ANNONS

Karriärastro maj 2016- Stenbocken

/

Här händer det saker i din karriär i maj!

Har du gått som katt kring het gröt sedan i januari? Kanske drömt om ett stort, internationellt projekt, men inte kommit vidare? Goda nyheter i sådana fall: den 9 maj sätter Jupiter fart framåt. Dina idéer och dina möjligheter kommer nu få fullt flöde framåt. Ett skrivprojekt, en juridisk fråga och en möjlighet att arbeta med utlandet kommer ge dig mycket att glädjas över från och med nu och fram t o m mitten av september. Våga satsa under de kommande månaderna!

Den 22 maj vänder kontrakts- och kommunikationsplaneten, Merkurius, framåt. Alla former av samtal och mailväxlingar komma bli lättare och snabbare. Om du har viktiga dokument att skriva under, försök då att underteckna dem i slutet av maj.

De sista tio dagarna av månaden kommer du befinna dig på ett mycket effektivt humör. Troligen kastar du dig över alla möjliga petigheter på jobbet innan du hänger upp semesterskylten kring midsommar. Rensa och systematisera är dina ledord!

Kring den 26 maj finns en liten risk för att du ”vill mer än du klarar av”. Det är framåt och bakåt på samma gång. Istället för att bli frustrerad, stanna upp och funderar över om du kämpar på bara för kämpandet skull. Eller ska du hellre välja en annan väg i din karriär? Kanske få du en idé som är så grandios att du inte kan låta bli att brainstorma hela nätterna trots att du någonstans känner att det stressar dig mer än det är möjligt att klara av just nu? Var realist!

Glad Valborg!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00