ANNONS

Sommarhoroskop 2016-Oxen

/

Sommarhoroskop 2016- Oxen

Juni

Du befinner dig i en ekonomisk topp. Anledningen är att din ekonomiska planet, Merkurius, befinner sig i din pengazon vilket ger dig fullt flöde inom detta område. Se dock upp för ett misstag eller förhastade beslut gällande ekonomin den 23-24 juni. Om du vill öka dina inkomster ska du rikta in dig på alla former av PR och försäljning. Sociala medier är helt rätt nu. Skribenter, föreläsare och journalister har extra framgång nu. Studenter på högskole- eller gymnasienivå likaså. Gå gärna en kurs eller försök att tenta i juni månad.

Hälsomässigt ser Oxen ut att ha en bra månad. Extra omhändertagande av armar och skuldror hjälper din goda hälsa ytterligare. Stress och oro kan många gånger sätta sig i skuldrorna. Man drar ihop sig och samlar på sig negativ energi i den delen av kroppen. Om du vet med dig att det är något du brukar göra: satsa på regelbunden massage för att mjuka upp området. Akupressur och akupunktur kan också hjälpa dig.

Kärleksmässigt tycks en viss form av friktion pågå mellan dig och din partner. Du är mer intresserad av att ta hand om din ekonomi och det faller kanske inte i så god jord. Någon form av styrketävling mellan dig och din kärlek kan bli aktuell. Försök att undvika saken om du kan. Det tar bara energi från dig och din kärleksrelation. Acceptera din partner eller flirt precis som han är, då kan ni nå en punkt som gör att kärleken flyter på.

Juli

I maj och juni hade du riktigt flöde i din ekonomi. I juli börjar det dock att lugna ner sig. Du kan ha blivit en aning modig i ditt sätt att se på dina inkomstmöjligheter. Nu kanske du utforskar helt nya möjligheter att tjäna pengar. Jag vet inte om det är det klokaste du kan göra. Risken finns för vissa bakslag redan de första dagarna i juli samt även kring den 10 juli. Mellan dessa datum tycks du och din kärlekspartner också ha svårt att enas kring en ekonomisk fråga. Upp och ner som en finansiell berg-och-dalbana. Men, det ger sig även det.

Gör dig beredd att rycka ut för att hjälpa en eller flera av dina vänner i juli. Dramatiska händelser och plötsliga beslut i deras liv kan göra att du får agera jourhavande vän.

Gör en extra insats att äta nyttigt och vila ordentligt. Om du dras med hälsoproblem är den stora roten till detta antagligen stress eller oro. Du behöver återställa energinivåerna och hitta balans. Det kan läka dig lika väl, om inte bättre, som medicin från apoteket. Den mentala inställningen är enormt viktig för dina hälsofrågor.

Förutom viss oenighet gällande ekonomin tycks du hålla en bra balans mellan ditt yrkesliv och ditt privatliv. Det gynnar ditt kärleksliv. Din egen familj tycks också hjälpsam och finns där för dig om du skulle behöva låna pengar. Kanske får du en summa pengar som gåva av dina föräldrar.

Augusti

Det är mycket möjligt att du djupdykt i känslornas damm sedan slutet av juli. Det kan ha blossat upp barndomsminnen eller åsikter från folk som du såg upp till som föräldrar när du var liten. Frågan är om de åsikterna antogs av dig som sanna och vilken inverkan de har på ditt liv idag? Nu har du en bra chans att frigöra dig från sanningar som du kanske bara accepterat för att du hörde dem om och om igen som liten. Du kan också bli fri från smärtor och minnen från dåtiden genom terapi eller regressionshypnos. Det vore ett väldigt bra sätt att sedan starta hösten-fri från det förgångnas kedjor eller din egen familjs inverkan på dig, eller hur?

De sista tio dagarna av augusti har du troligen nått en punkt då du är redo att skaka av dig det mesta, sluta signalera nostalgi och istället gå ut och roa dig. Det är en utmärkt period om du önskar dig en graviditet (satsa även under de 3 första veckorna i september!). Kärleksmässigt är du redo att roa dig med din partner eller, om du är singel, flirta hejvilt. Personerna som du flirtar med kan dessutom vara flera till antalet. Det hela känns otroligt semester- och-på-skoj-aktigt. Njut när du kan.

Ekonomiskt har du råd att roa dig efter allt pengaflyt under sommaren. Du lägger nog en hel del på nöjen, underhållning, skoj och firanden. Lustigt nog så triggas dina inkomstmöjligheter än mer när du roar dig. Du kan exempelvis trilla över en intressant möjlighet att tjäna pengar eller hitta nya kunder när du är på golfbanan, badstranden eller på en teaterföreställning. Låter som redan drömmen, eller hur? Håll särskilt ögonen öppna under de 10 sista dagarna av augusti! Och du, kosta gärna på dig två rader på Lotto under dessa dagar också. Du har tur i spel och pengar och kan få dig en positiv vinstöverraskning den 24-28 augusti.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00