ANNONS

Astro för alla stjärntecken 12 maj- 25 maj

/

Helgen den 13-14 maj kan bli mycket sensuell. Boka en tid på SPA eller överraska din kärlekspartner eller flirt med en hotellnatt. Fullmånen den 21 maj sker i Skyttens tecken. Ett juridiskt ärende eller en fråga med koppling till utlandet kommer till sitt avslut efter flera månaders funderingar. Efter den 22 maj når vi klarhet gällande kommunikation och avtal.

Väduren 21/3- 20/4

Du har flyt gällande allt utom vilken riktning du ska bege dig i. Ge dig själv tid att fundera och känna efter vem du är och vad du vill uppnå. Du både ger och får materiella gåvor som kärleksbevis men efter den 24 blir det viktigaste för dig att kunna prata med din kärlek. Bäst just nu: Unna dig lite kalas och fest den 12-14 maj.

Oxen 21/4-21/5

Venus ger dig skönhet, pengar och uppmärksamhet. Det goda livet är ditt att leva nu! Perioden kan sammanfattas med orden: Pengar och romantik. Den 21 maj tar du farväl av något som går på djupet: en nära relation, ett beteende eller en partner. Ett viktigt och transformativt beslut.  Bäst just nu: Mer på kontot efter den 20 maj.

Tvillingarna 22/5-21/6

Ett viktigt beslut i ditt kärleksliv eller i ett samarbete inom affärer väntar dig i samband med fullmånen den 21 maj. Du kan inte tillfredsställa alla. Prioritera dig själv istället. Personlig förvirring lättar rejält efter den 22 maj. Bäst just nu: Handla kläder och ta hand om din kropp och ditt utseende efter den 20 maj.

Kräftan 22/6-23/7

Du experimenterar troligen med din ekonomi. Spådamer och medium kan också ge dig goda ekonomiska råd, särskilt efter den 20 maj.  Syna ett nytt arbetserbjudande noga, allt kanske inte är som det verkar. Någon form av rutin i ditt arbete avslutas den 21 maj. Bäst just nu: Flera månaders träning och diet kan visa resultat nu.

Lejonet 24/7-23-8

Mycket sker i din karriär. Kanske säljer du en kreativ rättighet kring den 21 maj. Det är viktigt att du ger dig rum att regelbundet vila och slappna av med så mycket som händer. Bäst just nu: Efter den 22 maj når du äntligen klarhet gällande din ekonomi och dina tillgångar. Den 22- 25 kanske du skrattar hela vägen till banken!

Jungfrun 24/8-23/9

Det kan bli dags att flytta eller ta ett viktigt beslut kring ditt hem och din familj den 21 maj. Du befinner dig i din årliga karriärtopp efter den 20 maj. Nyckeln till mer inkomster är att arbeta för projekt som ger tillbaka, såsom välgörenhet. Bäst just nu: Guru-aktigt folk kan ge dig viktiga budskap gällande din karriär.

Vågen 24/9-23/10

Ett försäljningsprojekt eller tankar kring en kurs eller en tenta kan uppta din tid kring den 21 maj. Du utsätts för viss press eller förvirring gällande skulder och skatter. Ju mer praktisk och noggrann du är, desto lättare löser sig saken. Bäst just nu: Ditt kärleksliv lättar upp efter den 14 maj. Du finner mer klarhet då.

Skorpionen 24/10-22/11

Den 12-14 är särskilt glada dagar i kärlek för dig. Din partner är väldigt givmild och en fin gåva kan vänta dig, särskilt efter den 20 maj.  Kring den 21 maj tar du ett viktigt beslut gällande din ekonomi och dina tillgångar. Du kan ha funderat kring detta i flera månaders tid.  Bäst just nu: Kärlek och nöjen blomstrar.

Skytten 23/11-22/12

Du tar ett personligen viktigt steg vid fullmånen den 21 maj. Kanske ändrar du dig gällande ett kreativt projekt. Du har troligen planerat för detta under det gångna halvåret och nu blir det verklighet. Envishet kan ligga dig i fatet nu. Bäst just nu: Ditt kärleksliv strålar den 22-25 maj och ditt självförtroende är imponerande!

Stenbocken 23/12-20/1

Du får en bra chans till återhämtning eller ett besked gällande din hälsa kring den 21 maj. Kanske hittar du en duktig läkare eller snubblar över goda råd gällande diet och din livsstil. Planer du haft det senaste halvåret är nu mogna för att göras till verklighet. Bäst just nu: Den 22- 25 maj är toppendagar för att resa iväg.

Vattumannen 21/1-18/2

Nya jobbmöjligheter kan komma till dig men hoppa inte på något utan att ha förhört dig noga om vad den nya positionen innebär. Det är mycket viktigt för dig att ditt arbetsliv inte rubbar din känslomässiga balans. Bäst just nu: Dina behov i kärlek växlar till en början från dag till dag. Efter den 20 maj roar du dig kungligt!

Fiskarna 19/2-20/3

Du antar en långsiktig plan gällande barn, nöjen och kärleksliv vid fullmånen den 21 maj. En fråga gällande din karriär och din status i din bransch når också sin kulmen. Ett nytt, prestigefyllt arbete är mycket möjligt. Bäst just nu: Ditt kärleksliv är harmoniskt. Den 22-25 maj kan du få särskilt romantiska och glada nyheter.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00