Sommarhoroskop 2016- ALLA STJÄRNTECKEN

Sommarhoroskop 2016- ALLA STJÄRNTECKEN

Sommarhoroskop 2016-Väduren

Juni

Nu vill du tala med din kärlekspartner eller flirt. Du vill kunna sitta i flera timmar och dela idéer och tankar tillsammans med din kärlek. Om du just träffat en ny person är det väldigt viktigt att du känner att han eller hon har något bakom pannbenet. Inga slötänkta personer kommer innanför din tröskel nu! Det är faktiskt viktigare för dig att personen är smart än snygg. Singlar ska leta efter kärleken bland lärare, grannar, coacher, journalister och studenter. Stadgade: bege er ut på kurser och lärorika resor tillsammans med er kärlek! Efter den 18 juni är du mer sugen på att tänka tillbaka i kärlekslivet. Är det dags att kontakta den där före detta kärleken som du alltid tänkt på som den som du aldrig skulle släppt? Alla former av känslomässig trygghet och ro i hemmet med din kärlek blir väldigt attraktivt för dig.

Ekonomiskt så tycks du ha spenderbyxorna på! Se upp kring den 8-9 juni. Nyheter som är oroväckande gällande ditt bankkonto kan överraska dig. Den 27-28 har du mer koll på situationen och kan våga dig på en ekonomisk satsning eller inköp.

Hälsomässigt behöver du lugna ner dig och stressa av. Men vilken alla-järn-i-elden-Vädur lyssnar på det? Ja, nu har jag varnat dig i alla fall… Praktisera åtminstone positivt tänkande, okej! Negativa tankar kan ta ned dina energier kraftigt nu.

Juli

Om du har semester i juli använd då den första halvan till att ägna dig åt ditt hem och din familj. Om du inte målar om, renoverar eller städar ur skåp och lådor så ta hand om dina nära familjerelationer. Alla former av känslomässiga minnen som sätter käppar i hjulen för dig är också utmärkta att bli av med. Regressionsterapi kan hjälpa dig, likaså EFT! Alla former av terapi som syftar till att frigöra dig från smärtsamma minnen eller andras åsikter som inpräntats i ditt DNA, är väldigt gynnsamt för dig i juli.

Hälsan mår fortsatt bra av att vila och återhämta dig och den här månaden ser du faktiskt ut att ta det lite mer på allvar. Nöjen och att må bra i livet och fritt följa dina drömmar och din passion, läker dig.

Augusti

Du har verkligen satt dig och dina drömmar främst under 2016. Om du ville en sak och en kollega eller kärlek en annan så har du varit beredd att lämna hela relationen istället för att tumma på dina önskemål. En och annan kan ha rynkat på näsan åt ditt beteende och du kanske till och med har blivit kallad för egoist. När sommarens sista månad kommer är det dags för dig att börja öppna dig lite mer för vad i din närhet önskar. Det är dags att ta ett steg tillbaka, kära Vädur, och praktisera en större ödmjukhet i relation till de runt omkring dig. Du kan fortfarande sikta mot dina mål, men gör det genom att komma överens med andra. Ju fler som tycker att du är en hygglig prick, desto bättre kommer detta att gå. Innan augusti kunde du klara dig på egen hand men nu kommer de du känner, lever och arbetar med att vara viktiga partners in crime.

Augusti är också din årliga nöjestopp. Res, flirta, satsa på en graviditet eller umgås mer med barn i din närhet. De tre första veckorna handlar allt om att ha kul. Kärleken kan knacka på för singlar, särskilt mellan dagarna 26-28 augusti Stadgade Vädurar märker troligen av en större känsla av harmoni och romantik under dessa dagar.

Den sista veckan i augusti är du laddad med kraft och energi och redo att ta dig an både din hälsa, träning och ett skrivbord med väntande arbetsuppgifter. Det är en utmärkt tid för att börja träna eller lägga om din diet. Om du letar efter ett nytt arbete är det stor chans att du får napp nu.

Sommarhoroskop 2016-Oxen

Juni

Du befinner dig i en ekonomisk topp. Anledningen är att din ekonomiska planet, Merkurius, befinner sig i din pengazon vilket ger dig fullt flöde inom detta område. Se dock upp för ett misstag eller förhastade beslut gällande ekonomin den 23-24 juni. Om du vill öka dina inkomster ska du rikta in dig på alla former av PR och försäljning. Sociala medier är helt rätt nu. Skribenter, föreläsare och journalister har extra framgång nu. Studenter på högskole- eller gymnasienivå likaså. Gå gärna en kurs eller försök att tenta i juni månad.

Hälsomässigt ser Oxen ut att ha en bra månad. Extra omhändertagande av armar och skuldror hjälper din goda hälsa ytterligare. Stress och oro kan många gånger sätta sig i skuldrorna. Man drar ihop sig och samlar på sig negativ energi i den delen av kroppen. Om du vet med dig att det är något du brukar göra: satsa på regelbunden massage för att mjuka upp området. Akupressur och akupunktur kan också hjälpa dig.

Kärleksmässigt tycks en viss form av friktion pågå mellan dig och din partner. Du är mer intresserad av att ta hand om din ekonomi och det faller kanske inte i så god jord. Någon form av styrketävling mellan dig och din kärlek kan bli aktuell. Försök att undvika saken om du kan. Det tar bara energi från dig och din kärleksrelation. Acceptera din partner eller flirt precis som han är, då kan ni nå en punkt som gör att kärleken flyter på.

JuliI maj och juni hade du riktigt flöde i din ekonomi. I juli börjar det dock att lugna ner sig. Du kan ha blivit en aning modig i ditt sätt att se på dina inkomstmöjligheter. Nu kanske du utforskar helt nya möjligheter att tjäna pengar. Jag vet inte om det är det klokaste du kan göra.

Risken finns för vissa bakslag redan de första dagarna i juli samt även kring den 10 juli. Mellan dessa datum tycks du och din kärlekspartner också ha svårt att enas kring en ekonomisk fråga. Upp och ner som en finansiell berg-och-dalbana. Men, det ger sig även det.

Gör dig beredd att rycka ut för att hjälpa en eller flera av dina vänner i juli. Dramatiska händelser och plötsliga beslut i deras liv kan göra att du får agera jourhavande vän.

Gör en extra insats att äta nyttigt och vila ordentligt. Om du dras med hälsoproblem är den stora roten till detta antagligen stress eller oro. Du behöver återställa energinivåerna och hitta balans. Det kan läka dig lika väl, om inte bättre, som medicin från apoteket. Den mentala inställningen är enormt viktig för dina hälsofrågor.

Förutom viss oenighet gällande ekonomin tycks du hålla en bra balans mellan ditt yrkesliv och ditt privatliv. Det gynnar ditt kärleksliv. Din egen familj tycks också hjälpsam och finns där för dig om du skulle behöva låna pengar. Kanske får du en summa pengar som gåva av dina föräldrar.

Augusti

Det är mycket möjligt att du djupdykt i känslornas damm sedan slutet av juli. Det kan ha blossat upp barndomsminnen eller åsikter från folk som du såg upp till som föräldrar när du var liten. Frågan är om de åsikterna antogs av dig som sanna och vilken inverkan de har på ditt liv idag? Nu har du en bra chans att frigöra dig från sanningar som du kanske bara accepterat för att du hörde dem om och om igen som liten. Du kan också bli fri från smärtor och minnen från dåtiden genom terapi eller regressionshypnos. Det vore ett väldigt bra sätt att sedan starta hösten-fri från det förgångnas kedjor eller din egen familjs inverkan på dig, eller hur?

