Arbete och pengar, augusti 2016- Vågen

Resor, försäljning och kurser!

Mars flyttar in i ditt tredje, kommunikativa hus, den 2 augusti och stannar där till och med slutet av september. Detta ger dig en gyllene tid i augusti för att göra din röst hörd och visa upp vad du kan. Det du säger får folk att lyssna, för du säger det med enorm övertygelse. Mars kan bli en aning styv i korken så tänk bara på att inte bli för dominant.

Om du har upplevt att du stått och stampat gällande struktur för pr- och försäljningsplaner sedan i slutet av mars i år, kommer du troligen känna av en lättnad vid mitten av månaden. Då rör sig organiserade Saturnus framåt igen efter flera månader av retrograd och du kommer hitta riktning för vilka projekt som du ska satsa på. Och hur du ska gå tillväga.

Måndagen den 22 augusti är en utmärkt dag för att skriva under ett avtal eller andra dokument gällande ett spännande projekt. Merkurius och Jupiter möts denna dag. De befinner sig i ditt tolfte, dolda, hus. Kanske är det du planerar att göra inte riktigt redo att delas med världen ännu. Alternativt kanske du satsar på ett projekt som har mycket med en form av andlig resa att göra. Återhämtning och vila är starkt förknippat med det tolfte huset.

Den 24 augusti kan du kanske bli tvungen att ställa dig upp och tala inför en kritisk röst eller grupp. Stå på dig och den idé du har. Harkla dig och gör dig hörd. Mars och Saturnus möts och det är lite ilska men också mycket struktur i luften. Om du skrivit, producerat en kurs eller satsat på en kampanj i sociala medier kan den här dagen likaså höja dig till skyarna som en person att räkna med inom din bransch.

I september är det dags för ditt stora lyckoår att starta. Har du alla planer i huvudet nu? Inte? Då är det hög tid att göra dig redo för att satsa på en nystart som du bara får vart 12:e år. Och från och med den 9 september är det ditt år igen. Jämför med vad du startade nytt året 2004/2005 och du kanske ser en röd tråd. Dina drömmar kommer givetvis ha förändrats men potentialen för nystart är densamma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..