Sommarspurten är här

Nu är det nedräkning för min del. Jag har satt midsommar som mållinje för min semesterstart. Tills dess ska jag skriva tidningshoroskop, inlägg om nymånar- och fullmånar samt producera blogginlägg för så många veckor som jag bara kan. Ju flera blogginlägg som jag kan få till, desto längre semester.

Det kommer bli lite fix med bokmanus, korrektur fram- och tillbaka. Men med resten lugnt, tror jag ändå att semesterkänslan kommer infinna sig.

Jag vet att en del av er som läser här, inte läser tidningen. Jag tänkte därför publicera sommarens kärleks- och pengaastro här på bloggen framåt juni/juli skiftet. Fördelen med att köpa tidningen är att man ”är med från början”. Annars får man vänta lite och slipper köpa tidningen. Verkar sjysst eller hur? Dessutom finns ju mitt stora sommarhoroskop 2016 redan att läsa här på bloggen. För övrigt tror jag att en serie om stjärntecknens karriär i augusti, blir mitt val inför juli. Många brukar fråga om hur jobbet ska bli efter sommaren. Jupiter kommer byta tecken i september, så en serie om hur och var vi har tur under året 2016/2017 kommer jag också publicera. Hoppas ni ska tycka om det!

Just nu är jag själv sugen på lite spänning och mystik. Teorier om allt från andliga upplevelser till rena mysterierier i vår värld, lockar mig. Tipsa mig gärna om både böcker och annat spännande genom att kommentera här på bloggen!

Glad tisdag till er alla!

Kramar

Helena