ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Skorpionen

/

Sommarhoroskop 2016-Skorpionen

Juni

Solen befinner sig i ditt åttonde hus. Det är Skorpionens eget hus så det är dina egna tonarter, kan man säga. Du har troligen fokuserat mycket på ditt inre liv och att komma i fas med stämningar i dina nära relationer den senaste tiden. Men även din ekonomi har varit något du tänkt på sedan den 20 maj. Den här trenden fortsätter under de tre första veckorna i juni. Sex och intimitet lockar dig troligen mer än någonsin också.

Det åttonde huset är starkt förknippat med förnyelse. Man river ned för att sedan bygga upp på nytt igen. Det kan ske både på det personliga planet, i relationer eller i din ekonomi. Det är som en form av reningsprocess. En del tycker att detta är smärtsamt. Och det kan det vara, i alla fall till en början, sedan blir det oftast en lättnad när man inser vad man faktiskt valt att sortera bort.

Det är lite av en balansakt för dig i livet just nu. Du har lagt mycket kraft och tankar på ditt privatliv men nu börjar du lyfta blicken från känslor och hus och hem. Din karriär drar i dig.

Kvicke Mars är tillbaka i ditt eget tecken. Detta ger dig fart gällande din hälsa. Om du har känt dig lite under isen kommer du må bättre i slutet av juni. Det bästa du kan göra för att må bra är att undvika stress och djupandas och räkna till tre om något gör dig arg. Mars kan få en att lätt blossa upp av ilska.

Solens inträde i ditt nionde, optimistiska hus i slutet av månaden ( efter den 21 juni) ger dig en glad och positiv vibb i livet. Du känner att vad som än behöver göras, så kommer du att fixa det!

Juli

Solen styr över ditt karriärhus och den här månaden reser Solen genom ditt nionde och tionde hus. Du kommer troligen känna en tillit i att din karriär lovar gott framöver. Bli inte förvånad om möjligheter med utlandet eller med utländska personer dyker upp. Det nionde huset älskar att tänka globalt. När Solen den 22 juli flyttar in i ditt tionde hus är det dags för din årliga karriärtopp. Andra må ligga på badstränder och vila i hängmattor men du har fullt upp med att tänka, planera och jobba. Det tionde huset är bekräftelsernas hus så du kan få en fin kommentar från någon i hög ställning eller en chans till ett nytt spännande arbete. Det arbetet skulle troligen ge dig en ännu bättre position än den du hade innan.

Du kanske inte har så mycket tid för ditt kärleksliv som du hade hoppats. Åtminstone inte i början av juli. Stadgade kan uppleva att ni lever snudd på separata liv. Kanske behöver du resa i tjänsten och rent fysiskt befinner dig långt borta från din kärlek. Singlar är troligen mer fokuserade på arbetet än på att gå på dejt. Den 12 juli lättar molnet från ditt kärleksliv och du får lust att anstränga dig för ditt kärleksliv. Venus kommer befinna sig i ditt karriärhus och detta ger möjligheter till flirtar och romantik med någon inom ditt yrke eller på ditt kontor. Nu tar stadgade Skorpioner sin partner i hand och slår två flugor i en smäll. Karriärmingel med din partner vid din sida ger dig både socialt liv, karriärsnack och kärlek på samma gång.

Hälsomässigt är du starkt och uthållig. Mars är fortsatt i ditt tecken. Precis som i juni är den enda risken att du stressar för mycket eller riskerar att brusa upp. Andas, kära Skorpion!

Augusti

Din karriärtopp fortsätter även en bit in i denna månad. Du trampar fortsatt gasen i botten när det gäller att sprida ditt goda rykte och nystartar med spännande jobbprojekt och möjligheter. Om du i början av sommaren var noga med att ta hand om både familjeliv och karriär så är du nu helt fokuserad på jobbet. Andra kan nog kalla dig för en aning självisk till och med. Men, dina stjärnor rör sig på ett sätt som signalerar att det är din tid. Du sätter dig själv och dina intressen först nu.

Stressen under sommaren kan ha gett dig anledning att pröva lite olika tekniker för att må bättre. I augusti kanske du testar ännu fler varianter på alternativa behandlingar, dieter eller annan hälsohjälp. Du tycks beredd att tänka i helt nya banor än vad som är normalt för dig när det gäller din hälsa. Tankar på vad som verkligen är viktigt i livet kan också uppta din tid. Dags att tänka om gällande dina livsprioriteringar, kära Skorpion?

Som avslutning på sommaren väntar dig två fina tidsperioder då pengar kan komma till dig. Det ser ut att handla om lite större summor. Så stora att du kanske bestämmer dig för att betala av skulder. Kanske säljer du något du äger, såsom en bostad, eller får en större royaltybetalning? Dagarna du ska notera är den 20-24 augusti samt den 26-28 augusti. Vid det senare datumet kan du även hålla ögonen öppna för en potentiell affärspartner. Passa på att mingla från och med den 22 augusti. Det är när du tar en jobbdrink eller nätverkar för en god sak som du plötsligt kan få ett spännande erbjudande om samarbete. Om det inte är din kärlekspartner som tipsar dig förstås…

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00