ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Kräftan

/

Sommarhoroskop 2016-Kräftan

Juni

Du befinner dig i din årliga spirituella återhämtningstopp under månadens första tre veckor. Det är en utmärkt period för att summera det som skett i ditt liv sedan din förra födelsedag och sedan planera inför framtiden. Nu kan personliga genombrott äga rum i ditt liv. Ta hand om dig både kroppsligt och själsligt så att du kan ta stora kliv framåt efter en 21 juni. Övernaturliga händelser och drömmar som känns läskigt tydliga kan vilja säga dig något. Lyssna! Läs gärna böcker om hur man bygger personlig styrka genom alternativa tekniker såsom NLP eller Lagen om Attraktion. Om din kropp behövt hjälp att bli starkare är det stor chans att du besöker en läkare eller bra behandlingscentrum eller sjukhus denna månad.

Kärlekens planet, Venus, flyttar in i ditt tecken den 18 juni. Du kommer få en släng av ”det” som världsstjärnor och framgångsrika personer utstrålar. Om du är ute och dejtar kan också mycket vackra potentiella partners dyka upp! Venus gör helt enkelt alla, du själv och dina kärleksintressen, snygga!

Efter den 21 juni kan du förvänta dig mer kraft, mer självförtroende och mer pengar! Solen träder in i ditt eget tecken och ger dig kraft och ekonomiska möjligheter. Det senare tycks söka upp dig, utan att du behöver göra så mycket. Du kommer utstråla kraft och världen kommer se på dig och få intrycket av att du är en av de där personerna som lever det ljuva livet: kläder och din livsstil antyder att det går bra för dig!

Juli

Du började diktera villkoren för ditt liv redan i slutet av juni, när Solen trädde in i ditt tecken. Du kommer tillbringa de tre första veckorna i juli på samma sätt. Våga ta plats och be om det du vill ha. Du befinner dig i din årliga må-bra-topp och du får bara en sådan här chans en gång per år. Ta därför vara på den. Ditt liv kommer flyta på enligt dina önskemål, sådana är reglerna med de aspekter som du har på din stjärnhimmel nu. Det enda smolket i bägaren denna månad kan vara visst trassel med bilar eller vid resor. Förseningar och andra händelser i samband med förflyttningar kan ge dig lite hicka. Även telefon och datorer kan få lite problem. Se till att säkerhetskopiera dina dokument. Men så bra som resten av livet går kan du nog leva med dessa utmaningar!

Om du har behövt extra semesterpengar eller en löneökning eller bonus kan den fortsatt komma till dig under de första veckorna i juli. Den här trenden startade redan förra månaden och håller i sig till och med den 21 juli. Därefter blir den ännu bättre! När Solen går in i ditt ekonomiska hus är det dags för din årliga pengatopp. Du kommer se pengar komma till dig, få idéer för att tjäna mer pengar och generellt fokusera mer på dina pengar och ditt ägande. Satsa på att unna dig fina kläder och saker som stärker din självkänsla. Ju mer du känner dig rik, desto mer kommer du få uppleva det i verkligheten den här sommaren.

Åh vilken härlig månad, du har framför dig Kräftan. Hela zodiaken avundas dina sommarvibbar!

Augusti

Så länge som Solen befinner sig i ditt ekonomiska hus, kommer din goda pengatrend, som faktiskt varat hela sommaren, att fortsätta.  Det andra huset, där din ekonomi finns, styr även över dina förmågor och kunskaper. Dina talanger. Du kommer troligen ägna tid åt att fundera över om det du kan utnyttjas på bästa sätt eller om du kan göra andra val för att arbeta bättre och få mer betalt för det du gör.

När Solen den 22 augusti flyttar vidare till din kommunikationszon är du redo att tala med folk om hur du ska ta dig vidare. När din mentalt kvicka, försäljnings-aktiga, del i horoskopet berörs dyker ofta chanser upp gällande PR, marketing och reklam. Tala med vänner och bekanta och använd sociala medier för att nå dit du vill gällande dina ekonomiska mål. Kanske får du en jobbchans via ett socialt nätverk eller kanske visar sig dina vänner eller syskon särskilt hjälpsamma mot dig. Söker du nytt arbete inför hösten? Då ska du göra dig redo att kasta ut ansökningar redan när augusti startar. Om du går på intervju säger stjärnorna att du ska framhålla din förmåga att organisera och strukturera upp ditt arbete. Plikttrogna arbetsmyror med imponerande ordningssinne kommer vara de som kammar hem de lediga jobben!

Hälsomässigt: Dags att ge din kropp ett rejält träningspass. Bootcamp och stenhård träning kommer kanske locka dig. Snygga muskler tycks stå på Kräftans önskelista!

Om du har ägnat sommaren, och kanske tiden ända sedan slutet av mars, åt att fundera fram och tillbaka gällande ditt kärleksliv, kommer augusti ge dig klarhet i frågan. Efter den 13 augusti rör sig din kärleksplanet framåt och du kommer hitta rätt riktning. Ett ”ja” eller ett ”nej” blir nu så mycket lättare att förmedla. Detta gäller också avseende ditt sociala liv och med samarbetspartners i affärer.

Helgen den 26-28 augusti ser väldigt positiv ut för kärlekslivet. Det är en av årets mest lyckosamma helger. Då möts den stora lyckoplaneten Jupiter med den andra lyckoplaneten på stjärnhimlen, Venus. Harmoni, skönhet, lyx och romantik.

Man kan knappast begära ett bättre avslut på sommaren 2016!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00