ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Vågen

/

Sommarhoroskop 2016- Vågen

Juni

Det är sommarens första månad och normalt sett tycker man att takten på jobbet borde vara på väg att trappas ned. Men inte för dig! Solen kommer flytta in i ditt karriärhus från och med den sista veckan i juni. Din egen styrare, Venus, flyttar in den 18 juni. Nu får du dina önskemål uppfyllda gällande jobbet! Framgång och händelser som påverkar din karriär kommer sammanfatta stämningen under den andra delen av juni. Till skillnad från när Solen lyser upp det sjätte, arbets-, huset så handlar det tionde huset mer om din ställning utåt sett. Vad andra tycker om ditt arbete och vad du har för rykte om dig gällande jobbet. Det är en belöningarnas tid. En chans till ett arbete där du får en bättre position än tidigare än möjlig.

Din ekonomi kan få dig att tänka några vändor extra. Med Solen i det tionde huset trånar du efter bekräftelse. Bättre att ta ett jobb med en prestigefylld titel men en lägre lön, än tvärtom, tycks du tänka. Det är inte helt lätt för dig att utvärdera din ekonomi då din inkomstplanet, Pluto, backar. Mycket kan hända gällande ditt sätt att se på vad som är viktigast för dig i det långa loppet. Var i nuet och se perioden som en utvärderingstid. I slutet av september har du din ekonomiska bild klar för dig.

För övrigt ser du ut att resa mycket. Kanske försöker du klämma in minisemesterar på helgerna eller planerar frenetiskt för att ge dig av med dator och solhatt till varmare breddgrader. Jobba lite på semestern? Tja, varför inte?

Juli

Du befinner dig i en period då du solar dig i karriärglansen och troligen tänker på kommande mål och önskningar. Du vill smida medan järnet är varmt. Och det gör du rätt i! Nu är en bra tid för att göra ändringar gällande omständigheter i ditt liv som inte känts helt rätt. Sätt dig med papper och penna och gör en lista över din personliga omstrukturering. Du fick troligen de här tankarna redan kring den 19-22 juni.

Din karriärtopp fortsätter fram till och med den 22 juli. Om du söker ett nytt jobb ska du ansöka innan den 22 juli. Det är möjligt att du har satt höga krav både på dig själv och det du vill tjäna. Fortsätt lägga manken till och du kommer att lyckas uppnå dina ekonomiska mål. Enda smolket i bägaren är din hälsa. Hur orkar du det här tempot egentligen? Om du arbetar och springer mot nya mål och deadlines hela dagarna, se då till att verkligen få din träning, din vila eller din yoga. Vad som helst som signalerar egentid och vila. Du kommer känna dig mer återhämtad efter den 22 juli men när månaden börjar är det nödvändigt att inte glömma din dagliga återhämtningstid.

Juli och kärlekstider för många! Singlar kan träffa en trevlig person när de tar hand om sin ekonomi. Rådgivare på bank, investerare eller börsfolk kanske fångar ditt intresse. Stadgade Vågar vill känna sig trygga och kan må toppen av att lägga upp en plan för hur hemmet och den gemensamma ekonomin ska tas hand om. Praktiskt och tryggt är romantiskt nu.

Augusti

Efter flera månader av samma tendenser i ditt kärleksliv kommer augusti ge dig en ändring. Mars, din kärleksplanet, rör sig in i optimistiske Skyttens tecken och även in i ditt tredje hus. Singlar kan hitta kärleken nära sitt hem. En spännande granne eller en intressant kurskamrat kan få dig knäsvag. Skytten älskar att vidga vyerna vilket gör att du kanske går på dejt med någon med en bakgrund eller profil som du ”aldrig tänkt dejta”. Gå! Du kan bli förvånansvärt lycklig av den chansningen. Utlänningar, lärare, författare och journalister kan locka dig nu. Stadgade har som roligast när de gör något som utmanar dem mentalt. Kurser, kortare resor i grannskapet eller intellektuella samtal triggar kärleken nu. Ta med en trave böcker på semestern och prata om globala planer för affärer eller studiekurser ni är intresserade av att läsa eller kanske själva vill hålla!

Det är möjligt att du går igenom lite av en andlig utvärderingsperiod. Vad är viktigast för dig i livet? Vad betyder pengar och framgång? Hur mycket av ditt privatliv är du beredd att byta bort mot kontorstid och mer pengar på kontot? Med Solen i ditt andliga hus efter den 22 augusti kommer de här tankarna avsluta din sommar.

Inte utan att du först kan ha fått några riktigt bra ekonomiska nyheter dock- håll särskilt koll på turdagarna 16-17 samt 26-28 augusti. Kanske får du in en större summa som ger dig möjlighet att tillåta dig tanken på mer fritid och mindre jobb? Du är möjligt att du ändrar på dina prioriteringar rejält under hösten 2016.

Den 10 september flyttar turplaneten Jupiter in i ditt eget tecken. Det är tolv år sedan han sist besökte ditt tecken. Det väntar dig ditt stora tur- och nystartsår. Minns du vad du startade för 12 år sedan? Dina önskningar må ha skiftat men nystartstrenden är densamma. Ta väl vara på dina drömmar under det kommande året. Ta tag i det du drömmer om. Det du startar under året 2016/2017, kommer följa med dig under de kommande 12 åren!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00