De sista tio dagarna av augusti har du troligen nått en punkt då du är redo att skaka av dig det mesta, sluta signalera nostalgi och istället gå ut och roa dig. Det är en utmärkt period om du önskar dig en graviditet (satsa även under de 3 första veckorna i september!). Kärleksmässigt är du redo att roa dig med din partner eller, om du är singel, flirta hejvilt. Personerna som du flirtar med kan dessutom vara flera till antalet. Det hela känns otroligt semester- och-på-skoj-aktigt. Njut när du kan.

Ekonomiskt har du råd att roa dig efter allt pengaflyt under sommaren. Du lägger nog en hel del på nöjen, underhållning, skoj och firanden. Lustigt nog så triggas dina inkomstmöjligheter än mer när du roar dig. Du kan exempelvis trilla över en intressant möjlighet att tjäna pengar eller hitta nya kunder när du är på golfbanan, badstranden eller på en teaterföreställning. Låter som redan drömmen, eller hur? Håll särskilt ögonen öppna under de 10 sista dagarna av augusti! Och du, kosta gärna på dig två rader på Lotto under dessa dagar också. Du har tur i spel och pengar och kan få dig en positiv vinstöverraskning den 24-28 augusti.

Sommarhoroskop 2016-Tvillingarna

JuniKänns det som om du måste göra något åt ditt kärleksliv nu? Tvingar du dig ut på date eller håller dig framme på ett sätt som gör att det känns mer som ett jobb än romantik att leta kärleken? Kärlekslivet är inte riktigt på topp. Jag håller med. Hela våren har din kärleksplanet, Jupiter, varit retrograd, detta ledde till mycket velande och nya tankar. Du har troligen tänkt och tänkt om fler än en gång. Den goda nyheten är att Jupiter sedan början av maj är med dig igen. Mars har också stökat med ditt kärleksliv men även det lugnade sig i den sista veckan av maj.

Mitt bästa råd i kärlek: släpp alla krav på att något ska ske just nu. Det är inte tid att pressa fram händelser.

Fokusera på dig själv och din ekonomi istället! Under de tre första veckorna i juni vill du nog ut och roa dig mer än vanligt. Du har karisma, självförtroende och verkar gå hem i alla miljöer. Efter den 21 juni tycks allt i din värld färgas av pengar och det ljuva livet: dina vänner har gott om pengar och du får även hjälp och stöd av framgångsrika kontakter och bekanta. Du själv har goda möjligheter att tjäna pengar på något kopplat till att förmedla information genom tal eller skrift. Journalister, lärare och författare samt folk inom reklam och marknadsföringsvärlden har extra flyt.

Om du vaknar med ett ryck dagarna 27-28 juni kan det vara för att du haft drömmar som verkar närmast profetiska eller som meddelanden viskade rakt i örat på dig. Din inre vägledare är i farten och din intuition är på topp. Spännande! Våga lyssna!

Juli

Dags att bänka dig för en kurs, läsa sommarböcker i massor eller bara se till att umgås mer med grannar och syskon! Med Solen i Tvillingarnas tredje hus kommer du att röra dig mycket lokalt och kanske se mer än någonsin av de som bor i närheten av dig. Det kan röra sig om tillställningar eller event i ditt område, gårdsfester eller liknande.Det är möjligt att du funderar i nya banor gällande inkomstmöjligheter. Nya tankar är aldrig fel. Anledningen kan vara att något inom din bransch eller ditt jobb är i rörelse och att du inte riktigt vet vad du ska tro. Alternativt kanske du tjänar extra pengar på något som känns väldigt ovanligt för dig. Den 4 juli kan du få goda nyheter gällande din ekonomi. Det kan också vara en dag då du når en ekonomisk insikt vilket leder dig in på en helt ny finansiell väg.

Inkomstmöjligheter finns fortsatt inom de områden som nämndes i rapporten för juni.

Ta extra hand om din familjs hälsa kring den 7 juli. Oväntade händelser kan skaka om när Merkurius och Pluto möts. Jag råder dig att inte resa den dagen.

Augusti

Kärleken lyser upp i slutet av månaden, från och med den 22 augusti. Innan dess tycks det ha varit lite si och så. Ditt kärlekshus har besök av de två planeter som inom astrologin är ansedda som detsamma som trubbel. Jag är ledsen att behöva skriva detta, kära Tvilling. Men bättre att du är förvarnad. Det kan bli snabba händelser och det troliga är att ditt kärleksliv kommer utsättas för test och press. Om du och din kärlek har en bra grund att stå på, kommer ni klara det. Ni som vacklat i era kärleksbeslut redan innan augusti kanske ser händelserna som droppen som får bägaren att rinna över och väljer att gå vidare på varsitt håll. Minns då att inte sörja det du förlorat, utan det du valt att lämna. Den tanken ger mer kraft och är med hoppingivande. Och som alltid brukar det stämma att någon och något bättre väntar dig i kärleken framöver.

Hälsomässigt är det jobbigt när det inre livet utsätts för stress till följd av jobbiga beslut. Jag råder dig att vila mycket och återhämta krafter i slutet av månaden.

Det kan låta knasigt med tanke på turbulensen i ditt känslomässiga liv, men, om du studerat hela sommaren och nu ska ta en resttenta eller annan examination kan du verkligen känna dig nöjd. Du har flyt i sådana situationer i augusti och tack och lov under de första tre veckorna. (Innan kärlekslivet ger dig massor att tänka på). Högsta betyg är inom ditt räckhåll! Om du inte studerar kanske du istället briljerar med något relaterat till sociala medier eller ett PR-projekt.

De sista 10 dagarna av augusti kommer din fokus skifta från massor av korta resor och kommunikation till att ta hand om ditt hem, din familj och kanske även en del minnen. Använd den sista delen av augusti till att bli av med känslomässiga blockeringar och emotionellt bagage och för att få ordning i hemmet innan hösten börjar.

Sommarhoroskop 2016-Kräftan

Juni

Du befinner dig i din årliga spirituella återhämtningstopp under månadens första tre veckor. Det är en utmärkt period för att summera det som skett i ditt liv sedan din förra födelsedag och sedan planera inför framtiden. Nu kan personliga genombrott äga rum i ditt liv. Ta hand om dig både kroppsligt och själsligt så att du kan ta stora kliv framåt efter en 21 juni. Övernaturliga händelser och drömmar som känns läskigt tydliga kan vilja säga dig något. Lyssna! Läs gärna böcker om hur man bygger personlig styrka genom alternativa tekniker såsom NLP eller Lagen om Attraktion. Om din kropp behövt hjälp att bli starkare är det stor chans att du besöker en läkare eller bra behandlingscentrum eller sjukhus denna månad.

Kärlekens planet, Venus, flyttar in i ditt tecken den 18 juni. Du kommer få en släng av ”det” som världsstjärnor och framgångsrika personer utstrålar. Om du är ute och dejtar kan också mycket vackra potentiella partners dyka upp! Venus gör helt enkelt alla, du själv och dina kärleksintressen, snygga!

Efter den 21 juni kan du förvänta dig mer kraft, mer självförtroende och mer pengar! Solen träder in i ditt eget tecken och ger dig kraft och ekonomiska möjligheter. Det senare tycks söka upp dig, utan att du behöver göra så mycket. Du kommer utstråla kraft och världen kommer se på dig och få intrycket av att du är en av de där personerna som lever det ljuva livet: kläder och din livsstil antyder att det går bra för dig!

