulle kunna komma att bli verklighet eller bli gällande från och med tidig höst. Exempelvis kanske du nu, i maj, tackar ja till något som inte blir aktuellt att börja arbeta med förrän till hösten. Du befinner dig i ett drömår för din karriär så använd tiden från och med den 9 maj- mitten av september för att ta din plats i strålkastarljuset. Fina erbjudande väntar dig!

Fullmånen den 21 maj äger rum i ditt eget tecken. Månen är faktiskt den första av två fullmånar i ditt eget tecken och du kommer få en chans att verkligen vända blad eller ta viktiga beslut gällande din strålande karriär. Nu är tiden för att vara modig och sända ut dina önskningar till de chefer och företag som du vill arbeta med. De kommer att lyssna men du kanske måste ta första steget för att de ska veta att du finns. Gör det!

Den 22 maj rör sig Merkurius framåt och du kan känna dig lugnare med att teckna viktiga avtal och dokument. Försök att ge dig själv några dagar efter den 22 maj innan du skriver under den streckade linjen.

Som en parates kan också nämnas: Det kommer finnas ett visst behov av att använda sommarmånaderna till att rena dina affärsrelationer. Gör dig av med affärspartners som baktalar dig eller försöker lura dig på pengar. Sanningar om lågt beteende kan mycket väl komma fram under slutet av juni- början av augusti. Använd dig av ”plåstereffekten”: snabbt bort och iväg. Så gör det minst ont och sen är det över.

Glad fredag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..