ANNONS

Arbete och pengar, augusti 2016-Lejonet

/

Stjärnan på himlen sticker ut hakan än mer!

Lejonen brukar inte tacka nej till en plats i rampljuset. De älskar en publik! Detta antingen det handlar om att få ställa sig upp och föreläsa som lärare eller att dansa på en teaterscen. Den 2 augusti är det nymåne i Lejonets tecken. Lejonet får en chans att visa upp en ny profil och svänga på svansen lite extra mycket när stjärnorna ger honom chansen att visa vad han går för. Är det ett nytt kreativt projekt som du axlar, vilket ger dig en helt ny och unik profil inom ditt arbete? Eller avböjer du alla former av samarbeten gällande en arbetsdröm du har, för att istället axla hela ansvaret själv? Nu är helt rätt tid för att vara våga sticka ut från mängden. Att tänka utanför boxen, som det brukar heta. Nymånen kommer färga ditt kommande halvår så vad du än startar kring den 2 augusti så kommer det följa dig och ge dig en mycket spännande höst.

Den 5- 29 augusti befinner sig din karriärplanet, Venus, i ditt andra hus. Detta stavas pengar! Mingla och visa upp dig på event och tillställningar- det kommer ge dig massor. Du har charm och utstrålar framgång vilket kommer ge dig ett enormt flöde på jobbet och i karriärsammanhang. Du befinner dig i din årliga inkomsttopp så inte undra på över alla intressanta och lukrativa erbjudanden du får!

Alla kreativa projekt får grönt ljus vid mitten av månaden. Omvärlden och branschen vet att du är ett namn att räkna med. Du levererar och arbetar strukturerat. Vid fullmånen den 18 augusti kanske du skriver under ett spännande nytt projekt gällande undervisning, sociala medier eller författande. Det har sannolikt att göra med kreativitet, uppträdande eller produkter riktade till barn. Du har troligen väntat på det här sedan i februari tidigare i år. En råd bara: Se till att skriva på väl innan augustis sista dag. Då beger dig Merkurius, kontraktsplaneten, ned i retroläge och saker komma avta i takt.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00