Juli

Du började diktera villkoren för ditt liv redan i slutet av juni, när Solen trädde in i ditt tecken. Du kommer tillbringa de tre första veckorna i juli på samma sätt. Våga ta plats och be om det du vill ha. Du befinner dig i din årliga må-bra-topp och du får bara en sådan här chans en gång per år. Ta därför vara på den. Ditt liv kommer flyta på enligt dina önskemål, sådana är reglerna med de aspekter som du har på din stjärnhimmel nu. Det enda smolket i bägaren denna månad kan vara visst trassel med bilar eller vid resor. Förseningar och andra händelser i samband med förflyttningar kan ge dig lite hicka. Även telefon och datorer kan få lite problem. Se till att säkerhetskopiera dina dokument. Men så bra som resten av livet går kan du nog leva med dessa utmaningar!

Om du har behövt extra semesterpengar eller en löneökning eller bonus kan den fortsatt komma till dig under de första veckorna i juli. Den här trenden startade redan förra månaden och håller i sig till och med den 21 juli. Därefter blir den ännu bättre! När Solen går in i ditt ekonomiska hus är det dags för din årliga pengatopp. Du kommer se pengar komma till dig, få idéer för att tjäna mer pengar och generellt fokusera mer på dina pengar och ditt ägande. Satsa på att unna dig fina kläder och saker som stärker din självkänsla. Ju mer du känner dig rik, desto mer kommer du få uppleva det i verkligheten den här sommaren.

Åh vilken härlig månad, du har framför dig Kräftan. Hela zodiaken avundas dina sommarvibbar!

AugustiSå länge som Solen befinner sig i ditt ekonomiska hus, kommer din goda pengatrend, som faktiskt varat hela sommaren, att fortsätta.  Det andra huset, där din ekonomi finns, styr även över dina förmågor och kunskaper.

Dina talanger. Du kommer troligen ägna tid åt att fundera över om det du kan utnyttjas på bästa sätt eller om du kan göra andra val för att arbeta bättre och få mer betalt för det du gör.

När Solen den 22 augusti flyttar vidare till din kommunikationszon är du redo att tala med folk om hur du ska ta dig vidare. När din mentalt kvicka, försäljnings-aktiga, del i horoskopet berörs dyker ofta chanser upp gällande PR, marketing och reklam. Tala med vänner och bekanta och använd sociala medier för att nå dit du vill gällande dina ekonomiska mål. Kanske får du en jobbchans via ett socialt nätverk eller kanske visar sig dina vänner eller syskon särskilt hjälpsamma mot dig. Söker du nytt arbete inför hösten? Då ska du göra dig redo att kasta ut ansökningar redan när augusti startar. Om du går på intervju säger stjärnorna att du ska framhålla din förmåga att organisera och strukturera upp ditt arbete. Plikttrogna arbetsmyror med imponerande ordningssinne kommer vara de som kammar hem de lediga jobben!

Hälsomässigt: Dags att ge din kropp ett rejält träningspass. Bootcamp och stenhård träning kommer kanske locka dig. Snygga muskler tycks stå på Kräftans önskelista!Om du har ägnat sommaren, och kanske tiden ända sedan slutet av mars, åt att fundera fram och tillbaka gällande ditt kärleksliv, kommer augusti ge dig klarhet i frågan. Efter den 13 augusti rör sig din kärleksplanet framåt och du kommer hitta rätt riktning. Ett ”ja” eller ett ”nej” blir nu så mycket lättare att förmedla. Detta gäller också avseende ditt sociala liv och med samarbetspartners i affärer. Helgen den 26-28 augusti ser väldigt positiv ut för kärlekslivet. Det är en av årets mest lyckosamma helger. Då möts den stora lyckoplaneten Jupiter med den andra lyckoplaneten på stjärnhimlen, Venus. Harmoni, skönhet, lyx och romantik. Vi kan inte begära ett bättre avslut på sommaren 2016!

Sommarhoroskop 2016-Lejonet

JuniDet är dags för dig att få tänka på dig själv mer än du gjort under det senaste halvåret. Vad vill du egentligen? Nu är det din tid, oavsett vad folk omkring dig säger. Du ser ut att tänka i helt nya banor gällande din karriär. Dagarna 13-29 juni är du ute på okänd mark, åtminstone tankemässigt. Kanske fastnar du en aning. Meningen är att du ska känna efter innan du hoppar i galen tunna. När du noga begrundat alternativa karriärupplägg är det möjligt att du bestämmer dig för att testa ett nytt arbetssätt eller hoppa på ett projekt du inte hade kunnat se framför dig för bara ett halvår sedan. Du har också högt folk med dig. Chefer och överordnade i din bransch tror på dig och banar väg för att du ska lyckas.Romantiskt är du inte lika intresserad som vanligt. Du gillar tanken på hur du ska förvalta dina pengar och dina livsdrömmar mer än att hålla handen. Stadgade Lejon har mer av vänskapen i en relation än romantiken. Singlar söker efter både en kärlek och en vän.Som alltid när det börjar bli sommar och varmt så mår Lejonet bra. Hälsan är stark och frisk. Meditera gärna och praktisera alla former av tankens kraft och lagen om attraktion. Särskilt från och med den tredje veckan i juni.

JuliDu befinner dig i en spirituell topp. Ditt inre vägleder väldigt bra när juli startar. Lyssna inåt, fortsätt att meditera och ägna dig åt alla former av aktiviteter som stärker ditt inre. Det är möjligt att du får vägledning och meddelanden i dina drömmar. Lyssna till vad de säger dig!Efter den 12 juli strålar Lejonet som en riktig superstjärna. Vackra Venus befinner sig i ditt första hus och du för dig som en kunglighet och ser bättre ut än någonsin. En väldigt vacker ny kärlek kan också dyka upp om du är singel! Du utstrålar pengar och framgång. Det är också en utmärkt period för att köpa dig något extra fint som du kan glänsa med. Pengar och karriärmöjligheter söker upp dig i juli. Du kommer knappast tro det men jo, det är sant! Saker och ting blir dessutom bara bättre efter den 22 juli. Jag kan se dig på en härlig strand eller i dina hemmakvarter, du promenerar fram och alla tycks vända sig efter dig. Kärlekslivet kommer få sig en rejäl kick av din nya attraktiva stil. Stadgade kan känna hur romantiken återvänder. Singlar får många möjligheter att flirta och gå på date.

AugustiHela sommaren har präglats av att du ska sätta dig själv först och nu är du inne på slutspurten av den övningen. Se till att skapa livet precis efter dina egna önskemål nu. Du får inte samma chans längre fram. Och glöm inte att även om du har en makalös tur och hjälp från folk omkring dig så är det inget du ska ta för givet eller använda på ett egoistiskt sätt. Då kommer det bita dig i svansen. Skapa ditt drömliv men driv inte igenom din vilja bara för att du kan eller för att sätta någon på plats. Lejon är starka personligheter och allra oftast är det inte nödvändigt att morra mot andra. Du vet redan att dina krafter är starkare än många andras, och att andra vet det också. Det räcker för dig med den insikten. Det är mer nobelt så.Den bästa nyheten den här månaden är att ditt inkomsthus är fullt av härliga planeter som arbetar för att du ska få mer av det goda i livet. Det du redan äger stiger i värde och ditt arbete belönas mer än tidigare. Det är din årliga inkomsttopp! Helt perfekt så här i slutet av sommaren då du vill unna dig både det ena och det andra.Du ser väldigt nöjd ut i augusti, kära Lejon. Du är vacker, stark och frisk och visar troligen upp dig med både en snygg solbränna och en och annan lyxig accessoar. Om du känner dig lockad att köpa något särskilt dyrt, låt oss säga den perfekta handväskan eller ett glittrande smycke, gör det då innan den 30 augusti. Annars kanske du ångrar dig att du la så mycket pengar på saken.Singlar kan möta en spännande kärlek den 15-16 augusti. Stadgade känner att en harmoni infinner sig. Några tankar kanske maler i ditt bakhuvud gällande din existerande relation men det är inget du ska göra något åt nu. Låt saker och ting ha sin tid.

