En ängels väg till hälsa

Ingen skillnad för mig idag egentligen, måndag och jag arbetar. Nationaldag eller inte.

Helgen och den gångna veckan har varit tuff för många. Förändringar och en känsla av att ” ha kommit till vägs ände” gällande så mycket. Jag har inte någonsin hört talas om så många som avslutat relationer, sagt adjö till nära och kära och bestämt sig att göra riktiga helomvändningar. Storkorset på himlen i de rörliga tecknen antyder förändring, förändring, förändring. Det är nu det enda konstanta.

Jag passar på att puffa lite för min syster Lovisa, som har gjort slag i saken och startat ett företag med inriktning på hälsa och välmående. Hon arbetar särskilt med att finna blockeringar i kroppen och har utbildat sig för att via regressioner råda bot på dessa. Lovisa ger även Reiki-behandlingar, healing och massage.

På Lovisas nystartade Facebook-sida En ängels väg till hälsa kan man läsa lite mer och få kontakt med henne.

Välkomna att höra av er till henne om ni känt er lockade av något av dessa ämnen!

Fortsatt glad Nationaldag!

Kramar

Helena

  1. Skorpion-mannen bad mig bokstavligen talat dra dit pepparn växer i helgen (inga tårar att torka, dock otrevligt för en en fredsälskande vågflicka) Min gamle tvilling-vapendragare sedan 11 år Eyal och jag har fördjupat vår relation sedan Skorpionen ”rörde om i gryten”. Nu önskar jag mest lugn och ro över sommaren. Helt fantastiskt att känna sig nykär i samma man efter 11 år;-) Önskar att alla fick uppleva en sådan varm och fin känsla. Varma solstrålar från Barcelona!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..