ANNONS

Sommarhoroskop 2016- Vattumannen

/

Sommarhoroskop 2016- Vattumannen

Juni

I juni kan du bestämma dig för att ge din ekonomi en översyn. Det kan bli ett projekt som du håller på med i flera månader. Ända fram till i november i höst. Anledningen är att Neptunus, din ekonomiska planet, kommer sakta ned i retroläge. Precis som vanligt när en planet befinner sig retrograd gynnas att man ser över vad som skett hittills och kanske ändrar en aning på den planen men inget mer drastiskt än så. Att hitta på helt nya saker som att göra en stor investering eller köpa något kostsamt, bör man avhålla sig ifrån. Neptunus befinner sig i ditt andra hus, alias ditt ekonomiska hus. Neptunus och ditt andra hus styrs av andliga och inkännande Fiskarna. Detta har gett dig en mycket bra magkänsla eller ekonomisk intuition. Men när Neptunus nu inte är helt med på noterna under de kommande månaderna, bör du ta det varligt med viktiga ekonomiska beslut.

Det kan bli en hel del händelser och drama i din familj i juni. Kanske är det dags att stanna upp för att tänka om gällande de närmaste relationerna eller boendesituationen. Dagarna den 8-9 kan detta bli särskilt aktuellt.

Från och med den tredje veckan i juni, efter den 21 juni, kommer ditt sjätte hus att beröras av Solens ljus. Det sjätte huset fokuserar på två områden: dina dagliga rutiner och arbetssätt samt din hälsa. Med Solen i denna position under en månads tid är det en perfekt tid för att söka, och få, ett nytt arbete. Likaså kan du läka din kropp genom att ta hand om dina känslor i allra första hand.  Diet och träningsvanor får sig också en extra puff. Nu har du en bra chans för att komma i balans gällande dessa två områden. Se över pärmar, papper och arkiv på jobbet. Gå igenom kvitton och lämna din arbetsplats innan sommaren såsom du vill att den ska se ut när du kommer tillbaka.

Juli

Ekonomiska nyheter under månadens första vecka kan eventuellt ge dig lite stress. Om du har en partner kan det vara hans/hennes ekonomi som påverkar er gemensamma. En affärspartner eller kontakt med bank eller finansiär kan ge dig som singel liknande nyheter. Kanske behövs en alternativ hantering av ekonomin. Dörrar som stängs brukar ibland vara den mest effektiva vägen för att börja en mer framgångsrik väg. Se det som att din ekonomi får den chansen i början av månaden, kring den 10-11 juli.

Solen i ditt sjätte hus kommer annars ge dig fullt upp gällande att fortsätta lyssna till dina hälsobehov och med att lägga extra vikt vid dina dagliga rutiner och de plikter du behöver uppfylla på arbetet. Trenden håller i sig under de första tre veckorna i juli. Efter den 22 juli blir det dags för lite roligare toner.

Med Solen i ditt sjunde hus och Lejonets tecken kommer du avsluta juli med kalas, träffar med vänner och bekanta och stor potential för en härlig sommarflirt. Lejonet älskar kärleksaffärer och sommarförälskelser! Singlar kan hitta någon spännande person på kalas eller när du roar dig såsom på teater, konserter eller går på bio. Stadgade kommer ha en kul period med sin partner. Du kommer också vara mer populär än någonsin under den kommande månaden. Kanske blir Vattumannens största problem att inte veta vilka kalas du ska välja eller vilken date som är mest intressant. Inte illa!

Hälsomässigt har du nu troligen tagit hand om sådant som du skjutit på eller inte hunnit med. Nu ska du prioritera att nå känslomässigt lugn och balans. Vila, vila, vila!

Augusti

Kärlek och romantik tar mycket av din tid i augusti. Trenden startade redan i juli och kommer fortgå till den 22 augusti. Fortsätt att njut av alla roliga möjligheter till seriösa dejtar, firanden och möten med familj och vänner.

När sommaren börjar närma sig sitt slut är det många som börjar fundera över hösten och arbetet. Så kommer även du göra. Mars har befunnit sig i ditt karriärhus under flera månaders tid. Det har inneburit mycket stress och snabba beslut inom ditt karriärliv. Mars kan brusa upp så kanske har det förekommit diskussioner med chefer eller andra, stora företag. En irriterad stämning kan ha letat sig in. Efter den 3 augusti flyttar dock Mars vidare till ditt elfte, nätverkande hus.

Mars kommer ge dig en dubbel dos av energi när det gäller alla former av kommunikation med personer som du känner men kanske inte umgås med privat. Nu kan det bli många mail, samtal och långa dokument att läsa gällande teknik, stundanden events och mingel. Du kommer vara öppen för att tänka i helt nya banor gällande PR, försäljning och informationshantering. Kortare resor kommer också vara på tapeten. Du kan resa iväg för att vara med på öppningen av ett nytt socialt hjälpcenter eller kanske för att stödja de första spadtagen av något nytt innovativt projekt. Vattumannen älskar allt som är nytt och som vågar utmana det som redan är etablerat. Tänk utanför boxen, säger Vattumannen redan till morgonkaffet. För dig personligen kan det innebära helt ny typ av IT-utrustning eller annan användning av smart teknik.

Goda nyheter gällande en fråga kring hem och boende samt skulder, lån och arvsfrågor kan komma kring den 26-28 augusti. Kanske är det goda nyheter gällande en bostadsförsäljning eller smart planering inför framtiden som gör att du får någon form av känslomässig ro i kroppen. Och i hemsituationen.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00