Arbete och pengar, augusti 2016-Lejonet

Stjärnan på himlen sticker ut hakan än mer!

Lejonen brukar inte tacka nej till en plats i rampljuset. De älskar en publik! Detta antingen det handlar om att få ställa sig upp och föreläsa som lärare eller att dansa på en teaterscen. Den 2 augusti är det nymåne i Lejonets tecken. Lejonet får en chans att visa upp en ny profil och svänga på svansen lite extra mycket när stjärnorna ger honom chansen att visa vad han går för. Är det ett nytt kreativt projekt som du axlar, vilket ger dig en helt ny och unik profil inom ditt arbete? Eller avböjer du alla former av samarbeten gällande en arbetsdröm du har, för att istället axla hela ansvaret själv? Nu är helt rätt tid för att vara våga sticka ut från mängden. Att tänka utanför boxen, som det brukar heta. Nymånen kommer färga ditt kommande halvår så vad du än startar kring den 2 augusti så kommer det följa dig och ge dig en mycket spännande höst.

Den 5- 29 augusti befinner sig din karriärplanet, Venus, i ditt andra hus. Detta stavas pengar! Mingla och visa upp dig på event och tillställningar- det kommer ge dig massor. Du har charm och utstrålar framgång vilket kommer ge dig ett enormt flöde på jobbet och i karriärsammanhang. Du befinner dig i din årliga inkomsttopp så inte undra på över alla intressanta och lukrativa erbjudanden du får!

Alla kreativa projekt får grönt ljus vid mitten av månaden. Omvärlden och branschen vet att du är ett namn att räkna med. Du levererar och arbetar strukturerat. Vid fullmånen den 18 augusti kanske du skriver under ett spännande nytt projekt gällande undervisning, sociala medier eller författande. Det har sannolikt att göra med kreativitet, uppträdande eller produkter riktade till barn. Du har troligen väntat på det här sedan i februari tidigare i år. En råd bara: Se till att skriva på väl innan augustis sista dag. Då beger dig Merkurius, kontraktsplaneten, ned i retroläge och saker komma avta i takt.

 1. Anna skriver:

  Ojojoj. Väntar på besked om jag fått jobbet eller inte, luspank och har låg energi. Hur ska det gå i sensommaren och under hösten???? Har du något råd Helena? (sol i Lejon, asc. i Tvillingarna).

 2. Jag blir så otroligt glad av att läsa det här:) Spot on med vad jag håller på med och hur det går för mig. Har väntat sedan början på året och det blir bara roligare och roligare. Min bok publiceras den 2 aug:) Kram

  1. Heja dig! Jag är på samma resa så vi följs åt!
   Kram,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..