Sommarhoroskop 2016-Jungfrun

JuniDu skördar frukterna av dina ansträngningar. Du befinner dig i din årliga karriärtopp under de första tre veckorna av juni. Folk lyssnar till dig och du kan mycket väl få goda nyheter gällande din karriär och din ställning inom det område du arbetar. En befordran eller nytt prestigefyllt arbete kan bli aktuellt. Redan den 1 juni kanske du skrattar högt av glädje över mer pengar eller någon form av bonus som kommer till dig.Din hälsa är inte lika förtjust i allt som sker kring dig i ditt arbete dock… Försök att smyga in egentid och träning i ditt schema för att samla krafter. Springer du extra snabbt i arbetet för ekonomins skull kanske du tar dig en funderare efter den 19 juni. Finns det smartare, eller bara andra, sätt att tjäna pengar på?I slutet av månaden går du in i en mer social period. Det blir en minglande avslutning av månaden juni. Om du behöver resa för att träffa folk och nätverka ska du försöka förlägga de dagarna utanför den 23-24 juni. Då kan du känna dig stressad och må bäst av att få vara ifred.

JuliSommaren och lite mer lugn i jobbet kan innebära att kärlekslivet får mer av din uppmärksamhet. Är allt verkligen okej där? tänker du och spanar kritiskt på din partner. Din kärleksplanet befinner sig i retroläge och bara det gör att du är mer benägen att se över ditt kärleksliv. Men även kärleksplanetens närhet till en karmapunkt på stjärnhimlen gör att du kanske lite extra upplever att något tycks saknas i ditt kärleksliv. Sitt lugnt i båten och gör inget mer än att notera dina tankar. Du vill ha en pigg kärleksplanet med dig när du tar beslut. Detta sker inte förrän i november. Risken finns att du nu fokuserar bara på dig själv och har svårt att ta ett objektivt beslut.Fokusera istället på vänner, sociala händelser och nya spännande kontakter. Det elfte huset, där Solen befinner sig, ger dig alla möjligheter att ha kul i grupp. Gruppresor, välgörenhetsinitiativ och internets möjligheter kan ge dig massor av skoj händelser. Läs en inspirerande bok om hur du skapar passiva inkomster genom en blogg, hemsida eller Facebook! Du kan dyka på en bra lukrativ onlinemöjlighet under månadens första två veckor- håll ögonen öppna!

Avsluta månaden med att praktisera lagen om attraktion eller besök ett medium eller andlig vägledare. Den andliga sfären av livet kan ge dig goda ekonomiska råd efter en 12 juli.

AugustiNär augusti startar är det möjligt att du vill dra dig undan världen. Kanske planerar du i tysthet för den kommande hösten. Kanske tar du extra hand om din kropp och din hälsa för att sedan kunna möta hösten som en starkare person. Ditt tolfte, andliga hus, är aktiverat under de första tre veckorna. Nu kan också böcker och information om andliga ämnen få dig att krypa upp i soffan med en kopp te och böcker av healers och medium. Lyssna inåt. Nu har du förmåga att ta emot viktig vägledning och nå personliga insikter.I kärlekslivet tycks det pågå lite av en kamp för att nå gemensamma beslut. Du har starka åsikter och vill helst inte ge dig. Nyckeln till framgång är att du inte alltid kan räkna med att vinna i diskussioner och viktiga frågor gällande er relation. Ge och ta, och det blir så mycket lättare då.Efter den 5 augusti befinner sig skönhetens och kärlekens planet, Venus, i ditt eget tecken. Världen kommer stanna för att titta på dig! Man blir snyggare än någonsin med Venus i det egna tecknet. Nu kan du njuta av att visa upp din solbränna eller, om du arbetat hårt hela sommaren, njuta av att lyxa till det med några kul klädinköp. Det hela andas glamour!Om du tycker att det låter dyrt kan jag berätta att Venus också brukar bringa med sig pengar. Hon är din ekonomiska planet och när hon befinner sig i ditt första hus brukar pengar komma till en, utan att man behöver göra så särskilt mycket. Gåvor och reda pengar kan få dig på gott humör särskilt den 20-24 augusti men också den 26-28 augusti.

Som körsbäret på grädden kanske du får en positiv karriärnyhet i samma veva, den 20-24 augusti.

Sommarhoroskop 2016-Vågen

JuniDet är sommarens första månad och normalt sett tycker man att takten på jobbet borde vara på väg att trappas ned. Men inte för dig! Solen kommer flytta in i ditt karriärhus från och med den sista veckan i juni. Din egen styrare, Venus, flyttar in den 18 juni. Nu får du dina önskemål uppfyllda gällande jobbet! Framgång och händelser som påverkar din karriär kommer sammanfatta stämningen under den andra delen av juni. Till skillnad från när Solen lyser upp det sjätte, arbets-, huset så handlar det tionde huset mer om din ställning utåt sett. Vad andra tycker om ditt arbete och vad du har för rykte om dig gällande jobbet. Det är en belöningarnas tid. En chans till ett arbete där du får en bättre position än tidigare än möjlig.Din ekonomi kan få dig att tänka några vändor extra. Med Solen i det tionde huset trånar du efter bekräftelse. Bättre att ta ett jobb med en prestigefylld titel men en lägre lön, än tvärtom, tycks du tänka. Det är inte helt lätt för dig att utvärdera din ekonomi då din inkomstplanet, Pluto, backar. Mycket kan hända gällande ditt sätt att se på vad som är viktigast för dig i det långa loppet. Var i nuet och se perioden som en utvärderingstid. I slutet av september har du din ekonomiska bild klar för dig.För övrigt ser du ut att resa mycket. Kanske försöker du klämma in minisemesterar på helgerna eller planerar frenetiskt för att ge dig av med dator och solhatt till varmare breddgrader. Jobba lite på semestern? Tja, varför inte?

JuliDu befinner dig i en period då du solar dig i karriärglansen och troligen tänker på kommande mål och önskningar. Du vill smida medan järnet är varmt. Och det gör du rätt i! Nu är en bra tid för att göra ändringar gällande omständigheter i ditt liv som inte känts helt rätt. Sätt dig med papper och penna och gör en lista över din personliga omstrukturering. Du fick troligen de här tankarna redan kring den 19-22 juni.Din karriärtopp fortsätter fram till och med den 22 juli. Om du söker ett nytt jobb ska du ansöka innan den 22 juli. Det är möjligt att du har satt höga krav både på dig själv och det du vill tjäna. Fortsätt lägga manken till och du kommer att lyckas uppnå dina ekonomiska mål. Enda smolket i bägaren är din hälsa. Hur orkar du det här tempot egentligen? Om du arbetar och springer mot nya mål och deadlines hela dagarna, se då till att verkligen få din träning, din vila eller din yoga. Vad som helst som signalerar egentid och vila. Du kommer känna dig mer återhämtad efter den 22 juli men när månaden börjar är det nödvändigt att inte glömma din dagliga återhämtningstid.Juli och kärlekstider för många! Singlar kan träffa en trevlig person när de tar hand om sin ekonomi. Rådgivare på bank, investerare eller börsfolk kanske fångar ditt intresse. Stadgade Vågar vill känna sig trygga och kan må toppen av att lägga upp en plan för hur hemmet och den gemensamma ekonomin ska tas hand om. Praktiskt och tryggt är romantiskt nu.

