Karriärastro maj 2016- Fiskarna

Här händer det saker i din karriär i maj!

Månaden startar med ett fint möte mellan Solen och tursamme Jupiter den 3 maj. De berör ditt kommunikativa hus och ditt sociala liv. Om det är någon dag i maj som du kan tala dig fram och slå mynt av de du känner, så är det idag! Din övertalningsförmåga är så övertygande att du skulle kunna ”sälja sand på stranden”!

Nymånen den 6 maj äger rum i ditt tredje hus och återigen får du en superskjuts gällande sättet du kommunicerar gällande dina hjärteprojekt. Om du vill sälja in en produkt eller komma vidare inom ett yrke där pr, marketing och sociala medier är framträdande, ska du satsa den 6 maj. Kraften i att sätta en intention när månen är ny är stark och kommer följa dig under det kommande sex månaderna. Så dina karriärfrön och förvänta dig spännande resultat under de kommande veckorna!

Den 9 maj vänder turplaneten Jupiter framåt. Det kan ha stått relativt still gällande frågor kring ansökningar, kursplaner och reklamkampanjer sedan januari. Ett bokprojekt kan ha avstannat helt. Men nu blir det full fart och det kan bli tal om att skriva nya avtal eller kontrakt. Perioden mellan den 9 maj och mitten av september kan ge dig fler än ett papper att signera. Eftersom Jupiter är din karriärplanet kan det vänta dig både en bättre tjänst och en ökad status. Vänta dock gärna tills efter den 22 maj innan du formellt skriver under ett nytt kontrakt. Merkurius vänder då framåt. Eftersom han styr över just dessa områden vill man ha honom med sig i alla former av uppgörelser och överenskommelser.

Den 21 maj tar du ett viktigt beslut gällande din karriär. Något du arbetat för det senaste halvåret når sitt avslut och du är redo att vända blad. Energiske Mars kommer samtidigt ge dig kraft att marknadsföra dig själv på ett imponerande sätt från och med den 27 maj.  Spänn din båge högt och bli inte förvånad om du lyckas träffa exakt det du vill!

Från och med slutet av maj till och med den 3 augusti kanske du tar ett mycket stort kliv gällande en affärsidé du haft i huvudet ett tag. Du tycks redo att slänga allt överbord för ditt projekt. Det finns en koppling till investeringar eller användandet av dina talanger i utlandet. Du är också en stor optimist under sommaren. Minns bara att inte lova mer än du kan hålla och inte gå för snabbt fram utan att ha synat allt med en realists kritiska blick.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..