ANNONS

Sommarhoroskop 2016-Tvillingarna

/

Sommarhoroskop 2016-Tvillingarna

Juni

Känns det som om du måste göra något åt ditt kärleksliv nu? Tvingar du dig ut på date eller håller dig framme på ett sätt som gör att det känns mer som ett jobb än romantik att leta kärleken? Kärlekslivet är inte riktigt på topp. Jag håller med. Hela våren har din kärleksplanet, Jupiter, varit retrograd, detta ledde till mycket velande och nya tankar. Du har troligen tänkt och tänkt om fler än en gång. Den goda nyheten är att Jupiter sedan början av maj är med dig igen. Mars har också stökat med ditt kärleksliv men även det lugnade sig i den sista veckan av maj. Mitt bästa råd i kärlek: släpp alla krav på att något ska ske just nu. Det är inte tid att pressa fram händelser.

Fokusera på dig själv och din ekonomi istället! Under de tre första veckorna i juni vill du nog ut och roa dig mer än vanligt. Du har karisma, självförtroende och verkar gå hem i alla miljöer. Efter den 21 juni tycks allt i din värld färgas av pengar och det ljuva livet: dina vänner har gott om pengar och du får även hjälp och stöd av framgångsrika kontakter och bekanta. Du själv har goda möjligheter att tjäna pengar på något kopplat till att förmedla information genom tal eller skrift. Journalister, lärare och författare samt folk inom reklam och marknadsföringsvärlden har extra flyt.

Om du vaknar med ett ryck dagarna 27-28 juni kan det vara för att du haft drömmar som verkar närmast profetiska eller som meddelanden viskade rakt i örat på dig. Din inre vägledare är i farten och din intuition är på topp. Spännande! Våga lyssna!

Juli

Dags att bänka dig för en kurs, läsa sommarböcker i massor eller bara se till att umgås mer med grannar och syskon! Med Solen i Tvillingarnas tredje hus kommer du att röra dig mycket lokalt och kanske se mer än någonsin av de som bor i närheten av dig. Det kan röra sig om tillställningar eller event i ditt område, gårdsfester eller liknande.

Det är möjligt att du funderar i nya banor gällande inkomstmöjligheter. Nya tankar är aldrig fel. Anledningen kan vara att något inom din bransch eller ditt jobb är i rörelse och att du inte riktigt vet vad du ska tro. Alternativt kanske du tjänar extra pengar på något som känns väldigt ovanligt för dig. Den 4 juli kan du få goda nyheter gällande din ekonomi. Det kan också vara en dag då du når en ekonomisk insikt vilket leder dig in på en helt ny finansiell väg. Inkomstmöjligheter finns fortsatt inom de områden som nämndes i rapporten för juni.

Ta extra hand om din familjs hälsa kring den 7 juli. Oväntade händelser kan skaka om när Merkurius och Pluto möts. Jag råder dig att inte resa den dagen.

Augusti

Kärleken lyser upp i slutet av månaden, från och med den 22 augusti. Innan dess tycks det ha varit lite si och så. Ditt kärlekshus har besök av de två planeter som inom astrologin är ansedda som detsamma som trubbel. Jag är ledsen att behöva skriva detta, kära Tvilling. Men bättre att du är förvarnad. Det kan bli snabba händelser och det troliga är att ditt kärleksliv kommer utsättas för test och press. Om du och din kärlek har en bra grund att stå på, kommer ni klara det. Ni som vacklat i era kärleksbeslut redan innan augusti kanske ser händelserna som droppen som får bägaren att rinna över och väljer att gå vidare på varsitt håll. Minns då att inte sörja det du förlorat, utan det du valt att lämna. Den tanken ger mer kraft och är med hoppingivande. Och som alltid brukar det stämma att någon och något bättre väntar dig i kärleken framöver.

Hälsomässigt är det jobbigt när det inre livet utsätts för stress till följd av jobbiga beslut. Jag råder dig att vila mycket och återhämta krafter i slutet av månaden.

Det kan låta knasigt med tanke på turbulensen i ditt känslomässiga liv, men, om du studerat hela sommaren och nu ska ta en resttenta eller annan examination kan du verkligen känna dig nöjd. Du har flyt i sådana situationer i augusti och tack och lov under de första tre veckorna. (Innan kärlekslivet ger dig massor att tänka på). Högsta betyg är inom ditt räckhåll! Om du inte studerar kanske du istället briljerar med något relaterat till sociala medier eller ett PR-projekt.

De sista 10 dagarna av augusti kommer din fokus skifta från massor av korta resor och kommunikation till att ta hand om ditt hem, din familj och kanske även en del minnen. Använd den sista delen av augusti till att bli av med känslomässiga blockeringar och emotionellt bagage och för att få ordning i hemmet innan hösten börjar.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00