ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Lejonet

/

Sommarhoroskop 2016-Lejonet

Juni

Det är dags för dig att få tänka på dig själv mer än du gjort under det senaste halvåret. Vad vill du egentligen? Nu är det din tid, oavsett vad folk omkring dig säger. Du ser ut att tänka i helt nya banor gällande din karriär. Dagarna 13-29 juni är du ute på okänd mark, åtminstone tankemässigt. Kanske fastnar du en aning. Meningen är att du ska känna efter innan du hoppar i galen tunna. När du noga begrundat alternativa karriärupplägg är det möjligt att du bestämmer dig för att testa ett nytt arbetssätt eller hoppa på ett projekt du inte hade kunnat se framför dig för bara ett halvår sedan. Du har också högt folk med dig. Chefer och överordnade i din bransch tror på dig och banar väg för att du ska lyckas.

Romantiskt är du inte lika intresserad som vanligt. Du gillar tanken på hur du ska förvalta dina pengar och dina livsdrömmar mer än att hålla handen. Stadgade Lejon har mer av vänskapen i en relation än romantiken. Singlar söker efter både en kärlek och en vän.

Som alltid när det börjar bli sommar och varmt så mår Lejonet bra. Hälsan är stark och frisk. Meditera gärna och praktisera alla former av tankens kraft och lagen om attraktion. Särskilt från och med den tredje veckan i juni.

Juli

Du befinner dig i en spirituell topp. Ditt inre vägleder väldigt bra när juli startar. Lyssna inåt, fortsätt att meditera och ägna dig åt alla former av aktiviteter som stärker ditt inre. Det är möjligt att du får vägledning och meddelanden i dina drömmar. Lyssna till vad de säger dig!

Efter den 12 juli strålar Lejonet som en riktig superstjärna. Vackra Venus befinner sig i ditt första hus och du för dig som en kunglighet och ser bättre ut än någonsin. En väldigt vacker ny kärlek kan också dyka upp om du är singel! Du utstrålar pengar och framgång. Det är också en utmärkt period för att köpa dig något extra fint som du kan glänsa med. Pengar och karriärmöjligheter söker upp dig i juli. Du kommer knappast tro det men jo, det är sant! Saker och ting blir dessutom bara bättre efter den 22 juli. Jag kan se dig på en härlig strand eller i dina hemmakvarter, du promenerar fram och alla tycks vända sig efter dig. Kärlekslivet kommer få sig en rejäl kick av din nya attraktiva stil. Stadgade kan känna hur romantiken återvänder. Singlar får många möjligheter att flirta och gå på date.

Augusti

Hela sommaren har präglats av att du ska sätta dig själv först och nu är du inne på slutspurten av den övningen. Se till att skapa livet precis efter dina egna önskemål nu. Du får inte samma chans längre fram. Och glöm inte att även om du har en makalös tur och hjälp från folk omkring dig så är det inget du ska ta för givet eller använda på ett egoistiskt sätt. Då kommer det bita dig i svansen. Skapa ditt drömliv men driv inte igenom din vilja bara för att du kan eller för att sätta någon på plats. Lejon är starka personligheter och allra oftast är det inte nödvändigt att morra mot andra. Du vet redan att dina krafter är starkare än många andras, och att andra vet det också. Det räcker för dig med den insikten. Det är mer nobelt så.

Den bästa nyheten den här månaden är att ditt inkomsthus är fullt av härliga planeter som arbetar för att du ska få mer av det goda i livet. Det du redan äger stiger i värde och ditt arbete belönas mer än tidigare. Det är din årliga inkomsttopp! Helt perfekt så här i slutet av sommaren då du vill unna dig både det ena och det andra.

Du ser väldigt nöjd ut i augusti, kära Lejon. Du är vacker, stark och frisk och visar troligen upp dig med både en snygg solbränna och en och annan lyxig accessoar. Om du känner dig lockad att köpa något särskilt dyrt, låt oss säga den perfekta handväskan eller ett glittrande smycke, gör det då innan den 30 augusti. Annars kanske du ångrar dig att du la så mycket pengar på saken.

Singlar kan möta en spännande kärlek den 15-16 augusti. Stadgade känner att en harmoni infinner sig. Några tankar kanske maler i ditt bakhuvud gällande din existerande relation men det är inget du ska göra något åt nu. Låt saker och ting ha sin tid.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00