ANNONS

Arbete och pengar, augusti 2016-Kräftan

/

Mer pengar och massor av arbete!

Augusti ger dig en nystart gällande din ekonomi. Nymånen den 2 augusti sätter tonen direkt och fokus är på att ge dig de bästa förutsättningarna för att du under det kommande halvåret ska få mer på kontot. Om du har en bra affärsidé eller gör dig beredd att löneförhandla ska du absolut försöka göra det i samband med nymånen den 2 augusti. En nymånes kraft avtar för var dag som passerar efter dagen då den inföll. Om du inte kan prata om din ekonomi den 2 augusti, försök då att göra det inom de närmaste dagarna efteråt. Upp till tio dagar är okej, men om du verkligen vill använda nymånens kraft ska du helst agera inom 48 timmar.

Energiske planeten Mars befinner sig i ditt dagliga arbetshus under hela augusti månad. Detta innebär att du kommer få väldigt mycket att göra på jobbet. Högar med nya uppgifter, nya klienter eller mer ansvar väntar dig i augusti. Om du är egenföretagare, lär dig att sålla så att du inte tackar ja till mer än du klarar av. Även anställda kommer ha samma arbetsbörda. En riktig rivstart på jobbet väntar!

Strukturerade Saturnus befinner sig också detta område. Det ger dig förmåga att lägga upp en disciplinerad plan för hur du ska använda dina dagar för att klara av mesta möjliga. Du kan ha haft en hel del utmaningar kring just struktur eller vad du egentligen skulle prioritera, ända sedan mars i år. Anledningen var att Saturnus befann sig retrograd och gav dig en känsla av att du inte riktigt visste vilket ben du skulle stå på. Från och med mitten av augusti har du dock Saturnus på din sida. Organisation och ansvar är nu dina bästa vänner när du axlar detta ökade ansvar på jobbet.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00