Tillbaka till dåtiden och Jupiter framåt!

Det är nästan skrattretande vilka berättelser ni delar av er med och som händer mig själv just nu! Dåtiden ropar till oss och allt från jobbprojekt till gamla kärlekar hamnar i blickfånget.

Jag tänker mycket på vänner jag inte sett på ett tag och på min chef som jag delade så många år med innan han gick bort. Saknaden hänger i luften och ibland tror jag faktiskt att han har ett finger med i spelet i mitt liv, från andra sidan. Min chef var en skicklig jurist och på sistone har jag haft en del kontakter med den juridiska världen. Jag påminns då än mer om saker vi brukade tala om eller sättet vi arbetade på. Nostalgiskt och vackert.

Vad gör ni andra just nu? Är dåtiden tillbaka hos er också?

Rent praktiskt lämpar det sig ju väl att putsa på det skrivna ordet. Jag går igenom, läser om, stryker och lägger till i bokmanus. Jag har Saturnus i mitt eget tecken nu. Jag tycker att det märks på sättet jag arbetar och skriver. Det är högsta allvar och största ansträngning för att ni läsare förhoppningsvis ska tycka om ”Stjärnorna som framgångskarta”.

Annars är det också rätt skönt med den här stillsamma retroperioden. Även om dagens mycket glada händelse att Jupiter vänder framåt, kommer ge oss lite mer fart. Särskilt vad gäller skrivande, utlands- och rättighetsfrågor. Skyttarna som kanske tvivlat på vilken riktning som är den bästa, kommer återfå mål i siktet. Nu kommer flöde och tur. Lovande!

Glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

 1. M skriver:

  Det förflutna har hört av sig titt som tätt ett bra tag nu. Sedan förra sommaren så har många från skoltiden dykt upp, antingen i drömmar eller i affären. Ibland är det personer som jag nästan glömt bort att de existerade. En del har gjort mig illa, andra har jag haft jätteroligt med. Bitterljuva minnen som dyker upp. Jag har också tänkt en del på ett jobb jag hade som förändrade mitt liv på många sätt.
  Just nu har jag mycket fokus på att städa och rensa ut i mitt liv.

 2. Helen skriver:

  Jo just nu vill min förrförra chef att jag ska komma tillbaka samtidigt som jag har kommit in på ett universitet i samma stad som min gamla ungdomskärlek bor, så det förflutna kommer hälsa på en del i år. :)

 3. Vårt hus börjar ta form tapetsering och lägga kakel och klinkers är i full gång kan bli inflyttning aug/sept, härligt känner sådan lycka

  1. Helene, elaka grannar är en hemsk upplevelse. Jag har också missunnsamma grannar i BCN (ett par i synnerhet säljer droger hemifrån, polisen rycker på axlarna, samtidigt som de har mage att ”klaga” på mig för jag yogar på det gemensamma hustaket och indirekt ”stör” deras business). Nu befinner jag mig på resande fot, och kan andas ut. Hoppas ni kan göra detsamma, och komma till ro i ert nya hus!

   1. Tack Alexandra för dina värmande ord och att du delade med dig av din situation!
    Allt gott till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..