AugustiEfter flera månader av samma tendenser i ditt kärleksliv kommer augusti ge dig en ändring. Mars, din kärleksplanet, rör sig in i optimistiske Skyttens tecken och även in i ditt tredje hus. Singlar kan hitta kärleken nära sitt hem. En spännande granne eller en intressant kurskamrat kan få dig knäsvag. Skytten älskar att vidga vyerna vilket gör att du kanske går på dejt med någon med en bakgrund eller profil som du ”aldrig tänkt dejta”. Gå! Du kan bli förvånansvärt lycklig av den chansningen. Utlänningar, lärare, författare och journalister kan locka dig nu. Stadgade har som roligast när de gör något som utmanar dem mentalt. Kurser, kortare resor i grannskapet eller intellektuella samtal triggar kärleken nu. Ta med en trave böcker på semestern och prata om globala planer för affärer eller studiekurser ni är intresserade av att läsa eller kanske själva vill hålla!Det är möjligt att du går igenom lite av en andlig utvärderingsperiod. Vad är viktigast för dig i livet? Vad betyder pengar och framgång? Hur mycket av ditt privatliv är du beredd att byta bort mot kontorstid och mer pengar på kontot? Med Solen i ditt andliga hus efter den 22 augusti kommer de här tankarna avsluta din sommar.Inte utan att du först kan ha fått några riktigt bra ekonomiska nyheter dock- håll särskilt koll på turdagarna 16-17 samt 26-28 augusti. Kanske får du in en större summa som ger dig möjlighet att tillåta dig tanken på mer fritid och mindre jobb? Du är möjligt att du ändrar på dina prioriteringar rejält under hösten 2016.Den 10 september flyttar turplaneten Jupiter in i ditt eget tecken. Det är tolv år sedan han sist besökte ditt tecken. Det väntar dig ditt stora tur- och nystartsår. Minns du vad du startade för 12 år sedan? Dina önskningar må ha skiftat men nystartstrenden är densamma. Ta väl vara på dina drömmar under det kommande året. Ta tag i det du drömmer om. Det du startar under året 2016/2017, kommer följa med dig under de kommande 12 åren!

Sommarhoroskop 2016-Skorpionen

JuniSolen befinner sig i ditt åttonde hus. Det är Skorpionens eget hus så det är dina egna tonarter, kan man säga. Du har troligen fokuserat mycket på ditt inre liv och att komma i fas med stämningar i dina nära relationer den senaste tiden. Men även din ekonomi har varit något du tänkt på sedan den 20 maj. Den här trenden fortsätter under de tre första veckorna i juni. Sex och intimitet lockar dig troligen mer än någonsin också.Det åttonde huset är starkt förknippat med förnyelse. Man river ned för att sedan bygga upp på nytt igen. Det kan ske både på det personliga planet, i relationer eller i din ekonomi. Det är som en form av reningsprocess. En del tycker att detta är smärtsamt. Och det kan det vara, i alla fall till en början, sedan blir det oftast en lättnad när man inser vad man faktiskt valt att sortera bort.Det är lite av en balansakt för dig i livet just nu. Du har lagt mycket kraft och tankar på ditt privatliv men nu börjar du lyfta blicken från känslor och hus och hem. Din karriär drar i dig.Kvicke Mars är tillbaka i ditt eget tecken. Detta ger dig fart gällande din hälsa. Om du har känt dig lite under isen kommer du må bättre i slutet av juni. Det bästa du kan göra för att må bra är att undvika stress och djupandas och räkna till tre om något gör dig arg. Mars kan få en att lätt blossa upp av ilska.

Solens inträde i ditt nionde, optimistiska hus i slutet av månaden ( efter den 21 juni) ger dig en glad och positiv vibb i livet. Du känner att vad som än behöver göras, så kommer du att fixa det!

JuliSolen styr över ditt karriärhus och den här månaden reser Solen genom ditt nionde och tionde hus. Du kommer troligen känna en tillit i att din karriär lovar gott framöver. Bli inte förvånad om möjligheter med utlandet eller med utländska personer dyker upp. Det nionde huset älskar att tänka globalt. När Solen den 22 juli flyttar in i ditt tionde hus är det dags för din årliga karriärtopp. Andra må ligga på badstränder och vila i hängmattor men du har fullt upp med att tänka, planera och jobba. Det tionde huset är bekräftelsernas hus så du kan få en fin kommentar från någon i hög ställning eller en chans till ett nytt spännande arbete. Det arbetet skulle troligen ge dig en ännu bättre position än den du hade innan.Du kanske inte har så mycket tid för ditt kärleksliv som du hade hoppats. Åtminstone inte i början av juli. Stadgade kan uppleva att ni lever snudd på separata liv. Kanske behöver du resa i tjänsten och rent fysiskt befinner dig långt borta från din kärlek. Singlar är troligen mer fokuserade på arbetet än på att gå på dejt. Den 12 juli lättar molnet från ditt kärleksliv och du får lust att anstränga dig för ditt kärleksliv. Venus kommer befinna sig i ditt karriärhus och detta ger möjligheter till flirtar och romantik med någon inom ditt yrke eller på ditt kontor. Nu tar stadgade Skorpioner sin partner i hand och slår två flugor i en smäll. Karriärmingel med din partner vid din sida ger dig både socialt liv, karriärsnack och kärlek på samma gång.Hälsomässigt är du starkt och uthållig. Mars är fortsatt i ditt tecken. Precis som i juni är den enda risken att du stressar för mycket eller riskerar att brusa upp. Andas, kära Skorpion!

AugustiDin karriärtopp fortsätter även en bit in i denna månad. Du trampar fortsatt gasen i botten när det gäller att sprida ditt goda rykte och nystartar med spännande jobbprojekt och möjligheter. Om du i början av sommaren var noga med att ta hand om både familjeliv och karriär så är du nu helt fokuserad på jobbet. Andra kan nog kalla dig för en aning självisk till och med. Men, dina stjärnor rör sig på ett sätt som signalerar att det är din tid. Du sätter dig själv och dina intressen först nu.Stressen under sommaren kan ha gett dig anledning att pröva lite olika tekniker för att må bättre. I augusti kanske du testar ännu fler varianter på alternativa behandlingar, dieter eller annan hälsohjälp. Du tycks beredd att tänka i helt nya banor än vad som är normalt för dig när det gäller din hälsa. Tankar på vad som verkligen är viktigt i livet kan också uppta din tid. Dags att tänka om gällande dina livsprioriteringar, kära Skorpion?Som avslutning på sommaren väntar dig två fina tidsperioder då pengar kan komma till dig. Det ser ut att handla om lite större summor. Så stora att du kanske bestämmer dig för att betala av skulder. Kanske säljer du något du äger, såsom en bostad, eller får en större royaltybetalning? Dagarna du ska notera är den 20-24 augusti samt den 26-28 augusti. Vid det senare datumet kan du även hålla ögonen öppna för en potentiell affärspartner. Passa på att mingla från och med den 22 augusti. Det är när du tar en jobbdrink eller nätverkar för en god sak som du plötsligt kan få ett spännande erbjudande om samarbete. Om det inte är din kärlekspartner som tipsar dig förstås…

Sommarhoroskop 2016-Skytten

JuniI maj ägde två mycket positiva händelser rum i ditt tecken. Nej, faktiskt, tre stycken. Den första var att din styrare, Jupiter, fick fart framåt igen efter att ha befunnit sig retrograd sedan i januari. Om du tycker att du trampade vatten under perioden januari-maj så har du nog också redan märkt att stämningen tycks ha lättat. Dörrar har både öppnats och stängts sedan i början på maj. Det viktigaste för dig är att det händer något!

