ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Jungfrun

/

Sommarhoroskop 2016- Jungfrun

Juni

Du skördar frukterna av dina ansträngningar. Du befinner dig i din årliga karriärtopp under de första tre veckorna av juni. Folk lyssnar till dig och du kan mycket väl få goda nyheter gällande din karriär och din ställning inom det område du arbetar. En befordran eller nytt prestigefyllt arbete kan bli aktuellt. Redan den 1 juni kanske du skrattar högt av glädje över mer pengar eller någon form av bonus som kommer till dig.

Din hälsa är inte lika förtjust i allt som sker kring dig i ditt arbete dock… Försök att smyga in egentid och träning i ditt schema för att samla krafter. Springer du extra snabbt i arbetet för ekonomins skull kanske du tar dig en funderare efter den 19 juni. Finns det smartare, eller bara andra, sätt att tjäna pengar på?

I slutet av månaden går du in i en mer social period. Det blir en minglande avslutning av månaden juni. Om du behöver resa för att träffa folk och nätverka ska du försöka förlägga de dagarna utanför den 23-24 juni. Då kan du känna dig stressad och må bäst av att få vara ifred.

Juli

Sommaren och lite mer lugn i jobbet kan innebära att kärlekslivet får mer av din uppmärksamhet. Är allt verkligen okej där? tänker du och spanar kritiskt på din partner. Din kärleksplanet befinner sig i retroläge och bara det gör att du är mer benägen att se över ditt kärleksliv. Men även kärleksplanetens närhet till en karmapunkt på stjärnhimlen gör att du kanske lite extra upplever att något tycks saknas i ditt kärleksliv. Sitt lugnt i båten och gör inget mer än att notera dina tankar. Du vill ha en pigg kärleksplanet med dig när du tar beslut. Detta sker inte förrän i november. Risken finns att du nu fokuserar bara på dig själv och har svårt att ta ett objektivt beslut.

Fokusera istället på vänner, sociala händelser och nya spännande kontakter. Det elfte huset, där Solen befinner sig, ger dig alla möjligheter att ha kul i grupp. Gruppresor, välgörenhetsinitiativ och internets möjligheter kan ge dig massor av skoj händelser. Läs en inspirerande bok om hur du skapar passiva inkomster genom en blogg, hemsida eller Facebook! Du kan dyka på en bra lukrativ onlinemöjlighet under månadens första två veckor- håll ögonen öppna!

Avsluta månaden med att praktisera lagen om attraktion eller besök ett medium eller andlig vägledare. Den andliga sfären av livet kan ge dig goda ekonomiska råd efter en 12 juli.

Augusti

När augusti startar är det möjligt att du vill dra dig undan världen. Kanske planerar du i tysthet för den kommande hösten. Kanske tar du extra hand om din kropp och din hälsa för att sedan kunna möta hösten som en starkare person. Ditt tolfte, andliga hus, är aktiverat under de första tre veckorna. Nu kan också böcker och information om andliga ämnen få dig att krypa upp i soffan med en kopp te och böcker av healers och medium. Lyssna inåt. Nu har du förmåga att ta emot viktig vägledning och nå personliga insikter.

I kärlekslivet tycks det pågå lite av en kamp för att nå gemensamma beslut. Du har starka åsikter och vill helst inte ge dig. Nyckeln till framgång är att du inte alltid kan räkna med att vinna i diskussioner och viktiga frågor gällande er relation. Ge och ta, och det blir så mycket lättare då.

Efter den 5 augusti befinner sig skönhetens och kärlekens planet, Venus, i ditt eget tecken. Världen kommer stanna för att titta på dig! Man blir snyggare än någonsin med Venus i det egna tecknet. Nu kan du njuta av att visa upp din solbränna eller, om du arbetat hårt hela sommaren, njuta av att lyxa till det med några kul klädinköp. Det hela andas glamour!

Om du tycker att det låter dyrt kan jag berätta att Venus också brukar bringa med sig pengar. Hon är din ekonomiska planet och när hon befinner sig i ditt första hus brukar pengar komma till en, utan att man behöver göra så särskilt mycket. Gåvor och reda pengar kan få dig på gott humör särskilt den 20-24 augusti men också den 26-28 augusti.

Som körsbäret på grädden kanske du får en positiv karriärnyhet i samma veva, den 20-24 augusti. En härlig avslutning på sommaren 2016!

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00