ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Väduren

/

Sommarhoroskop 2016- Väduren

Juni

Nu vill du tala med din kärlekspartner eller flirt. Du vill kunna sitta i flera timmar och dela idéer och tankar tillsammans med din kärlek. Om du just träffat en ny person är det väldigt viktigt att du känner att han eller hon har något bakom pannbenet. Inga slötänkta personer kommer innanför din tröskel nu! Det är faktiskt viktigare för dig att personen är smart än snygg. Singlar ska leta efter kärleken bland lärare, grannar, coacher, journalister och studenter. Stadgade: bege er ut på kurser och lärorika resor tillsammans med er kärlek! Efter den 18 juni är du mer sugen på att tänka tillbaka i kärlekslivet. Är det dags att kontakta den där före detta kärleken som du alltid tänkt på som den som du aldrig skulle släppt? Alla former av känslomässig trygghet och ro i hemmet med din kärlek blir väldigt attraktivt för dig.

Ekonomiskt så tycks du ha spenderbyxorna på! Se upp kring den 8-9 juni. Nyheter som är oroväckande gällande ditt bankkonto kan överraska dig. Den 27-28 har du mer koll på situationen och kan våga dig på en ekonomisk satsning eller inköp.

Hälsomässigt behöver du lugna ner dig och stressa av. Men vilken alla-järn-i-elden-Vädur lyssnar på det? Ja, nu har jag varnat dig i alla fall… Praktisera åtminstone positivt tänkande, okej! Negativa tankar kan ta ned dina energier kraftigt nu.

Juli

Om du har semester i juli använd då den första halvan till att ägna dig åt ditt hem och din familj. Om du inte målar om, renoverar eller städar ur skåp och lådor så ta hand om dina nära familjerelationer. Alla former av känslomässiga minnen som sätter käppar i hjulen för dig är också utmärkta att bli av med. Regressionsterapi kan hjälpa dig, likaså EFT! Alla former av terapi som syftar till att frigöra dig från smärtsamma minnen eller andras åsikter som inpräntats i ditt DNA, är väldigt gynnsamt för dig i juli.

Hälsan mår fortsatt bra av att vila och återhämta dig och den här månaden ser du faktiskt ut att ta det lite mer på allvar. Nöjen och att må bra i livet och fritt följa dina drömmar och din passion, läker dig.

Augusti

Du har verkligen satt dig och dina drömmar främst under 2016. Om du ville en sak och en kollega eller kärlek en annan så har du varit beredd att lämna hela relationen istället för att tumma på dina önskemål. En och annan kan ha rynkat på näsan åt ditt beteende och du kanske till och med har blivit kallad för egoist. När sommarens sista månad kommer är det dags för dig att börja öppna dig lite mer för vad i din närhet önskar. Det är dags att ta ett steg tillbaka, kära Vädur, och praktisera en större ödmjukhet i relation till de runt omkring dig. Du kan fortfarande sikta mot dina mål, men gör det genom att komma överens med andra. Ju fler som tycker att du är en hygglig prick, desto bättre kommer detta att gå. Innan augusti kunde du klara dig på egen hand men nu kommer de du känner, lever och arbetar med att vara viktiga partners in crime.

Augusti är också din årliga nöjestopp. Res, flirta, satsa på en graviditet eller umgås mer med barn i din närhet. De tre första veckorna handlar allt om att ha kul. Kärleken kan knacka på för singlar, särskilt mellan dagarna 26-28 augusti Stadgade Vädurar märker troligen av en större känsla av harmoni och romantik under dessa dagar.

Den sista veckan i augusti är du laddad med kraft och energi och redo att ta dig an både din hälsa, träning och ett skrivbord med väntande arbetsuppgifter. Det är en utmärkt tid för att börja träna eller lägga om din diet. Om du letar efter ett nytt arbete är det stor chans att du får napp nu.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00