ANNONS

Min nya bok går att bevaka!

/

Här går det undan! Nu kan man bevaka min nya bok på adlibris. Spännande värre när vi har kommit så här långt i processen. Ni finner Låt stjärnorna leda dig till framgång HÄR.

I helgen nådde jag manusslut. 190 sidor. Nu väntar mig ca 10 dagar av genomläsning innan den går vidare till min fantastiska förläggare Anna på HarperCollins. Jag lyder mina egna råd och väntar in att Merkurius vänder och får upp farten igen innan jag skickar manus.

Nu ska jag kasta mig över horoskopet för amelia nr 14. I den världen är jag redan inne i juni/juli och kikar…

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00