ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Skytten

/

Sommarhoroskop 2016- Skytten

Juni

I maj ägde två mycket positiva händelser rum i ditt tecken. Nej, faktiskt, tre stycken! Den första var att din styrare, Jupiter, fick fart framåt igen efter att ha befunnit sig retrograd sedan i januari. Om du tycker att du trampade vatten under perioden januari-maj så har du nog också redan märkt att stämningen tycks ha lättat. Dörrar har både öppnats och stängts sedan i början på maj. Det viktigaste för dig är att det händer något!

Den andra goda händelsen är att Mars backat in i Skorpionens tecken. Det kommer bli lite mer lugn och ro för dig under sommaren. Våren 2016 kommer gå till historien som den mest arbetsamma på länge!

Den tredje händelsen är så klart fullmånen den 21 maj i ditt eget tecken. Ett viktigt personligt projekt, antingen arbetsmässigt eller gällande ditt sätt att ta hand om dig, kulminerade då.

Inför juni står du mer stadigt i dina beslut och vet att saker och ting är på väg att röra sig i den riktning du önskat sedan i början på året. Du befinner dig fortsatt i en fantastisk position för att nå drömmar gällande ditt arbete. Trenden startade förra augusti och pågår i några månader till, till och med den 9 september. Satsa fortsatt på att ta ett, eller flera, steg upp i jobbstatus under de här sista månaderna.

De första tre veckorna av juni markerar din årliga topp när det gäller seriös kärlek och kul samarbeten i jobbet. Du kommer känna dig gladare och lättare i hjärtat. För första gången på flera månader tror jag att du kommer njuta av både kärleksliv och kul händelser med vänner och bekanta. Det kan komma en intressant effekt av den här perioden: du kanske tänker om gällande jobbplaner du haft. Dina tankar kan faktiskt komma att gå i helt motsatt riktning än de du hade under våren. Håll utkik efter alternativa vägar kring den 19-23 juni. Det är precis efter den andra fullmånen i ditt eget tecken, den 20 juni. Det säger mig att du är redo att ta nya tag och verkligen sätta ned foten gällande dåtida projekt och tankar du arbetat med sedan i november förra året. Ett projekt du arbetat med, och trodde du var klar med den 21 maj, kan nu också bli helt klart.

Juli

Planeteenergin signalerar att du, trots semestertider, är väldigt fokuserad på ditt arbete. Hemmet och familjen får vänta tills du är klar på kontoret. En av anledningarna att du kämpar på är att du tycks bestämd på att få ordning på ekonomin. Du vill ha mer och du ska lyckas. Det är en enveten kamp då din ekonomiska planet, Saturnus, befinner sig retrograd. Lite av ett steg framåt och två steg tillbaka. Du håller en chans i din hand men den tycks alltid be dig om lite mer tid innan den levererar. Lugn. Din ekonomi kommer att bli bättre! De chanser du får nu i din karriär kommer ge belöning på kontot. Men just nu måste du bara fortsätta kämpa på och odla goda portioner tålamod. Det är inte din starkaste sida, Skytten. Men du fixar detta! I augusti lättar det betydligt.

Den goda nyheten är att en kärlekspartner eller samarbetskollega tycks ha flyt och verkar generös mot dig. Pengar kommer på olika sätt i livet, så ta tacksamt emot de försa tecknen på att mer överflöd är på väg till dig.

Ditt transformativa hus aktiveras av Solen fram till och med den 22 juli. Du kan få en rejäl släng av att rensa upp. Detta gäller troligen både ditt inre och den ekonomi som du delar med en partner eller annan person. Släng ut sådant du inte använder och våga stänga dörrar för personer som stjäl din energi. Du kommer så mycket bättre i själen av detta!

Efter den 22 juli kommer du få hänge dig helt åt dina favoritområden; resor, högre sanningar, studier och moraliska frågor. Det är ditt nionde hus som aktiveras när Solen flyttar in i Lejonets tecken. Om du kan ska du satsa på en resa, eller sätt planerna för en sådan. Du kommer sukta efter intressanta personer som vidgar dina vyer. Singlar kan falla för personer som framstår som lärartyper. De kan visa dig nya världar. Stadgade vill ändra livsperspektiv och mår bäst om partners också packar ned sitt pass och hänger med till utlandet eller yogastudion!

Om du studerar och har resttentor eller en uppsats att skriva ska du sätta in den sista kraftansträngningen mellan den 22 juli- 22 augusti. Nu har du lätt för att lära och din öppenhet får dig att se saker från många olika håll samtidigt. Detta underlättar kritiskt tänkande och exempelvis frågor kring rätt och juridik.

Augusti

Resor lockar dig fortfarande mer än någonsin. Stämningen kommer hålla i sig under de tre första veckorna av augusti. Många av er kommer resa eller planera för en resa. De som inte kan resa kommer troligen lägga högar av livsförändrande böcker på nattduksbordet för att i alla fall resa i tanken.

När Solen efter den 22 augusti flyttar in i Jungfruns tecken är det superfokus på karriären. Du befinner dig redan i ett banbrytande karriärår (se förklaringen i juni) och med Solen i ditt tionde hus blir det än mer fokus där. En superstart på hösten! Det finns dock en liten varning. Saturnus i ditt eget tecken och Mars som befunnit sig där under större delen av våren, har redan satt ribban högt. Du har arbetat och slitit som aldrig förr. Nu kan krafterna tryta. Det är dags för dig att inte bara säga ja, ja, när du får spännande jobberbjudande. Nu måste du väga fördelar mot nackdelar, för din hälsas skull.

Den 3 augusti flyttar Mars tillbaka in i ditt tecken. Detta antyder enorm aktivitet men också stress och press. Resor kan bli aktuella för dig i ditt arbete och många tycks dra i dig från olika håll. Minns detta; du kan inte vara alla till lags. Prioritera dig själv först. Då kan du göra ett gott arbete och ge tillbaka på bästa sätt.

Efter en sommar av väntan på pengar så kommer det äntligen lätta i augusti. Den 13 augusti rör sig Saturnus framåt och du kan börja känna att du både hittat en sorts ordning gällande din ekonomi men också att det flödar in mer möjligheter och pengar. Du upplever nog att du har fått klarhet i hur du ska placera dina pengar och strukturera upp dig inför framtiden.

Helgen den 26-28 augusti möter Venus och Jupiter varandra. Det är en av årets bästa helger. Dessa tu kallas med rätta för stjärnhimlens stora och lilla lycka. De möts i Skyttens tionde hus, alias karriärhuset. Nu kan pengar, erkännande och högre statusjobb komma som belöningar för gott utfört arbete. En underbar start på hösten och en fin avslutning på ditt mest intressanta karriärår sedan 2003/2004, eller hur?

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00