Den andra goda händelsen är att Mars backat in i Skorpionens tecken. Det kommer bli lite mer lugn och ro för dig under sommaren. Våren 2016 kommer gå till historien som den mest arbetsamma på länge!

Den tredje händelsen är så klart fullmånen den 21 maj i ditt eget tecken. Ett viktigt personligt projekt, antingen arbetsmässigt eller gällande ditt sätt att ta hand om dig, kulminerade då.Inför juni står du mer stadigt i dina beslut och vet att saker och ting är på väg att röra sig i den riktning du önskat sedan i början på året. Du befinner dig fortsatt i en fantastisk position för att nå drömmar gällande ditt arbete. Trenden startade förra augusti och pågår i några månader till, till och med den 9 september. Satsa fortsatt på att ta ett, eller flera, steg upp i jobbstatus under de här sista månaderna.De första tre veckorna av juni markerar din årliga topp när det gäller seriös kärlek och kul samarbeten i jobbet. Du kommer känna dig gladare och lättare i hjärtat. För första gången på flera månader tror jag att du kommer njuta av både kärleksliv och kul händelser med vänner och bekanta. Det kan komma en intressant effekt av den här perioden: du kanske tänker om gällande jobbplaner du haft. Dina tankar kan faktiskt komma att gå i helt motsatt riktning än de du hade under våren. Håll utkik efter alternativa vägar kring den 19-23 juni. Det är precis efter den andra fullmånen i ditt eget tecken, den 20 juni. Det säger mig att du är redo att ta nya tag och verkligen sätta ned foten gällande dåtida projekt och tankar du arbetat med sedan i november förra året. Ett projekt du arbetat med, och trodde du var klar med den 21 maj, kan nu också bli helt klart.

JuliPlaneteenergin signalerar att du, trots semestertider, är väldigt fokuserad på ditt arbete. Hemmet och familjen får vänta tills du är klar på kontoret. En av anledningarna att du kämpar på är att du tycks bestämd på att få ordning på ekonomin. Du vill ha mer och du ska lyckas. Det är en enveten kamp då din ekonomiska planet, Saturnus, befinner sig retrograd. Lite av ett steg framåt och två steg tillbaka. Du håller en chans i din hand men den tycks alltid be dig om lite mer tid innan den levererar. Lugn. Din ekonomi kommer att bli bättre! De chanser du får nu i din karriär kommer ge belöning på kontot. Men just nu måste du bara fortsätta kämpa på och odla goda portioner tålamod. Det är inte din starkaste sida, Skytten. Men du fixar detta! I augusti lättar det betydligt.

Den goda nyheten är att en kärlekspartner eller samarbetskollega tycks ha flyt och verkar generös mot dig. Pengar kommer på olika sätt i livet, så ta tacksamt emot de försa tecknen på att mer överflöd är på väg till dig.Ditt transformativa hus aktiveras av Solen fram till och med den 22 juli. Du kan få en rejäl släng av att rensa upp. Detta gäller troligen både ditt inre och den ekonomi som du delar med en partner eller annan person. Släng ut sådant du inte använder och våga stänga dörrar för personer som stjäl din energi. Du kommer så mycket bättre i själen av detta!Efter den 22 juli kommer du få hänge dig helt åt dina favoritområden; resor, högre sanningar, studier och moraliska frågor. Det är ditt nionde hus som aktiveras när Solen flyttar in i Lejonets tecken. Om du kan ska du satsa på en resa, eller sätt planerna för en sådan. Du kommer sukta efter intressanta personer som vidgar dina vyer. Singlar kan falla för personer som framstår som lärartyper. De kan visa dig nya världar. Stadgade vill ändra livsperspektiv och mår bäst om partners också packar ned sitt pass och hänger med till utlandet eller yogastudion!Om du studerar och har resttentor eller en uppsats att skriva ska du sätta in den sista kraftansträngningen mellan den 22 juli- 22 augusti. Nu har du lätt för att lära och din öppenhet får dig att se saker från många olika håll samtidigt. Detta underlättar kritiskt tänkande och exempelvis frågor kring rätt och juridik.

AugustiResor lockar dig fortfarande mer än någonsin. Stämningen kommer hålla i sig under de tre första veckorna av augusti. Många av er kommer resa eller planera för en resa. De som inte kan resa kommer troligen lägga högar av livsförändrande böcker på nattduksbordet för att i alla fall resa i tanken.När Solen efter den 22 augusti flyttar in i Jungfruns tecken är det superfokus på karriären. Du befinner dig redan i ett banbrytande karriärår (se förklaringen i juni) och med Solen i ditt tionde hus blir det än mer fokus där. En superstart på hösten! Det finns dock en liten varning. Saturnus i ditt eget tecken och Mars som befunnit sig där under större delen av våren, har redan satt ribban högt. Du har arbetat och slitit som aldrig förr. Nu kan krafterna tryta. Det är dags för dig att inte bara säga ja, ja, när du får spännande jobberbjudande. Nu måste du väga fördelar mot nackdelar, för din hälsas skull.Den 3 augusti flyttar Mars tillbaka in i ditt tecken. Detta antyder enorm aktivitet men också stress och press. Resor kan bli aktuella för dig i ditt arbete och många tycks dra i dig från olika håll. Minns detta; du kan inte vara alla till lags. Prioritera dig själv först. Då kan du göra ett gott arbete och ge tillbaka på bästa sätt.Efter en sommar av väntan på pengar så kommer det äntligen lätta i augusti. Den 13 augusti rör sig Saturnus framåt och du kan börja känna att du både hittat en sorts ordning gällande din ekonomi men också att det flödar in mer möjligheter och pengar. Du upplever nog att du har fått klarhet i hur du ska placera dina pengar och strukturera upp dig inför framtiden.Helgen den 26-28 augusti möter Venus och Jupiter varandra. Det är en av årets bästa helger. Dessa tu kallas med rätta för stjärnhimlens stora och lilla lycka. De möts i Skyttens tionde hus, alias karriärhuset. Nu kan pengar, erkännande och högre statusjobb komma som belöningar för gott utfört arbete. En underbar start på hösten och en fin avslutning på ditt mest intressanta karriärår sedan 2003/2004, eller hur?

Sommarhoroskop 2016-Stenbocken

JuniSemesterdags tidigt i sommar? Det ser så ut! Solen flyttar in i ditt sociala, sjunde hus i tredje veckan i juni. Kärlek, kul fester, avkoppling och nöjen kommer ge dig mycket trevligt att göra och tänka på. Om du kan, planerar in din semester, från och med midsommarveckan. Singlar kommer vara mycket fokuserade på kärlekslivet och de stadgade känner hur en harmoni letar sig in i relationen. Åk på semester eller besök vänner och bekanta. Stenbockarna kommer träffa massor av nytt folk och med en koppling till utlandet betyder det att kärleken mår utmärkt i solen eller på semester. Singlar kan också dejta i utlandet eller träffa en utländsk spännande person. Du kommer må toppen den sista veckan i juni!Din hälsa kan ha tagit lite stryk av för mycket tankar och stress gällande ditt arbete. Eller för att du lagt i en sista växel gällande din ekonomi under maj. Ta hand om din mage i juni. Det du äter och hur du äter kommer göra all skillnad för hur du mår.  Långsamt á la mindfulness, ok?Den 26 juni möts Pluto och Jupiter. Pluto befinner sig i ditt eget tecken och Jupiter i ditt nionde, utåtriktade hus. Är du redo för en stor personlig transformation? Något som pågår i hemlighet gällande dina nätverk eller datorer och teknik du använder som arbetsredskap eller utländska jobbplaner? Ja, i slutet av vecka 25 kan det ske spännande saker. Banbrytande till och med!

