ANNONS

Planetåldrar

/

Jag befinner mig i Jupiters planetålder (35-41 år), om man ska tro på traditionell astrologi. Genom att titta på var i horoskopet som Jupiter befann sig när jag föddes, ska det ge tips om vad som väntar mig under dessa år. För att kunna få ut mesta möjliga av astrologen Stefan Stenudds utmärkta sammanfattning av planetåldrarna, måste man ha tillgång till sitt födelsehoroskop. Det kan man få ex på astro.com eller cafeastrology.com

Enligt Jupiters placering i mitt eget horoskop ska jag satsa på kreativitet och utlandet under dessa år. Tycker det stämmer rätt bra med mina livsplaner just nu. Jag skriver böcker och hoppas ju på att få sälja vidare bokrättigheterna till länder även utanför de Nordiska länderna.

Glad måndag!

Kramar

Helena

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00