ANNONS

Astro för alla stjärntecken 26 maj-8 juni

/

Tack för en kvick läsare som fick mig att inse att jag, under Merkurius retrograd, lagt in 2-veckors astrot för fel vecka… Väldigt ledsen för den missen! Lite senare än vanligt alltså, men här är det!

Gäller för perioden 26 maj- 8 juni

Inled perioden med att vara superrealist och rusta dig med disciplin. Att lägga manken till är det som ger framgång nu. Den 27 maj ser Mars till att börja återaktivera frågor vi dryftat under perioden januari-mars i år. En översyn av gemensam ekonomi, lån och skulder kan bli aktuell. Nymånen den 5 juni säger att vi måste tala övertydligt för att undvika missförstånd.

Väduren 21/3- 20/4

Kommunikation är viktigast i ditt kärleksliv nu. Stadgade vill mötas mentalt. Singlar attraheras av smart folk som lärare eller journalister. Håll hårt i dina pengar den 8 juni. Den 5 juni tänker du i helt nya banor gällande studier och kontakt med dina grannar och syskon. Bäst just nu: Gå en kurs eller skriv en tenta!

Oxen 21/4-21/5

Nu är det fritt fram att fatta viktiga beslut i ekonomi. Nymånen den 5 juni kan ge dig goda nyheter gällande inkomster eller ett nytt jobb. Ekonomiska möjligheter tycks söka upp dig! Hälsomässigt skulle du må bra av att få hjälp att släppa stress som satt sig i axlarna. Boka massage! Bäst just nu: Din ekonomi ser fantastisk ut!

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu är en bra tid för att köpa en ny bil eller uppgradera ditt pendelkort. Din utstrålning är på topp. Singlar kan få många chanser till flirt och skoj. Stadgade roar sig mer tillsammans med sin partner. Fast mest tycks du ge dig själv kärlek och fina saker! Bäst just nu: Nu är din tid! Sätt nya, personliga mål den 5 juni.

Kräftan 22/6-23/7

Hej spirituella period! Du är mer inåtvänd än vanligt och summerar ditt liv. Vid nymånen den 5 juni fattar du troligen ett beslut som du kanske inte berättar för någon i din närhet om. Strategisk planering summerar saken. Bäst just nu: Du kan få goda ekonomiska råd från en andlig vägledare eller coach nu. Lyssna till dina drömmar!

Lejonet 24/7-23-8

Mingeldags! Nymånen den 5 juni aktiverar många kommande möten för din del. Du kommer fara runt som en skottspole det närmaste halvåret! Du har bestämt dig för att skapa en bra ekonomisk grund och, ja, det blir som du vill. Du har chefer och arbetsgivare på din sida. Bäst just nu: Karriären glänser. Höjd inkomst väntar!

Jungfrun 24/8-23/9

Den 5 juni kan du få en drömchans i ditt arbete. En ny position eller bättre förmåner. Om du vill snabba på förloppet ytterligare ska du fokusera på att ge till andra som behöver det. Då får du tillbaka trefalt. Din familj pockar på uppmärksamhet. Hur ska du hinna? Bäst just nu: Din nya jobbstatus och chans till högre inkomster.

Vågen 24/9-23/10

Nya projekt, kanske i utlandet, och nya livsperspektiv hamnar i ditt fokus den 5 juni. Nu kanske du också bokar en semesterresa. Du behöver återhämta dig. I kärlek är du mer praktisk än romantisk. Du funderar mycket och tycks inte klar över hur du vill ha det i kärlekslivet. Bäst just nu: Chansen till nya viktiga insikter.

Skorpionen 24/10-22/11

Du älskar sex och närhet och nu blir det ännu mer av det! Nymånen den 5 juni äger rum i ditt passionerade hus. Djupa tankar och en plan för att bli av med begär och beteenden du inte mår bra av kan alternativt också bli aktuella. Bäst just nu: Rensa ut både i ditt sinne och i dina förråd! En stark transformationsperiod pågår.

Skytten 23/11-22/12

Nymånen den 5 juni kanske för med sig ett nytt partnerskap i affärer eller en helt ny överenskommelse med din kärlekspartner. Skytten har gott självförtroende och är populär i sociala kretsar nu. Flera spännande kärleksmöjligheter för singlar väntar. Kanske fler än du klarar av… Bäst just nu: En mycket gladare stämning i livet.

Stenbocken 23/12-20/1

Du ser ut att jobba hårt, som vanligt, Stenbocken! Saker rör på sig långsamt och kanske väntar du på besked och klarhet som inte tycks komma än på ett tag. Sätt en viktig jobbintention eller sök jobb den 5 juni. I slutet av juni väntar kärlek, skoj och behövlig vila. Bäst just nu: Din förmåga att hålla många bollar i luften.

Vattumannen 21/1-18/2

Smekmånadskänsla väntar dig i ditt kärleks- och nöjesliv i samband med nymånen den 5 juni. Det kan flirtas åt alla håll, både för singlar och stadgade (aj, aj).  Det är mer på skoj än seriöst dock. Din ekonomi tycks stressa dig. Du saknar en klar plan och behöver tänka om. Bäst just nu: Sommarkärlek och roliga kreativa projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ett nytt viktigt steg gällande ditt hem eller gällande dina familjerelationer vid nymånen den 5 juni. Några förändringar på ditt arbete alternativt gällande din hälsa väntar kring den 8 juni. Kanske sker de helt oväntat. Det finns gott om kärleksmöjligheter i närheten av ditt hem. Bäst just nu: Sömn är nyckeln till god hälsa.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00