JuliVid nymånen den 4 juli får Stenbocken en utmärkt kärleksskjuts. Nymånen äger rum i Kräftan, ditt kärlekshus, och öppnar för en helt ny resa i ditt kärleksliv. Singlar-håll ögonen öppna! Stadgade kanske väljer att förnya sina löften eller ytterligare förstärka er status som par, utåt. Ett nytt hem eller en ny familjemedlem som kronan på verket?Om slutet av juni gav dig en livsidé som känns annorlunda kanske du startar juli med att vilja designa om ditt liv. I det ingår den ekonomi som du delar med en partner, eller om du är singel, med bank eller finansiärer. Det kanske inte blir så populärt när du signalerar att du vill följa drömmar och tänka i helt nya banor. Och vem ska ta hand om räkningar? svarar de som är involverade i din ekonomi. Det är som två skilda världar i den aspekten. Det här avståndet gällande ekonomiska tankar och åsikter mellan dig och en partner/finansiär, kommer lätta efter den 22 juli. Stenbockens ekonomiska planet, Uranus, kommer dock ta en timeout på flera månader efter den 29 juli. Detta ger dig gott om tid för att överväga olika ekonomiska alternativ och se över hur du tar hand om dina pengar. Om du väntar på pengar kan utbetalningar försenas när Uranus går ner i lågenergi läge. Försök därför klara av viktiga ekonomiska beslut innan den 29 juli.Efter cirka tre veckor av kalas, dejtande och socialt liv är det möjligt att du efter den 22 juli vill fokusera mera inåt. Böcker om personlig utveckling, stärkande tekniker och rening av din kropp och själ kommer locka dig. Det är Solen i ditt åttonde hus som bidrar till detta. Med en hel månad med dessa energier i luften kan du möta slutet av augusti som en certifierad användande av lagen om attraktion eller kanske inse att ditt kall i livet är att bli framgångscoach.

AugustiI juli påbörjade du en transformation av din ekonomi. Fortsätt med denna genom att rena ditt liv från så mycket skulder och onödiga kostnader som möjligt. Genom att tala med din bank gällande lånevillkor eller lägga om räntor kan du hitta en hel del pengar som du annars kanske går miste om. Sök finansiärer till dina affärsprojekt eller skapa en sida för crowdfunding. Solen i ditt åttonde hus under de tre första veckorna i augusti hjälper dig på traven!Ditt kärleksliv är nog också lite hetare än normalt med Solen i det åttonde huset. Det är känt som huset där sex, passion och hemligheter finns. En het semesterromans eller bara mer tid för närhet kommer krydda din augusti. Din partner tycks också givmild. Röda rosor eller en fin, spontan present kan vänta dig!

Om du ätit och levt väldigt gott under sommaren gynnar Solen även att du gör en detox eller tränar bort onödiga extrakilon. Försök att sätta fart den 1 augusti, eller redan efter den 22 juli.Helgen den 26-28 möts Venus och Jupiter i ditt nionde hus. Något mycket roligt kan ske dig med betoning på utlandet eller nya livsvyer. Kanske läggs planer för en härlig resa du drömt om länge eller är det dags att uppfylla Stenbockens eviga dröm om att bli global entreprenör? Jupiter och Venus är förknippade med tur och pengar, ytterligare en härlig nyans till den sista veckan och helgen i augusti!

Sommarhoroskop 2016-Vattumannen

JuniI juni kan du bestämma dig för att ge din ekonomi en översyn. Det kan bli ett projekt som du håller på med i flera månader. Ända fram till i november i höst. Anledningen är att Neptunus, din ekonomiska planet, kommer sakta ned i retroläge. Precis som vanligt när en planet befinner sig retrograd gynnas att man ser över vad som skett hittills och kanske ändrar en aning på den planen men inget mer drastiskt än så. Att hitta på helt nya saker som att göra en stor investering eller köpa något kostsamt, bör man avhålla sig ifrån. Neptunus befinner sig i ditt andra hus, alias ditt ekonomiska hus. Neptunus och ditt andra hus styrs av andliga och inkännande Fiskarna. Detta har gett dig en mycket bra magkänsla eller ekonomisk intuition. Men när Neptunus nu inte är helt med på noterna under de kommande månaderna, bör du ta det varligt med viktiga ekonomiska beslut.Det kan bli en hel del händelser och drama i din familj i juni. Kanske är det dags att stanna upp för att tänka om gällande de närmaste relationerna eller boendesituationen. Dagarna den 8-9 kan detta bli särskilt aktuellt.Från och med den tredje veckan i juni, efter den 21 juni, kommer ditt sjätte hus att beröras av Solens ljus. Det sjätte huset fokuserar på två områden: dina dagliga rutiner och arbetssätt samt din hälsa. Med Solen i denna position under en månads tid är det en perfekt tid för att söka, och få, ett nytt arbete. Likaså kan du läka din kropp genom att ta hand om dina känslor i allra första hand.  Diet och träningsvanor får sig också en extra puff. Nu har du en bra chans för att komma i balans gällande dessa två områden. Se över pärmar, papper och arkiv på jobbet. Gå igenom kvitton och lämna din arbetsplats innan sommaren såsom du vill att den ska se ut när du kommer tillbaka.

JuliEkonomiska nyheter under månadens första vecka kan eventuellt ge dig lite stress. Om du har en partner kan det vara hans/hennes ekonomi som påverkar er gemensamma. En affärspartner eller kontakt med bank eller finansiär kan ge dig som singel liknande nyheter. Kanske behövs en alternativ hantering av ekonomin. Dörrar som stängs brukar ibland vara den mest effektiva vägen för att börja en mer framgångsrik väg. Se det som att din ekonomi får den chansen i början av månaden, kring den 10-11 juli.Solen i ditt sjätte hus kommer annars ge dig fullt upp gällande att fortsätta lyssna till dina hälsobehov och med att lägga extra vikt vid dina dagliga rutiner och de plikter du behöver uppfylla på arbetet. Trenden håller i sig under de första tre veckorna i juli. Efter den 22 juli blir det dags för lite roligare toner.Med Solen i ditt sjunde hus och Lejonets tecken kommer du avsluta juli med kalas, träffar med vänner och bekanta och stor potential för en härlig sommarflirt. Lejonet älskar kärleksaffärer och sommarförälskelser! Singlar kan hitta någon spännande person på kalas eller när du roar dig såsom på teater, konserter eller går på bio. Stadgade kommer ha en kul period med sin partner. Du kommer också vara mer populär än någonsin under den kommande månaden. Kanske blir Vattumannens största problem att inte veta vilka kalas du ska välja eller vilken date som är mest intressant. Inte illa!

Hälsomässigt har du nu troligen tagit hand om sådant som du skjutit på eller inte hunnit med. Nu ska du prioritera att nå känslomässigt lugn och balans. Vila, vila, vila!

