Min nya bok går att bevaka!

Här går det undan! Nu kan man bevaka min nya bok på adlibris. Spännande värre när vi har kommit så här långt i processen. Ni finner Låt stjärnorna leda dig till framgång HÄR.

I helgen nådde jag manusslut. 190 sidor. Nu väntar mig ca 10 dagar av genomläsning innan den går vidare till min fantastiska förläggare Anna på HarperCollins. Jag lyder mina egna råd och väntar in att Merkurius vänder och får upp farten igen innan jag skickar manus.

Nu ska jag kasta mig över horoskopet för amelia nr 14. I den världen är jag redan inne i juni/juli och kikar…

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena

 

  1. Kul, det tycker jag med! MEN, bevakning på ”adlibis” , antar du menar adlibris, funkar ej. Man hamnar hos Bokus. Jag är kund hos adlibris och hoppas det här fixas! Kram

  2. M skriver:

    Vad roligt grattis:) En liten fråga. När är ett bra tillfälle för en kräfta med asc i lejon och måne i oxen att släppa sin bok som nästa är klar? Vi pratar om till helgen och framåt. Finns det ett datum som är extra lyckosamt? Kanske borde vänta till hösten men det känns som att jag vill ha det klart nu och börja med marknadsföringen av den:) Gå vidare till nästa utmaning. M

  3. Hjälp vad kul! Ser så fram emot den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..