Astro för alla stjärntecken 23 juni-6 juli

En 5-stjärnig dag väntar oss den 26 juni. Stora planer, stora möjligheter och stora pengar! Det är en söndag vilket gör att du kanske får ett mycket bra fredagsmail eller starkt positiv måndag i anslutning till den 26 juni. Vid nymånen i Kräftans tecken den 4 juli kommer ansvar och känslor kring hemmet och familjen ropa till oss. En bostad eller familjemedlemmar behöver dig.

Väduren 21/3- 20/4

Din familj och ditt hem upptar all din uppmärksamhet.  Måla, bygg och renovera där hemma! Eller köp vackra inredningsdetaljer. Den 4 juli startar du på ny kula gällande dina nära familjerelationer. Det är en bra period för att frigöra dig från smärtsamma minnen från barndomen. Bäst just nu: Harmoni i ditt hem läker dig.

Oxen 21/4-21/5

Dags att sluka sommarböcker eller gå en kurs! Du är sugen på ny information.  Nymånen den 4 juli ger dig en perfekt chans att starta en läroperiod.  Kanske behöver du begära in förstärkning i hemmet för att klara allt? Håll i dina pengar! Juli kan ge dig några överraskningar… Bäst just nu: Ekonomiskt stöd från din familj.

Tvillingarna 22/5-21/6

Kontakter i höga positioner öppnar dörrar för dig och din ekonomi. Den 4 juli andas pengar! Ett nytt arbete eller en bättre lön kan bli aktuell. Skrivande eller lärande kan ge dig en fin utbetalning.  I juli kanske du tänker om gällande din karriär. Något tycks instabilt på ditt arbete. Bäst just nu: Pengar söker sig till dig!

Kräftan 22/6-23/7

Du befinner dig i din årliga må-bra-topp! Du utstrålar glädje vilket drar till sig både kärlek, pengar och framgång. Njut av uppmärksamheten och följ flödet. Den 4 juli är en utmärkt startdag för att sätta en personlig plan i verket. En plan som kommer påverkas ditt kommande halvår. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter finns överallt!

Lejonet 24/7-23/8Hemligheternas kammare gällande ditt hem och din familj öppnas den 4 juli.

Du sätter en plan i verket som du helst håller för dig själv. Kanske är det renoveringen av ditt hem som gör att du drar dig undan? Eller ett familjeärende som kräver hemlighetsmakeri? Bäst just nu: Din inre röst och dina drömmar ger dig god vägledning.

Jungfrun 24/8-23/9

Känns det som något saknas i ditt kärleksliv? Dags att tänka i nya banor för att du ska må bra! Nymånen den 4 juli ger dig en chans att sikta mot dina livsdrömmar. Mycket kan ske det följande halvåret. Engagera dig i nätverk eller en lokal klubb. Du kan få många kul kontakter! Bäst just nu: Internet ger dig ekonomiska möjligheter!

Vågen 24/9-23/10

Din karriär är het och blir än mer högaktuell den 4 juli. Det kan bli dags att sätta planen för ett projekt som kommer pågår under det kommande halvåret.  När du talar ekonomi kan det också bli flirtigt med en bankman eller rådgivare. Seriöst? Nja, sådär, men kul! Bäst just nu: Mingel och kalas ger dig bäst karriärmöjligheter.

Skorpionen 24/10-22/11

Du har energi som räcker och blir över! Undvik dock all form av stress och brådska för att inte hamna i luven på någon. Planer på en resa eller drömmar om utlandet upptar din tid vid nymånen den 4 juli. Om du inte kan resa kan en möjlighet att läsa eller föreläsa på universitet dyka upp. Bäst just nu: Rena din ekonomi.

Skytten 23/11-22/12

Dags att transformera din hemsituation! Den 4 juli är startskottet för rening av din boende- och familjesituation. Det kommande halvåret kommer din hemmiljö och hur du tänker på din barndom att förändras. Du har en tillfällig paus efter en mycket intensiv jobbvår. Andas och vila. Bäst just nu: Rensa i hemmet och bland dina minnen.

Stenbocken 23/12-20/1Socialt liv och potentiella affärspartners väntar runt hörnet den 4 juli.

Detta gynnar dig på många sätt. En härlig semesterresa kan tanka dina krafter eller ett nytt samarbete kan ge dig energi och harmoni. I juli kan ett syskon behöva din vägledning för att hitta rätt i livet. Bäst just nu: Kärleken strålar den 4 juli. Datedags!

Vattumannen 21/1-18/2

Du får en mycket bra chans att ta hand om din hälsa i samband med nymånen den 4 juli. Under året har det behövts extra ansträngningar för att må bra. Nu kommer startskottet som kan förändra din hälsa men även dina dagliga arbetsrutiner. Fortsätt se över din ekonomi.  Bäst just nu: Sök nytt arbete eller starta en ny diet.

Fiskarna 19/2-20/3

Roliga nyheter gällande dina barn, en graviditet eller ett kreativt projekt kan dyka upp den 4 juli. Är det ett barn som byter hem eller bara roliga möten med mycket tal om barndom och minnen? Det som sker lovar att ge dig en bra känsla i magen långt in på hösten.  En f d kan ringa på din dörr igen. Bäst just nu: Ditt familjeliv!