AugustiKärlek och romantik tar mycket av din tid i augusti. Trenden startade redan i juli och kommer fortgå till den 22 augusti. Fortsätt att njut av alla roliga möjligheter till seriösa dejtar, firanden och möten med familj och vänner.När sommaren börjar närma sig sitt slut är det många som börjar fundera över hösten och arbetet. Så kommer även du göra. Mars har befunnit sig i ditt karriärhus under flera månaders tid. Det har inneburit mycket stress och snabba beslut inom ditt karriärliv. Mars kan brusa upp så kanske har det förekommit diskussioner med chefer eller andra, stora företag. En irriterad stämning kan ha letat sig in. Efter den 3 augusti flyttar dock Mars vidare till ditt elfte, nätverkande hus.Mars kommer ge dig en dubbel dos av energi när det gäller alla former av kommunikation med personer som du känner men kanske inte umgås med privat. Nu kan det bli många mail, samtal och långa dokument att läsa gällande teknik, stundanden events och mingel. Du kommer vara öppen för att tänka i helt nya banor gällande PR, försäljning och informationshantering. Kortare resor kommer också vara på tapeten. Du kan resa iväg för att vara med på öppningen av ett nytt socialt hjälpcenter eller kanske för att stödja de första spadtagen av något nytt innovativt projekt. Vattumannen älskar allt som är nytt och som vågar utmana det som redan är etablerat. Tänk utanför boxen, säger Vattumannen redan till morgonkaffet. För dig personligen kan det innebära helt ny typ av IT-utrustning eller annan användning av smart teknik.Goda nyheter gällande en fråga kring hem och boende samt skulder, lån och arvsfrågor kan komma kring den 26-28 augusti. Kanske är det goda nyheter gällande en bostadsförsäljning eller smart planering inför framtiden som gör att du får någon form av känslomässig ro i kroppen. Och i hemsituationen.

Sommarhoroskop 2016-Fiskarna

JuniMånga Fiskar har upplevt en stress och oro gällande arbetet under våren. Handlingskraftige Mars har sett till att skapa stressiga händelser och kanske också gett upphov till irritation. Fiskarnas önskan har varit att komma tillrätta med långsiktiga planer och nå en grund för att kunna känna lugn på jobbet och i karriären. Mars har stressat på och främst ekonomin har fått Fiskarna att springa i ekorrhjulet för att få ihop alla trådar. Det kan ha varit irriterat med chefer eller överordnade på arbetet och privat kan en konservativ, ung som gammal person, ha styrt och ställt med järnhand, så att ditt liv påverkats.När juni startar har den pressen börjat släppa en aning. Mars, som nu befinner sig retrograd, har backat bort från karriär- och strukturzon och istället tagit boning i ditt nionde hus. Du är redo att gå tillbaka i tiden och öppna dig för nya livsperspektiv.Ditt hem och din familj tar upp mer av din tid. Solen befinner sig i ditt fjärde hus. Med en lite lugnare stämning på jobbet kan du nu se till att få ordning på boendefrågor och dina närmaste familjerelationer. Solen är din naturliga hälsoplanet. Detta betyder att när ditt hem och din familjesituation mår bra, så mår också du bra. Satsa de första tre veckorna i juni på att komma tillrätta med att reda ut frågetecken gällande hemmet och familjen.Singlar som söker efter kärleken kan med fördel ta sig en titt runt om i grannskapet. Ge dig själv lite rouge på kinderna, om än så bara för att gå och handla mjölk. Nu kan kärleken titta fram bakom en av hyllorna i ICA-butiken eller när du gör dina ärenden i dina hemmakvarter. Vid mitten av månaden kommer din egen familj vara din bästa kärlekscoach. Om din mamma säger att hon vill presentera dig för någon, lyssna då!Mars, som jag nämnde inledningsvis, är din ekonomiska planet. Att han befinner sig retrograd gör att du är mer benägen att se över din ekonomi, dina tillgångar och dina inkomster. Bli inte förvånad om du tänker i helt nya banor eller rent av vill ta hjälp av en advokat eller annan rådgivare för att ta hand om ett ekonomiskt ärende. Mars kommer vända framåt den 29 juni och då kommer du ha nått klarhet och veta i vilket riktning du ska bege dig för att nå ekonomiskt lugn. När juli startar kan du sätta fart på dina nya planer gällande dina pengar.Efter den 21 juni kommer Solen lysa upp ditt femte, nöjesinnriktade hus. Du kommer få en kul avslutning på månaden. Kontakten med barn kommer öka. Antingen de är dina egna eller i din närhet. Kanske får du besked om att ett nytt barn är på väg i din familj eller att du själv är gravid (satsa på graviditet nu!). Nöjen och underhållning kommer locka dig massor. Nu kanske du går på flera kul event såsom konserter eller utomhusteatrar. Om böcker är din grej kan du slå rekord i antalet sidor som du plöjer igenom.

JuliBetoningen på nöjen, barn och fertilitet fortsätter. Om du önskar dig en graviditet, ska du försöka under månadens första tre veckor. Man njuter av livet, släpper plikterna och släpper ut sitt hår när det femte huset är aktiverat. Passa på och njut när du kan. I slutet av juli kommer ditt pliktskyldiga, sjätte hus, att ge dig annat att tänka på.Fiskarna är kända för sin underbara fantasi. Om du är kreativt intresserad kanske du får en riktig snilleblixt under juli månad. Sätt dig ned och skriv, måla eller skapa på det sätt som du mår bra av. Glädje och kreativitet gör dig också friskare nu! Det är rent helande.Din ekonomiska planet, Mars, befinner sig nu i framåtrörelse igen. Mars rör sig igenom ditt nionde hus. Detta är det utländska huset. Nu kan du få möjligheter att tjäna pengar eller investera i tillgångar i utlandet eller tillsammans med utlänningar. Din ekonomiska känsla stämmer överens med verkligheten nu, till skillnad från i juni. Nu är det rätt tid att agera. Det nionde huset står för optimism och expansion. Dessa två ord symboliserar dina möjligheter i din ekonomi nu och fram till och med den 3 augusti. Våga ta initiativ gällande din ekonomi!Kärlekslivet går lite upp och ner i juli. Några oväntade händelser eller nyheter kan dyka upp under månadens första 10 dagar. Du befinner dig i din årliga nöjestopp och verkar dock inte ta saken så allvarligt. Under den andra hälften av juli är det som du nyktrar till en aning. Du kommer bli mer intresserad av att vara hygglig och hjälpsam mot din partner. Du kommer också önska dig samma sak tillbaka. Den person som har sitt liv i ordning kommer attrahera singelfiskarna i slutet av juli. De stadgade kommer värdesätta att deras partner tecknar en hemförsäkring och planerar för hur de dagliga rutinerna bäst kan skötas i hemmet. Ansvarskänsla blev just hett!

AugustiEfter den 22 juli började du tänka i mycket praktiska termer. Din hälsa och dina plikter kallade på dig. Kanske kastade du dig över lådor och arkiv på jobbet eller i hemmet. Kanske var det din egen hälsa du kände ett behov av att ta på allvar och skapa nya rutiner för. Solen kommer fortsätta ge dig flöde för att ta hand om dagliga plikter och hälsovanor.Om detta låter som en riktigt snustorr upplevelse kan händelserna i slutet av månaden pigga upp. Efter den 22 augusti kommer ditt kärleksliv nå sin årliga topp. Kärlek och romantik kommer vara det som intresserar dig allra mest. Förlovningar, giftermål och tal om samboskap kommer göra att många Fiskar startar hösten med en helt annan relationsstatus än de inledde den. Solen är den naturlige styraren av ditt sjätte hus. Detta antyder att de som attraherar en Fisk kan vara någon som arbetar med hälsa, såsom på ett gym eller ett SPA, men en läkare eller terapeut kan också vara rätt. Kreatörer och artister kan också få Fiskarnas hjärtan att banka lite extra fort.

Din årliga kärlekstopp sammanfaller med två härliga event på stjärnhimlen. Den första äger rum den 20-24 augusti och den andra den 26-28 augusti.  Härliga nyheter gällande kärlekslivet kan komma under dessa dagar!Det är Jupiter som står i centrum för de glada händelserna under de datum jag nyss nämnde. Jupiter är Fiskarnas naturlige styrare av karriär och status. Glada händelser gällande ett affärspartnerskap eller spännande utlandssamarbete kan likaså bli något som får dig att avsluta augusti med ett leende på läpparna.