ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Stenbocken

/

Sommarhoroskop 2016- Stenbocken

Juni

Semesterdags tidigt i sommar? Det ser så ut! Solen flyttar in i ditt sociala, sjunde hus i tredje veckan i juni. Kärlek, kul fester, avkoppling och nöjen kommer ge dig mycket trevligt att göra och tänka på. Om du kan, planerar in din semester, från och med midsommarveckan. Singlar kommer vara mycket fokuserade på kärlekslivet och de stadgade känner hur en harmoni letar sig in i relationen. Åk på semester eller besök vänner och bekanta. Stenbockarna kommer träffa massor av nytt folk och med en koppling till utlandet betyder det att kärleken mår utmärkt i solen eller på semester. Singlar kan också dejta i utlandet eller träffa en utländsk spännande person. Du kommer må toppen den sista veckan i juni!

Din hälsa kan ha tagit lite stryk av för mycket tankar och stress gällande ditt arbete. Eller för att du lagt i en sista växel gällande din ekonomi under maj. Ta hand om din mage i juni. Det du äter och hur du äter kommer göra all skillnad för hur du mår.  Långsamt á la mindfulness, ok?

Den 26 juni möts Pluto och Jupiter. Pluto befinner sig i ditt eget tecken och Jupiter i ditt nionde, utåtriktade hus. Är du redo för en stor personlig transformation? Något som pågår i hemlighet gällande dina nätverk eller datorer och teknik du använder som arbetsredskap eller utländska jobbplaner? Ja, i slutet av vecka 25 kan det ske spännande saker. Banbrytande till och med!

Juli

Vid nymånen den 4 juli får Stenbocken en utmärkt kärleksskjuts. Nymånen äger rum i Kräftan, ditt kärlekshus, och öppnar för en helt ny resa i ditt kärleksliv. Singlar-håll ögonen öppna! Stadgade kanske väljer att förnya sina löften eller ytterligare förstärka er status som par, utåt. Ett nytt hem eller en ny familjemedlem som kronan på verket?

Om slutet av juni gav dig en livsidé som känns annorlunda kanske du startar juli med att vilja designa om ditt liv. I det ingår den ekonomi som du delar med en partner, eller om du är singel, med bank eller finansiärer. Det kanske inte blir så populärt när du signalerar att du vill följa drömmar och tänka i helt nya banor. Och vem ska ta hand om räkningar? svarar de som är involverade i din ekonomi. Det är som två skilda världar i den aspekten. Det här avståndet gällande ekonomiska tankar och åsikter mellan dig och en partner/finansiär, kommer lätta efter den 22 juli. Stenbockens ekonomiska planet, Uranus, kommer dock ta en timeout på flera månader efter den 29 juli. Detta ger dig gott om tid för att överväga olika ekonomiska alternativ och se över hur du tar hand om dina pengar. Om du väntar på pengar kan utbetalningar försenas när Uranus går ner i lågenergi läge. Försök därför klara av viktiga ekonomiska beslut innan den 29 juli.

Efter cirka tre veckor av kalas, dejtande och socialt liv är det möjligt att du efter den 22 juli vill fokusera mera inåt. Böcker om personlig utveckling, stärkande tekniker och rening av din kropp och själ kommer locka dig. Det är Solen i ditt åttonde hus som bidrar till detta. Med en hel månad med dessa energier i luften kan du möta slutet av augusti som en certifierad användande av lagen om attraktion eller kanske inse att ditt kall i livet är att bli framgångscoach.

Augusti

I juli påbörjade du en transformation av din ekonomi. Fortsätt med denna genom att rena ditt liv från så mycket skulder och onödiga kostnader som möjligt. Genom att tala med din bank gällande lånevillkor eller lägga om räntor kan du hitta en hel del pengar som du annars kanske går miste om. Sök finansiärer till dina affärsprojekt eller skapa en sida för crowdfunding. Solen i ditt åttonde hus under de tre första veckorna i augusti hjälper dig på traven!

Ditt kärleksliv är nog också lite hetare än normalt med Solen i det åttonde huset. Det är känt som huset där sex, passion och hemligheter finns. En het semesterromans eller bara mer tid för närhet kommer krydda din augusti. Din partner tycks också givmild. Röda rosor eller en fin, spontan present kan vänta dig!

Om du ätit och levt väldigt gott under sommaren gynnar Solen även att du gör en detox eller tränar bort onödiga extrakilon. Försök att sätta fart den 1 augusti, eller redan efter den 22 juli.

Helgen den 26-28 möts Venus och Jupiter i ditt nionde hus. Något mycket roligt kan ske dig med betoning på utlandet eller nya livsvyer. Kanske läggs planer för en härlig resa du drömt om länge eller är det dags att uppfylla Stenbockens eviga dröm om att bli global entreprenör? Jupiter och Venus är förknippade med tur och pengar, ytterligare en härlig nyans till den sista veckan och helgen i augusti!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00