ANNONS

En ängels väg till hälsa

/

Ingen skillnad för mig idag egentligen, måndag och jag arbetar. Nationaldag eller inte.

Helgen och den gångna veckan har varit tuff för många. Förändringar och en känsla av att ” ha kommit till vägs ände” gällande så mycket. Jag har inte någonsin hört talas om så många som avslutat relationer, sagt adjö till nära och kära och bestämt sig att göra riktiga helomvändningar. Storkorset på himlen i de rörliga tecknen antyder förändring, förändring, förändring. Det är nu det enda konstanta.

Jag passar på att puffa lite för min syster Lovisa, som har gjort slag i saken och startat ett företag med inriktning på hälsa och välmående. Hon arbetar särskilt med att finna blockeringar i kroppen och har utbildat sig för att via regressioner råda bot på dessa. Lovisa ger även Reiki-behandlingar, healing och massage.

På Lovisas nystartade Facebook-sida En ängels väg till hälsa kan man läsa lite mer och få kontakt med henne.

Välkomna att höra av er till henne om ni känt er lockade av något av dessa ämnen!

Fortsatt glad Nationaldag!

Kramar

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00