Sommarhoroskop 2016- Lejonet

Sommarhoroskop 2016-Lejonet

Juni

Det är dags för dig att få tänka på dig själv mer än du gjort under det senaste halvåret. Vad vill du egentligen? Nu är det din tid, oavsett vad folk omkring dig säger. Du ser ut att tänka i helt nya banor gällande din karriär. Dagarna 13-29 juni är du ute på okänd mark, åtminstone tankemässigt. Kanske fastnar du en aning. Meningen är att du ska känna efter innan du hoppar i galen tunna. När du noga begrundat alternativa karriärupplägg är det möjligt att du bestämmer dig för att testa ett nytt arbetssätt eller hoppa på ett projekt du inte hade kunnat se framför dig för bara ett halvår sedan. Du har också högt folk med dig. Chefer och överordnade i din bransch tror på dig och banar väg för att du ska lyckas.

Romantiskt är du inte lika intresserad som vanligt. Du gillar tanken på hur du ska förvalta dina pengar och dina livsdrömmar mer än att hålla handen. Stadgade Lejon har mer av vänskapen i en relation än romantiken. Singlar söker efter både en kärlek och en vän.

Som alltid när det börjar bli sommar och varmt så mår Lejonet bra. Hälsan är stark och frisk. Meditera gärna och praktisera alla former av tankens kraft och lagen om attraktion. Särskilt från och med den tredje veckan i juni.

Juli

Du befinner dig i en spirituell topp. Ditt inre vägleder väldigt bra när juli startar. Lyssna inåt, fortsätt att meditera och ägna dig åt alla former av aktiviteter som stärker ditt inre. Det är möjligt att du får vägledning och meddelanden i dina drömmar. Lyssna till vad de säger dig!

Efter den 12 juli strålar Lejonet som en riktig superstjärna. Vackra Venus befinner sig i ditt första hus och du för dig som en kunglighet och ser bättre ut än någonsin. En väldigt vacker ny kärlek kan också dyka upp om du är singel! Du utstrålar pengar och framgång. Det är också en utmärkt period för att köpa dig något extra fint som du kan glänsa med. Pengar och karriärmöjligheter söker upp dig i juli. Du kommer knappast tro det men jo, det är sant! Saker och ting blir dessutom bara bättre efter den 22 juli. Jag kan se dig på en härlig strand eller i dina hemmakvarter, du promenerar fram och alla tycks vända sig efter dig. Kärlekslivet kommer få sig en rejäl kick av din nya attraktiva stil. Stadgade kan känna hur romantiken återvänder. Singlar får många möjligheter att flirta och gå på date.

Augusti

Hela sommaren har präglats av att du ska sätta dig själv först och nu är du inne på slutspurten av den övningen. Se till att skapa livet precis efter dina egna önskemål nu. Du får inte samma chans längre fram. Och glöm inte att även om du har en makalös tur och hjälp från folk omkring dig så är det inget du ska ta för givet eller använda på ett egoistiskt sätt. Då kommer det bita dig i svansen. Skapa ditt drömliv men driv inte igenom din vilja bara för att du kan eller för att sätta någon på plats. Lejon är starka personligheter och allra oftast är det inte nödvändigt att morra mot andra. Du vet redan att dina krafter är starkare än många andras, och att andra vet det också. Det räcker för dig med den insikten. Det är mer nobelt så.

Den bästa nyheten den här månaden är att ditt inkomsthus är fullt av härliga planeter som arbetar för att du ska få mer av det goda i livet. Det du redan äger stiger i värde och ditt arbete belönas mer än tidigare. Det är din årliga inkomsttopp! Helt perfekt så här i slutet av sommaren då du vill unna dig både det ena och det andra.

Du ser väldigt nöjd ut i augusti, kära Lejon. Du är vacker, stark och frisk och visar troligen upp dig med både en snygg solbränna och en och annan lyxig accessoar. Om du känner dig lockad att köpa något särskilt dyrt, låt oss säga den perfekta handväskan eller ett glittrande smycke, gör det då innan den 30 augusti. Annars kanske du ångrar dig att du la så mycket pengar på saken.

Singlar kan möta en spännande kärlek den 15-16 augusti. Stadgade känner att en harmoni infinner sig. Några tankar kanske maler i ditt bakhuvud gällande din existerande relation men det är inget du ska göra något åt nu. Låt saker och ting ha sin tid.

 1. Har idag fått en förfrågan att gå med i ett nytt bloggnätverk som är inriktade på just det jag bloggar om. Funderar jättemycket över hur jag ska göra eftersom de är ärliga och säger att de är nystartade (jättesnygg sida och proffsiga människor) och därför inte kan betala till att börja med. Rädd att jag målar in mig i ett hörn och kommer jobba gratis utan att få det jag förtjänar. Min blogg har gått och blivit rätt stor på senaste och känner väl att jag behöver gå vidare om den ska utvecklas mer. Suck vet inte vad jag ska göra:)

  1. Hej Kräfta/Lejon,
   Jag förstår din tanke om att komma ut på ett större nätverk, men, de betalar inget. Nja, hade jag nog sagt. Vad är det för villkor? Kan du dra dig ur enligt någon uppsägningstid eller vad gäller?
   Så länge som du inte får betalt hade jag nog tänkt mig väldigt noga för. Du har ju byggt en sida som uppenbarligen går bra och som google hjälper dig med.
   Informera dig väl i enlighet med veckans energier!

   Lycka till och återkom gärna och berätta sen!
   Kram
   Helena

 2. Edla skriver:

  Hej Helena
  Jag är ett Lejon med ascendenten i Tvillingarna. Inför och under sommaren är det mest karriär och ekonomi som står i fokus för mig i det verkliga livet. Vad tycker du – är det mest Lejonets horoskop jag ska titta på eller mest Tvillingarnas vad gäller frågor om arbete och pengar – dvs. det som är viktigt för mig?

  1. Hej Edla!
   Jag hade läst för bägge tecknen men närmast ditt personliga horoskop kommer du med Tvillingarna. Då hamnar dina horoskophus så nära som möjligt horoskopet jag skriver.
   Lycka till!
   Kram
   Helena

   1. Edla skriver:

    TACK!!!! Intressant!

 3. Nina skriver:

  For en fantastisk overraskelse til morgenkaffen! (Normalt går jeg og venter og venter på løvens tur i de større horoskopene dine) Og hvilken start på dagen! – og sommeren! Jeg får lyst til å sette i et løvebrøl – av ren glede!
  Tusen takk for alle tiders blogg!

  1. Tack själv Nina! Vad roligt om det inspirerar dig att läsa mina horoskop!
   Jag är själv lejonascendent så detta horoskop var ju lite extra roligt att få skriva!
   Ha en härlig sommar och stort tack för att du skrev!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..