ANNONS

Horoskop vecka 21, 2016

/

Ännu mer rörelse framåt

Åh, äntligen ännu en planet som återfår sin normala takt! Söndagen den 22 maj vänder kommunikationsplaneten, Merkurius, framåt igen. Sedan den 28 april har det varit knivigt att få folk att lyssna och svara på frågor. Nu kan det bli ändring på den saken! Ge Merkurius några dagar på sig att komma på banan och sedan kan ni skicka iväg ansökningar och skriva under papper som i normala tider. Skönt, va!

Fortfarande påverkade

Fullmånen den 21 maj i frihetsälskande Skytten påverkar oss fortfarande när veckan startar. Man brukar säga att man påverkas fyra dagar plus eller minus från en fullmåne. Vet du inte vlket livsområde som fullmånen påverkade för ditt stjärntecken? Scrolla bakåt i bloggen och läs gårdagens inlägg så får du en idé om vad som kan vänta dig under veckans första dagar. Läs även för ditt ascendenttecken för en så nära personlig tolkning som möjligt.

Veckan kärleksdag!

Mars och Venus, stjärnhimlens kärlekspar, triggar varandra på tisdagen den 24 maj. Bege dig ut på stan eller gör något roligt med din kärlekspartner eller date.

Superseriöst!

Torsdagens möte mellan optimisten Jupiter och superseriöse Saturnus kommer inte direkt pigga upp oss. Men det kan bli bra även om det inte är veckans muntraste dag. Tänk tillbaka på vad som skedde kring den 23 mars och du kan få en känsla för vad som väntar. Har du ingen aning? Generellt kan sägas att detta möte blir ”ösregn på en glad parad”. Struktur och ansvar tar ned glädjen rejält gällande det vi känner hopp eller mod inför. Bästa sättet att jobba kring energin? Sätt disciplin högst på agendan och behåll huvudet kallt. Då kan stor framgång bli vår inom arbete, särskilt med koppling till juridik eller utlandsrelaterade frågor. Och för, all del, publishing och universitetsstudier.

Tillbaka till operation transformation!

Den 27 maj backar Mars in i Skorpionens tecken igen. Han har redan tillbringat mycket tid där och vi kommer nog känna igen vibbarna sedan januari- mars. Minns du vad du hade extra mycket att göra med då? Skyttarna, som haft aktive Mars på besök i sitt eget tecken sedan början av mars månad, får nu en andingspaus. Ni har förvandlats till arbetsmaskiner de senaste månaderna och behöver vila. Sån tur att ni får det just under sommaren!

Mars kommer inte flytta tillbaka in i Skyttens tecken förrän i början av augusti. Det som sker när Mars nu backar tillbaka in i Skorpionen tecken är att frågor som inte blev klara under januari-mars gällande olika typer av transformation (av boende, relationer, personlig inre styrka etc) nu åter blir aktuella. Skorpionen styr över gemensam ekonomi, begär till mat, sex, droger och älskar att riva ned för att sedan bygga upp. Detta transformerande tema blir det vi nu får att ta oss an igen.

Mars kommer vända framåt den 29 juni. Då bör alla frågor gällande dåtiden vara utredda. Sedan har vi till och med den 3 augusti på oss att lägga sista krutet på Skorpionens ämnen ovan.

Beroende på vilket stjärntecken du är född i, påverkas olika typer av livsområden när Mars nu reser bakåt i Skorpionens tecken. Därför är det svårt att säga exakt hur du kommer påverkas. Men de generella riktlinjerna är att vi nu kommer behöva titta tillbaka och kanske rätta till saker gällande Skorpionens ämnen.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00