Horoskop vecka 30, 2016

Kommunikationsplaneten, Merkurius, är i farten den här veckan. Låt oss titta!

På onsdagen den 27 juli möts Merkurius och Uranus i ett positivt möte. Merkurius befinner sig i kreativa, nöjesälskande Lejonet och Uranus i självständige och starke Vädurens tecken. Denna onsdag vågar vi tänka utanför ramarna. Resten av världen kanske behöver lite tid för att hänga med i våra visioner inför framtiden. Men lugn, de kommer ikapp så småningom!

På fredagen den 29 juli skapas en kvadratur mellan Merkurius och krigarplaneten, Mars. Ord kan bli bitska och tänker vi oss inte för kan det bita oss i svansen direkt. Vi kan såra mer än vi menar. Stolthet kan vara den utlösande faktorn.

Vänd och vrid på dina nytänkande projekt

Uranus, planeten som styr över nytänkande uppfinningar och inititativ samt gruppsamverkan, beger sig på fredagen den 29 juli ned i retroläge. Han rör sig långsamt över himlen och den 29 december i år, när han får fart framåt igen, kommer han endast ha backat 4 grader tillbaka i Vädurens tecken. Alla nydanande projekt, särskilt med betoning på teknik och grupptillhörighet, kommer behöva lite extra funderingar. Det är en bra period för att slipa på ett projekt som berör tekniska produkter eller tjänster. Internet, appar och alla former av sociala medier är gynnade. När december kommer och sedan det nya året, är tiden för lanseringen och framåtrörelsen här. Jag gissar på att vi under våren 2017 kommer få se många lanseringar av spel, appar och teknikprodukter som syftar till att göra oss självständiga och fria gällande vår förmåga att nå våra drömmar, på vårt sätt. Som herrar över vår egen tid. Spännande!

Helgen den 30-31 juli blir veckans belöning!Venus och Uranus möter varandra på måndagen den 1 augusti men effekten av deras träff kommer färga helgen. Kärleken kan helt oväntat dyka upp där man minst anar det.

Venus i Lejonet är flirtigt och Uranus i Väduren är snabbt och självsäker. Låter som en riktig megapassion kan trilla ned i huvudet på oss! Stadgade känner av mötet genom oväntat kul händelser med sin partner. Med Venus i Lejonet är det kanske en härlig fest eller besök på en restaurang som andas lyx och vila som hamnar på agendan. Singlar; var ute och rör på er denna helg. Den rätte/rätta kan dyka upp när du minst anar det.

En toppenavslutning på veckan. Njut!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena