Mina fullmånenyheter- Fortunatas Profetia del 2!

Det är på sin plats att berätta lite om vad som sker mig och mina kreativa projekt. Fullmånen aktiverade mitt femte kreativa hus. Helt i enlighet med plan kom också ett avslut gällande något viktigt. Ett hjärteprojekt.

Det är med stor ledsamhet jag kan berätta att EA Förlag som valde att ta mig under sina vingar och som satsade på mina skrivarambitioner, Happytown och Fortunatas Profetia först av alla, har gått i konkurs. Beskedet kom för en dryg månad sedan. Vad detta skulle innebära för främst fortsättningen av Fortunatas Profetia har sedan dess varit oklart.

Ni är många som kommenterar gällande Happytown men, kanske med tanke på målgruppen, är det inte lika många som kommenterat gällande Fortunatas Profetia. Som ni vet hade jag beslutat att ge ut Fortunatas Profetia, del 1, på egen hand, när EA Förlag kontaktade mig. Vi beslöt sedan att ge ut den tillsammans. Nu när situationen förändrats kommer jag att ge ut Fortunatas Profetia, del 2, Konungens Stav, på egen hand. Att självpublicera år superkul och min tanke är att försöka hålla tidsramen som den var menad: del två släpps då i augusti/september i år.

Det blir aktuellt med en e-bok och en tryckt version. Jag kommer satsa på Print on Demand. Exakta planer för hur jag ska göra detta är inte riktigt klart ännu. Men ni kommer få följa med på resan, precis som vanligt.

Fortunatas Profetia är mitt stora hjärteprojekt. Det ska därför bli väldigt spännande att få ta mig an del Konungens Stav på egen hand. Och ni vet hur det är, när man följer hjärtats röst brukar annat roligt hända på vägen. Låt oss se vad!

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

 1. Tack snälla ni för alla fina kommentarer och pepp!
  Det glädjer mig att ni väntar på del 2 och tror på idén att ge ut den själv! Tror det blir jättebra!
  Gällande astrologi-och självhjälpsböcker har jag ju den stora lyckan att ha kontrakt med HarperCollins Nordic. Nästa bok kommer ut i november i år. Skriver just nu på synopsisförslag till ytterligare en bok i samma genre.
  Hoppsan, var tog semestern vägen?

 2. M skriver:

  Oj, vad tråkigt! Men jag tycker du gör rätt som följer ditt hjärtas röst. Det blir säkert bra.

 3. Moa och även övriga familjen ser såååååå fram emot nästa del i Fortunatas Profetia

 4. Smart drag där Helena! Det tror jag blir jättebra! :D

 5. Tråkigt men allt ordnar sig säkert till det bästa! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..